Rena Hus & Platser

Rena hus & platser - Distans
Upplever du att du inte är ensam hemma, på din arbetsplats eller någon annan stans där du brukar vara? Känner du dig iakttagen eller är det bara en vag känsla av obehag? Kanske upplever du andra saker omkring dig, en lätt beröring, konstiga ljud, saker som försvinner och som plötsligt dyker upp igen.
Oönskade energier som kan påverka familjen och känslan i t ex hemmet.

Det kan finnas flera orsaker som kan vara en grund för det som händer och upplevs. Kanske har du släktingar från andra sidan på besök eller andar som fastnat på platsen. Det kan också vara negativa energier som har orsakats av något som hänt på platsen eller i närheten. Så kallade "platsminnen".

Allt består av energi, till och med våra tankar är energi. Vi har tankarna för oss själva men energierna i tanken sprider vi runt omkring oss. Allt som händer i våra hem sitter kvar i väggar, golv, möbler och föremål. Negativ energi påverkar oss och kan i värsta fall få oss att bli sjuka.
Flertalet som önskar rensning i hus beskriver en oro i kroppen och sover dåligt. De känner olustkänslor på vissa ställen i huset eller blir orkeslösa så fort de kliver in genom dörren. Andra beskriver att oförklarliga saker händer hemma, de hör konstiga ljud eller uppmärksammar att saker flyttar på sig.
 
Om du känner igen något av detta eller något liknande, kan det behövas en riktig utrensning i hemmet eller platsen, av vilsna andar eller bara oönskade energier som skapar obalans i din omgivning.
 
Jag kan dock aldrig veta eller lova att allt blir bra efter en undersökning med efterföljande rening. Det beror helt och hållet på vad jag möter för slags fenomen eller energier. En del kan ha funnits på platsen i tusentals år. En sån energi tar man inte bort på ett par minuter eller timmar. Andra energier kan ha skapats eller tillkommit på senare tid och dessa kan för det mesta rensas bort direkt.

Det spelar ingen roll var du bor, jag rensar hus på distans och behöver inte komma hem till dig för rensningen.
 
För att boka tid för rensa hus, kontakta: helhetskroppen@hotmail.com
Kostnad: 600 kr - det ingår 1 uppföljningstillfällen vid behov

Bor du närheten av Karlstad med omnejd så kan jag komma till dig. 
Kostnad: 1200:- (1-2 timmar) + 25:- milen. Ingår 1 uppföljning på distans. 

Boka nu, du kommer bli kontaktad inom närmaste dagarna via e-mail eller sms för bokning av dag och tid för utförandet av tjänsten.

Rena hus - Distans - Rena Hus Distans

Pris:
600 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:

Fyll i formulläret så kontaktar jag dig så snart jag kan. - Fysisk Rening

  • Ange adressen de handlar om som du vill få renat.