Reiki Healing - Distans
Reiki ger en möjlighet till återhämtning, energipåfyllning och stressreducering.
Reiki på distans är en upplevelse i sig

Har du ett särskilt önskemål och avsikt med din Reiki session på distans meddela de innan sessionen.
Man behöver inte ha någon avsikt för att få reiki distanshealing.

Reiki är bra för dig som känner dig stressad, trött, deprimerad, har värk, allergier av något slag eller om du enbart vill koppla av en stund och gå långt in i dig själv.

Jag tror att vi många gånger kan bli dåliga pga. en massa instängda känslor vi har i vår kropp, en vacker dag har kroppen fått nog, och vi får ont någonstans. Tyvärr lyssnar vi väl inte alltid inåt och gör något åt saken, utan det lättaste är väl många gånger att ta en tablett och hoppas att det ska gå över, så gjorde jag i varje fall. Reiki på distans kan ta fram problem områden och t.o.m. lösa upp instängda känslor och blockeringar.

Jag jobbar alltid med att försöka att hitta orsaken till problemet, varför du blivit dålig eller varför du inte gör det du verkligen vill. Om ditt undermedvetna är villig att släppa taget om det som varit, får jag veta när du blivit dålig och varför, detta förmedlar jag till dig för att du ska ha en chans att förändra dig och gå vidare här i livet. Du är värd att må bra, så välkommen att boka in en reiki session på distans du också!

Reiki energin kan sändas på långt avstånd, vilket möjliggör behandling på distans. Det är väldigt individuellt hur man upplever Reiki. Någon kan se färger och känna värme, en annan kan känna stickningar, någon annan får en pirrande eller bultande känsla i kroppen, någon annan känner sig trött/sömning. Många känner av distans Reiki men inte alla. Vi är ju alla olika. Det betyder inte att Reikin inte kommer fram - det gör den alltid. Reiki prioritetsläker, vilket innebär att den går dit där den bäst behövs här och nu. 

De rekommeneras att man bokar några gånger så man verkligen får fart på läkande energin i kroppen så att den funkar optimalt

Boka nu, du kommer bli kontaktad inom närmaste dagarna via e-mail eller sms för bokning av dag och tid för utförandet av tjänsten.

Reiki Healing - Distans

Pris:
450 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:

Omdöme - Kommentera gärna om vad du tyckte efteråt, om du rekommenderar andra eller inte.