Jag förmedlar budskap från änglarna som kan hjälpa dig med att se din situation klarare och råda dig att ta steg som känns aktuellt för dig just nu. Änglarna ger dig vägledning via mig. Änglarna förmedlar alltid positiva och kärleksfulla tankar till oss.

Det finns många olika sorters änglar med olika uppdrag och ansvarsområden. Änglarna låter oss ibland möta något som vi tidigare missat eller inte vågat se eller höra och ger oss sedan den vägledning vi verkligen behöver som hjälp i våra liv.

Den information som jag förmedlar under en änglavägledning/buskap kommer till mig via känslor, tankar, bilder och det jag hör från mitt änglateam samt från änglakort som jag använder som komplement.

Vi har alla skyddsänglar som vakar över oss och är med oss genom hela livet. En del har en, andra har fler beroende på vad vårt livstema är på jorden och vilka svårigheter vi går igenom.

Efter du tryck på beställt kommer jag kontakta dig när jag kommer sitta ner och kanalisera med änglarna om budskap o vägledning till dig. Meddelandet sänder jag till angivet e-post adress sen. 

Boka nu, du kommer bli kontaktad inom närmaste dagarna via e-mail eller sms för bokning av dag och tid för utförandet av tjänsten.

Änglabudskap - Distans - Personlig budskap

Pris:
250 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:

Efteråt får du gärna lämna ditt omdöme om tjänsten här. Så att andra kan läsa om omdömet du gav mig.