Solar Light - Solljus Healing - Distans kurs

Solljus Healing - Distans Kurs

Pris:
400 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:

Solen är en högt vibrerande och kärleksfull energi
Energin i solen är en varm, mycket högt vibrerande och kärleksfull energi, som är mycket fördelaktigt och användbara i alla typer av behandling. Solenergi har många goda egenskaper. De viktigaste är läkning och förnyelse.

Solen fyller på med energi
Healingenergin från solen främjar också glädje, lycka, ro och ett inre lugn. Så är det ju i vårt verkliga fysiska liv också, vi lever upp på våren efter den långa mörka hösten och vintern, eller så åker vi till varmare breddgrader för att få ljuset och värmen från solen, vi lever upp och återvänder hem mycket gladare och friare, och kan fortsätta verka tills vårsolen tittar fram och sommaren gör sitt intåg i våra liv igen.

Solen håller negativt borta
Vissa reumatiska sjukdomar kräver värme och hjälper då människor att bli mjukare i lederna bl.a detta sker då vid vistelse i solens värme. Även vissa hudsjukdomar blir man hjälp av genom solen som t.ex. psoriasis. Den renar energisystemet och skyddar mot negativa influenser. Den är också mycket användbar i meditation. Ljuset från solen är ett utmärkt hjälpmedel till ta udden av sorg och oro och smärta, att komma över den fortare och kasta ljus över specifika situationer eller frågor.

Yang är solen- den maskulina. Yin är månen- den feminina.
Du kan använda dig av enbart Solljus Healing eller kombinera den tillsammans med vilken healande metod som helst. Kombinera Månljus Healingen, Solljus Healingen, med Reiki eller annan metod i healingsessionen, det upplevs mycket behagligt. Solljus energin flödar i kroppen i ca; 10 min.

Grundad av Ole Gabrielsen
 
Ingen förkunskap behövs
Du läser på distans hemma i lugn och ro.
Healingkursen är på 2 veckor.
Du får en manual på 25 sidor i din mail.
Du lär dig heala dig själv och andra fysiskt.
Du får en initiering på distans.
Du kan lära ut till andra.
Du får ett digitalt Diplom efter godkänd/avslutad kurs.