Distans och E-Tjänster
Distans är minst lika effektivt som en fysisk energi överföring, de kan upplevas lite olika men har samma effekt.
Under en meditation kanaliserar och förmedlar healern healing via en bön oavsett var du befinner dig i världen och vad de än gäller. 
tex: Distanshealingen hjälper dig att frigöra dig ifrån obalanser och åter finna balans och harmoni i dig själv.

Här nedanför hittar du bl.a. olika sortes healing sessioner, medial vägledning, djurhealing och rena hus/platser.

Boka nu, du kommer bli kontaktad inom närmaste dagarna via e-mail eller sms för bokning av dag och tid för utförandet av tjänsten.

Spirituell Vägledning & Healing

Pris:
600 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:

Spirituell inre resa & healing - Distans
Spirituell healing är en helhetsbehandling, genom avläsning & om dina önskemål för avsikt av behandlingen så balanserar jag kroppens 4 nivåer (fysiska kroppen, mentala kroppen, emotionella och själen/anden). Renar och rensar bort onödig energi, tungenergi och blockeringar, för att öka upp flödet och välbefinnandet. 
Jag arbetar som en öppen kanal för universum. Förmedlar de budskap som kommer.

Spirituella sessionen passar tex dig som känner:

 • Känner sig blockerad.
 • Ömmande kropp
 • Rena och rensa kroppen på onödig energi
 • Vilsenhet i livet
 • Vill bara rent allmänt få en balansering och energi påfyllning


Hur går det till?
Den här sessionen går till som så att du sätter dig bekvämt hemma i en fåtölj eller liknande så att du kan sitta bekvämt i ca 30min eller så länge som du själv behagar (du skall inte ligga ned och du skall inte meditera under själva behandlingen) du skall vara fullt närvarande hela tiden, men i ett avslappnat tillstånd. Tänd gärna ett ljus och skapa lugn och ro runt omkring dig med exempelvis lugn musik på i bakgrunden. Ha papper och penna vid din sida, så att du kan skriva ned om du får några upplevelser, känslor, förnimmelser, fysiska symptom eller liknande.
Upplevelserna är väldigt olika från person till person. Man kan tex uppleva olika färger, ljud, kroppskänningar och/eller se bilder etc.
Själva sessionen pågår i ca 20 – 30 minuter och när resan är över så kommer jag att maila dig de jag fått upp och gjort, du kan i din tur oxå mejla in dina upplevelser som du har fått till dig under den spirituella sessionen, till helhetskroppen@hotmail.com

Boka nu, du kommer bli kontaktad inom närmaste dagarna via e-mail eller sms för bokning av dag och tid för utförandet av tjänsten.

Reiki Healing - Distans

Pris:
450 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:

Reiki Healing - Distans
Reiki ger en möjlighet till återhämtning, energipåfyllning och stressreducering.
Reiki på distans är en upplevelse i sig

Har du ett särskilt önskemål och avsikt med din Reiki session på distans meddela de innan sessionen.
Man behöver inte ha någon avsikt för att få reiki distanshealing.

Reiki är bra för dig som känner dig stressad, trött, deprimerad, har värk, allergier av något slag eller om du enbart vill koppla av en stund och gå långt in i dig själv.

Jag tror att vi många gånger kan bli dåliga pga. en massa instängda känslor vi har i vår kropp, en vacker dag har kroppen fått nog, och vi får ont någonstans. Tyvärr lyssnar vi väl inte alltid inåt och gör något åt saken, utan det lättaste är väl många gånger att ta en tablett och hoppas att det ska gå över, så gjorde jag i varje fall. Reiki på distans kan ta fram problem områden och t.o.m. lösa upp instängda känslor och blockeringar.

Jag jobbar alltid med att försöka att hitta orsaken till problemet, varför du blivit dålig eller varför du inte gör det du verkligen vill. Om ditt undermedvetna är villig att släppa taget om det som varit, får jag veta när du blivit dålig och varför, detta förmedlar jag till dig för att du ska ha en chans att förändra dig och gå vidare här i livet. Du är värd att må bra, så välkommen att boka in en reiki session på distans du också!

