Usui Shiki Ryoho
Reiki Nivå 1 & 2
Naturlig Healing av Usui System

Reiki är en gammal österländsk energimedicinsk metod som idag anses vara en friskvårdsbehandling för att både hjälpa sig själv och andra.
 
Reiki nivå 1 är en grundkurs där du lär dig kunskaperna om energikroppen och hur du behandlar dig själv och andra genom kontakthealing. Reiki är en mjuk och samtidigt effektiv behandlingsmetod vid till exempel smärta och stress, ångest och fysiska och mentala spänningar. Reiki arbetar med kroppens naturliga läkningsprocesser och fyller på energiförrådet – en metod med många användningsområden i vårt moderna samhälle.
Reiki är en form av healing – ett ord som idag i många sammanhang är väldigt belastat – men förutsätter ingen religiös tro eller övertygelse, varken för utövaren eller den som blir behandlad. Reiki kan ges och tas emot av alla, oavsett om man är spirituellt eller vetenskapligt lagd, och man behöver inte "tro på healing" för att det ska fungera. Modern forskning om Reiki visar att metoden är effektiv i en rad olika sammanhang. Reiki klassas idag som rehabiliterande friskvård av Skatteverket.
 
Reiki nivå 2 är en fortsättningskurs där man höjer reiki frekvens. Man får lära sig att sända reiki på distans, få kunskap om hur de fungerar och man lär sig fler fysiska kroppsbehandling tekniker man kan använda sig av. Du får även lära dig 3 symboler.
 
Under nivå 1 & 2 ingår bl.a.
Grunden av energi kroppen.
Känna energin i kroppen och händer
Vad är healing och hur uppstår blockeringar
Vad reiki är och Reiki historiens ursprung
Självhealing – Egen vård
Ge healing till andra - Handposition 
Byscan
Kenyoku - Torrbad
Reiki idealen
3 grund pelarna i reiki
Friskvård
Teori om 3 symboler för distans och fyisk healing
Sänder man distanshealing
Rena platser
Tidsresa
Koki-ho 
Gyoshi-ho
Jacki-kiri Joka-ho
Stärka mål
Hela ovanor
 
De kommer också ingå lite bonus, så som upplägg för en healing, mer ingående i egenvård samt hur man använder verktyg med kristaller och fjäder.
 
Datum: Lör och sön 2-3 feb kl. 9-18
Plats: Helhetskroppen Adress: Stinsgatan 2, Karlstad

Din investering: 2500:-

Betalning via swish eller faktura, delbetalning kan ordnas.
Anmälan via formulär till höger --->

Varmt välkommen att anmäla dig
   • Anmälan är bindande ifrån anmälan - ångerrätt 5 dagar ifrån anmälan.