Naturlig QiGong 
Naturlig stressdämpande och balansering för fysiska och mentala kroppen

Qigong är en kinesisk konstform som kombinerar fysisk träning, meditation och alternativ läkning.
 
Qigong har utvecklats från kampsport, traditionell kinesisk medicin och antika filosofier. De som lär sig Qigong gör det för att få en balans och välmående i ens fysiska samt sin mentala kropp. Med andra ord är Qigong är en träningsform där sinnet och kroppen kombineras för att få ett lugnt sinnestillstånd, fysisk balans och för att komma i kontakt med högre spirituella världar.
 
I vårt västerländska samhälle har idag många människor en alltför ytlig andning. Vår automatiska andning blivit tillknäppt, antingen av stress, ensidiga rörelser eller brist på avslappning. De skapar i sin tur obalanser i kroppen både fysiskt och mentalt.
 
Qi-gong är en del av den klassiska kinesiska läkevetenskapen. Inom kinesisk medicin ser man människan som en helhet, både vad gäller kropp och själ. Qi är det energiflöde som cirkulerar runt i kroppen och det är när flödet störs som sjukdomar och obalanser i fysiska och mentala kroppen uppstår. Det är denna energi man balanserar med hjälp av bland annat Qi-andning.
 
Mjuka, enkla och långsamma rörelser kombineras med en djup, energigivande andning. Tekniken löser upp spänningar och blockeringar i kroppen. Och den ger energi.
 
Planerade kurser
Varje kurs/pass är 4ggr. Pris 380: - per kurs.

Startdatum:
15/1,
12/2
12/3

Tid: 17.30 – 18.15 ca.
 
Plats: Helhetskroppen
Adress: Stinsgatan 2, Karlstad

Anmälan

- Avboning 3 dagar innan för återbetalning