Reiki energin kan sändas på långt avstånd, vilket möjliggör behandling på distans. Det är väldigt individuellt hur man upplever Reiki. Någon kan se färger och känna värme, en annan kan känna stickningar, någon annan får en pirrande eller bultande känsla i kroppen, någon annan känner sig trött/sömning. Många känner av distans Reiki men inte alla. Vi är ju alla olika. Det betyder inte att Reikin inte kommer fram - det gör den alltid. Reiki prioritetsläker, vilket innebär att den går dit där den bäst behövs här och nu. 

De rekommeneras att man bokar några gånger så man verkligen får fart på läkande energin i kroppen så att den funkar optimalt

Boka nu, du kommer bli kontaktad inom närmaste dagarna via e-mail eller sms för bokning av dag och tid för utförandet av tjänsten.

Chakrabalansering - Distans

Pris:
390 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:

Chakrabalansering - Distans
En chakrabalansering syftar till att harmonisera, balansera och göra oss mer närvarande till kroppen, sinne och själen. Balans i chakrasystemet ger livskraft och hälsa.
 
En chakrabalansering kan få dig att må bra, känna välbefinnande och lugn, ge dig en inre balans och lösgöra vissa energiblockeringar. Den kan minska stress, obalanser, trötthet, oro och ängslan m.m. Chakranas uppgift är att tillföra kroppen livsenergi. När ditt chakrasystem fungerar optimalt och är i balans råder det ett fritt hälsobringande flöde av energi. Vi mår bra och känner ett välbefinnande. Energin renar och ger mer ork.
 
Vid en chakrabalansering balanserar jag alla dina sju huvudchakran. Detta är en healingmetod som används för att harmonisera kroppens energier via dess centra. 

Alla människor och djur har energicentran som reglerar olika funktioner i kroppen. Dessa energicentran kallas för chakran vilket på sanskrit betyder "hjul". De är lokaliserade både i och utanför den fysiska kroppen och snurrar precis som ett hjul i ett harmoniskt flöde av energi när de är i balans. Varje chakra är förbundet med ett speciellt område som tex ett organ eller en körtel i kroppen.           
Obalanser i chakrana uppstår i regel när kroppen utsätts för stress. Detta kan vara både fysikt, psykiskt och emotionellt. Det kan handla om att man t ex inte trivs med sitt jobb, att man lever i en relation där man inte känner sig förstådd, att man råkat ut för fysiska skador på kroppen. Detta leder till obalanser som sen kan yttra sig i många olika symtom. Enligt de österländska lärorna så uppstår all fysisk och psykisk ohälsa på grund av obalanser i chakrana. Förr när vi levde närmare naturen så hade kroppen lättare för att balansera upp detta själv eller så tog man hjälp av den läkekunnige i området. Idag är många, både människor och djur, obalanserade till följd av det moderna samhället vi lever i. Genom att balansera chakrana så får man igång flödet av energi som gör att det självläkande systemet i kroppen fungerar bättre. 

De rekommenderas att man får en chakrabalansering några gånger tätt i början så att systemet verkligen kommer i ordning och funkar optimalt igen. 

Boka nu, du kommer bli kontaktad inom närmaste dagarna via e-mail eller sms för bokning av dag och tid för utförandet av tjänsten.

Medial Vägledning - Distans

Pris:
450 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:

Medial Vägledning - Distans
Under en session medial vägledning får du möjlighet att igenom mig få kontakt med dina guider och änglar som kommer med vägledning till dig, så att du får de budskap du behöver just nu i ditt liv.

Under en medial vägledningssession kommer du att få hjälpande, stärkande och kärleksfulla budskap från universum. Jag jobbar inte med att ta kontakt med tex anhöriga eller sia utan verkar som en naturlig kanal för information från guider, änglar och andra ljusvarelser.

Du väljer om de är en allmän vägledning eller om du har en viss avsikt inom tex kategori hälsa, kärlek, ekonomi mm. Först tar jag emot information utan att du berättar något så att de får förmedla sig först, sen är de fritt fram för dig att ställa frågor. 

Boka nu, du kommer bli kontaktad inom närmaste dagarna via e-mail eller sms för bokning av dag och tid för uppstart av tjänsten.

Reiki Healing Kur - Distans

Pris:
650 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:

10 dagars eller 21 dagars reiki healing - distans
En transformerande och harmoniserande resa på 10 eller 21 dagar.

