Reiki 1 - Grund Utbildning

Distans Utbildning Reiki 1 - Energimedicin
Utbildning i att ge sig själv och andra Reiki.
En distansutbildning på ca 4 veckor , du gör utbildningen i din egna takt, med max 12 veckor.
 
Alla kan lära sig Reiki. Att ge helande och utvecklande mediationer/behandlingar.
Reiki 1 är en grund utbildning som riktar sig till dig som är nyfiken på energimedicin och healing och vill utöka din kunskap och förmåga för att utvecklas medial och själsligt, må bättre kroppsligt och kunna hjälpa andra med samma sak. Det är enkelt att lära och använda och hjälper dig fylla på vardagen med god livsenergi. Du får hjälp att omprogrammera negativa tankebanor och inställningar till positiva och kärleksfulla tankar, och du lär dig föra energin vidare till andra såväl fysiskt som mentalt.
 
Reiki utbildningen ges för användning för både hemmabruk (självhealing) och yrkesutövare för att ge andra professionellt. Du behöver inte vara född med några speciella förmågor eller egenskaper. Inga förkunskaper. Grunderna lär du dig under steg 1 och bär sedan med dig hela livet. Använd din Reiki-förmåga på dig själv och på andra människor eller på djur, växter, mat, dryck m.m.
 
Reiki är en energimedicinsk metod som är flera tusen år gammal men hos oss i väst blev den känd för mindre än 100 år sedan.
 
Forskningsprojekt har visat att Reikibehandlingar ger positiva resultat för välmående och hälsa på både fysisk, mental och andlig nivå. WHO har godkänt Reiki som friskvård, i Sverige är det godkänt som friskvård av Skatteverket och både behandling och utbildning är avdragsgill. Reiki används som komplement inom sjukvården i bl.a. Norge, England, USA, Australien, Spanien och Uruguay.
 
Denna utbildning är en grundutbildning för att hela ditt eget inre samt att ge healing till sig själv och sina närmaste samt att kanske med tiden även arbetar med klienter.
 
Genom att du lär dig en grundutbildning hos mig så får du en bra förståelse till hur healing kraften funkar samt hur blockeringar och trauman uppkommer och sätter sina spår i kropp, sinne och själ.
 
Detta ingår i distanskursen
- Meditation – hitta sitt inre lugn
- Känna energin i kroppen och händer
- Vad är healing och hur uppstår blockeringar
- Chakra lära och chakra balansering
- Vad reiki är
-  Reiki initiering
- Reiki historiens ursprung
- Självhealing – Egen vård
- Ge healing till andra - Handposition
- Byscan
- Kenyoku - Torrbad
- Reiki idealen
- 3 grund pelarna i reiki
- Friskvård
 
Distansutbildningar innehåller allt för steg 1, man ska skicka in kursbrev.
Man har 4-12 veckor på sid att går kursen
 
Manualen är på 56 sidor. Varvas med information och övningar
Efter man blivit godkänd skickas de ett diplom per post.
 
Under hela kursens gång är de bara att skriva om man saknar information eller har frågor som dyker upp.
 
Distans utbildningen kostar 1500:- Ordinarie pris.
 
 

Reiki Steg 1

Rea:
1 500 kr
Inkl. 25% Moms
Antal: