Lunar Light - Månljus Healing
Distans utbildning

Månljus Healing - Distans Kurs

Pris:
400 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:

 
Månljus healing
Energin från månen är en högt vibrerande och kärleksfull energi, den liknar energin från solen, välgörande och hälsosam att använda sig av i healingsessioner. Månljus healingen har många utmärkta användningsområden. Den är mest användbar till emotionell healing. Månljus energin hjälper till med alla feminina aspekter på livet. Den stödjer och grundar lugnar och är balanserande. Den renar och skyddar från negativa energier. Notering: Den är utmärkt till att kombinera med meditation, den healar dig då samtidigt som du mediterar.

Bra på emotionell healing
Man kan sända distanshealing med Månljus healing och ta emot den när man vill, tex när du går till sängs på kvällen. Månljus healing är utmärkt till att heala undermedvetna problem, och på orsaker och problem som är relaterat till det. Den viktigaste egenskapen är att den specialiserat sig på emotionell healing. Månljus healingen är stark men samtidigt mjuk och omhändertagande. 

Kombinera Lunar Light med Reiki och andra metoder
Du kan använda dig av enbart Månljus healing eller kombinera den tillsammans med vilken healande metod som helst. Kombinera Månljus healingen, Solljus healingen, med Reiki eller annan metod i healingsessionen, det upplevs mycket behagligt. Månljus energin flödar i kroppen i ca; 3 - 5 min.

Yin är månen- den feminina. Yang är solen- den maskulina.
Månljus healingen är stark men samtidigt mjuk och omhändertagande. Månljus healing och Solljus healing är mycket bra att kombinera de är som Yin och Yang.

Ingen förkunskap behövs
Du läser på distans hemma i lugn och ro.
Healingkursen är på 2 veckor.
Du får en manual på 29 sidor i din mail.
Du lär dig heala dig själv och andra fysiskt.
Du får en initiering på distans.
Du kan lära ut till andra.
Du får ett digitalt Diplom efter godkänd/avslutad kurs.
Lunar Light Empowerment -