Denna Reiki healing resa sker på distans, under 10 eller 21 dagar beroende på hur du önskar. Under dessa dagar i följd tar du emot reiki healingen när du vill – under dagen, kvällen eller under natten, då du sover.
När du tar emot väljer du själv om du vill sitta eller ligga ner och tar emot reiki energin som skickas till dig.

Reiki är bra för dig som känner dig stressad, trött, deprimerad, har värk eller om du enbart vill koppla av en stund och gå långt in i dig själv. Du kanske upplever att de finns bloceringar, energierna är låga, något som tynger dig och behöver en djupare genom gång för läkning, rensning, ökad energi och livskraft på alla nivårer så som fysiska kroppen, mentalakroppen, emotionellakroppen och själen/anden.

Vid första sessionen du tar emot reiki energin kommer jag att tona in dig till reiki kanalen som ska var kopplad till dig under 10 eller 21 dagar, de görs under en särskild initerinering. Kommer även tona in dina änglar och guider som kommer vara med dig under hela resan. 

Under kommande dagar till näst sista dagen kommer jag via kanalen med guider och änglar att:

 • Balansera ditt kroppssystem.
 • Rena och rensa bort blockering, onödig energi och tungenergi
 • Skapa fri flöde och cirkulation
 • Jämna dina frekvenser så de blir i balans så att de är varken underskott eller överskott. 
 • Sända in positiv och ljus energi
 • Sända kärlek och glädje
 • Balansera din Ki-energi
 • Balansera ditt meridiansystem
 • Frigör emotinella blockeringar

Sista dagen vill jag att du bara känner in den balans och välbehag som cirkulerar runt i din kropp.
Upplev din kropp.

Denna kur väljer du om den ska ha en avsikt eller allmän påverkan.
Om du har en avsikt så väljer du om du vill berätta de för mig eller inte. Men jag önskar veta om de är en avsikt eller allmän healingkur

Detta rekommenderas att man gör 1-2 gånger om året.
Varmt välkommen att boka när de passar dig.

Boka nu, du kommer bli kontaktad inom närmaste dagarna via e-mail eller sms för bokning av dag och tid för uppstart av tjänsten.

Spirituell Inre Resa & Healing - Distans

Pris:
650 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:

10 dagars eller 21 dagars spirituell healing - distans
En transformerande, kärleksfylld, balanserande och harmoniserande resa på 10 eller 21 dagar.

Denna Spirituella resa sker på distans, under 10 eller 21 dagar beroende på hur du önskar. Under dessa dagar i följd tar du emot spirituell healingen när du vill – under dagen, kvällen eller under natten, då du sover.
När du tar emot väljer du själv om du vill sitta eller ligga ner och tar emot reiki energin som skickas till dig.

Spirituell Healing resa på distans passar alla. Men har du tex symtom som stress, ångest, depression, värk, något som tynger dig, upplevelse av obalans i kropp och sinne eller allmän trött och utmattad.
Spirituell healing är en naturlig healing energi som ska hjälpa en att frigöra energier, skapa balans, öka medvetenheten och balansera kroppens funktion.

Viktigt att ta med sig att detta botar ingenting, utan de är ett kompliment för att finna välmående, balans och välbehag för att läka. Naturliga energin går in på alla nivåer för att öka energin där de behövs och sänka där den är för hög. 

Oavsett om du har en avsikt eller inte så är målet att ge dig välbehag, tid för dig själv att samla sig och läka.
 

Vid första sessionen du tar emot den spirituella naturliga energin kommer jag att tona in dig till den kanalen som ska var kopplad till dig under 10 eller 21 dagar, de görs under en särskild initerinering. Kommer även tona in dina änglar och guider som kommer vara med dig under hela resan. 

Under kommande dagar till näst sista dagen kommer jag via kanalen med guider och änglar att:

 • Chakrabalansering
 • Sända kristallhealing
 • Frigöra blockringar, rena och rensa bort onödig energi och tungenergi. 
 • Kapa energiband som är ohälsosamt
 • Häva om de finns någon förbannelse (endast 21dagars kur)
 • Neutralisera löften från tidigare liv (endast 21dagars kur)
 • Balansera och harmonisera varje nivå i systemet
 • Den ovillkorliga kärleken kommer in i och fyller cellerna
 • Tillåtelsen – välkomna in kärleken i dig
 • Rensa bland Själsliga kontrakt (endast 21dagars kur)
 • Neutralisera negativa tankeformer
 • Balansering och kalibrering. Lugnar ner systemet för att nå djupare.
 • Operation – emotionella minnen detta livet och tidigare (endast 21dagars kur)

Sista dagen vill jag att du bara känner in den balans och välbehag som cirkulerar runt i din kropp.
Upplev din kropp, sinne och själ.

