Spirituell Vägledning och healing är en session som jag (Anette Karlsson) har utvecklat och arbetat fram genom personlig kontakt med universums kanaler och den är på distans och den är personlig och individuell enbart för dig. Du får behandlingen på distans, där du befinner dig, i lugn och ro.

Det är en helhetsbehandling på distans kan man säga, genom avläsningen jag gör så balanserar jag kroppens 4 nivåer (fysiska kroppen, mentala kroppen, emotionella och själen/anden). Renar och rensar bort onödig energi, tungenergi och blockeringar, för att öka upp flödet och välbefinnandet. 
Jag arbetar som en öppen kanal för universum. Förmedlar de budskap som kommer.
Genom den spirituella kanalen får jag information som jag kommer att förmeddla till dig efteråt.

Spirituella sessionen passar tex dig som känner:
Känner sig blockerad.
Ömmande kropp
Rena och rensa kroppen på onödig energi
Vilsenhet i livet
Vill bara rent allmänt få en balansering och energi påfyllning

Har du önskan om en särskilt område/avsikt med sessionen går de bra att skriva de i bokningen eller vid bokning av tid. 

Hur går det till?
Den här sessionen går till som så att du sätter dig bekvämt hemma i en fåtölj eller liknande så att du kan sitta bekvämt i ca 30min eller så länge som du själv behagar (du skall inte ligga ned och du skall inte meditera under själva behandlingen) du skall vara fullt närvarande hela tiden, men i ett avslappnat tillstånd. Tänd gärna ett ljus och skapa lugn och ro runt omkring dig med exempelvis lugn musik på i bakgrunden. Ha papper och penna vid din sida, så att du kan skriva ned om du får några upplevelser, känslor, förnimmelser, fysiska symptom eller liknande.
Upplevelserna är väldigt olika från person till person. Man kan tex uppleva olika färger, ljud, kroppskänningar och/eller se bilder etc.
Själva sessionen pågår i ca 30-45 minuter och när resan är över så kommer jag att maila dig den information jag fått upp och om jag gjort något särskilt, du kan i din tur oxå mejla in dina upplevelser som du har fått till dig under den spirituella sessionen, till helhetskroppen@hotmail.com

Spirituell Vägledning & Healing

Pris:
600 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:

Lämna gärna ditt omdöme här om vad du tyckte om denna tjänst så att fler ev. kan bli intresserade 

  • Suss • 13 november 2019 12:06:25
    Rekomenderas starkt!
    Kunde känna hur hon jobbade med mig i ca 20 minuter. Mailet jag fick var noggrant beskrivet och lätt att förstå och kom till stor hjälp. Kommer att göras fler gånger