Chakrabalansering - Distans
En chakrabalansering syftar till att harmonisera, balansera och göra oss mer närvarande till kroppen, sinne och själen. Balans i chakrasystemet ger livskraft och hälsa.
 
En chakrabalansering kan få dig att må bra, känna välbefinnande och lugn, ge dig en inre balans och lösgöra vissa energiblockeringar. Den kan minska stress, obalanser, trötthet, oro och ängslan m.m. Chakranas uppgift är att tillföra kroppen livsenergi. När ditt chakrasystem fungerar optimalt och är i balans råder det ett fritt hälsobringande flöde av energi. Vi mår bra och känner ett välbefinnande. Energin renar och ger mer ork.
 
Vid en chakrabalansering balanserar jag alla dina sju huvudchakran. Detta är en healingmetod som används för att harmonisera kroppens energier via dess centra. 

Alla människor och djur har energicentran som reglerar olika funktioner i kroppen. Dessa energicentran kallas för chakran vilket på sanskrit betyder "hjul". De är lokaliserade både i och utanför den fysiska kroppen och snurrar precis som ett hjul i ett harmoniskt flöde av energi när de är i balans. Varje chakra är förbundet med ett speciellt område som tex ett organ eller en körtel i kroppen.           
Obalanser i chakrana uppstår i regel när kroppen utsätts för stress. Detta kan vara både fysikt, psykiskt och emotionellt. Det kan handla om att man t ex inte trivs med sitt jobb, att man lever i en relation där man inte känner sig förstådd, att man råkat ut för fysiska skador på kroppen. Detta leder till obalanser som sen kan yttra sig i många olika symtom. Enligt de österländska lärorna så uppstår all fysisk och psykisk ohälsa på grund av obalanser i chakrana. Förr när vi levde närmare naturen så hade kroppen lättare för att balansera upp detta själv eller så tog man hjälp av den läkekunnige i området. Idag är många, både människor och djur, obalanserade till följd av det moderna samhället vi lever i. Genom att balansera chakrana så får man igång flödet av energi som gör att det självläkande systemet i kroppen fungerar bättre. 

De rekommenderas att man får en chakrabalansering några gånger tätt i början så att systemet verkligen kommer i ordning och funkar optimalt igen. 

Boka nu, du kommer bli kontaktad inom närmaste dagarna via e-mail eller sms för bokning av dag och tid för utförandet av tjänsten.

Chakrabalansering - Distans

Pris:
390 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:

Omdöme - Lämna gärna en kommentar