Denna kur väljer du om den ska ha en avsikt eller allmän påverkan.
Om du har en avsikt så väljer du om du vill berätta de för mig eller inte. Men jag önskar veta om de är en avsikt eller allmän healingkur

Detta rekommenderas att man gör 1-2 gånger om året.
Varmt välkommen att boka när de passar dig.

Boka nu, du kommer bli kontaktad inom närmaste dagarna via e-mail eller sms för bokning av dag och tid för utförandet av tjänsten.

Djurhealing - Distans

Pris:
300 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:

Djurhealing - Distans
Jag förmedlar även healing till djur. Djur är väldigt mottagliga för healing och svarar oftast an med gott resultat. Healingen hjälper till att läka obalanser, både fysiskt och psykiskt. Under en kommunikation med djuret så kan jag få till mig vad som djuret behöver och mår bra av. Syftet med healing är att aktivera de naturliga återställande energierna och på så sätt harmonisera sinne, kropp och själ. Healing är ett komplement som inte ersätter veterinärer eller mediciner och jag gör ingen medicinsk bedömning eller ställer någon diagnos.

Boka nu, du kommer bli kontaktad inom närmaste dagarna via e-mail eller sms för bokning av dag och tid för utförandet av tjänsten.

OBS! Vill du att jag kommer till dig, kontakta mig via mail först innan bokning och betalning. 

Rena hus - Distans - Rena Hus Distans

Pris:
600 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:

Rena hus & platser - Distans
Upplever du att du inte är ensam hemma, på din arbetsplats eller någon annan stans där du brukar vara? Känner du dig iakttagen eller är det bara en vag känsla av obehag? Kanske upplever du andra saker omkring dig, en lätt beröring, konstiga ljud, saker som försvinner och som plötsligt dyker upp igen.
Oönskade energier som kan påverka familjen och känslan i t ex hemmet.

Det kan finnas flera orsaker som kan vara en grund för det som händer och upplevs. Kanske har du släktingar från andra sidan på besök eller andar som fastnat på platsen. Det kan också vara negativa energier som har orsakats av något som hänt på platsen eller i närheten. Så kallade "platsminnen".

Allt består av energi, till och med våra tankar är energi. Vi har tankarna för oss själva men energierna i tanken sprider vi runt omkring oss. Allt som händer i våra hem sitter kvar i väggar, golv, möbler och föremål. Negativ energi påverkar oss och kan i värsta fall få oss att bli sjuka.
Flertalet som önskar rensning i hus beskriver en oro i kroppen och sover dåligt. De känner olustkänslor på vissa ställen i huset eller blir orkeslösa så fort de kliver in genom dörren. Andra beskriver att oförklarliga saker händer hemma, de hör konstiga ljud eller uppmärksammar att saker flyttar på sig.
 
Om du känner igen något av detta eller något liknande, kan det behövas en riktig utrensning i hemmet eller platsen, av vilsna andar eller bara oönskade energier som skapar obalans i din omgivning.
 
Jag kan dock aldrig veta eller lova att allt blir bra efter en undersökning med efterföljande rening. Det beror helt och hållet på vad jag möter för slags fenomen eller energier. En del kan ha funnits på platsen i tusentals år. En sån energi tar man inte bort på ett par minuter eller timmar. Andra energier kan ha skapats eller tillkommit på senare tid och dessa kan för det mesta rensas bort direkt.

Det spelar ingen roll var du bor, jag rensar hus på distans och behöver inte komma hem till dig för rensningen.
 
För att boka tid för rensa hus, kontakta: helhetskroppen@hotmail.com
Kostnad: 600 kr - det ingår 1 uppföljningstillfällen vid behov

Bor du närheten av Karlstad med omnejd så kan jag komma till dig. 
Kostnad: 1200:- (1-2 timmar) + 25:- milen. Ingår 1 uppföljning på distans.