Här kommer de information om mig och min verksamhet

Företagsinformation
Verksamheten hette tidigare Anettes Hälso Energi och startades juni 2008 i Uddeholm/Hagfors, de var under den tiden jag bodde i norra Värmland.
I Uddeholm/Hagfors bedrevs verksamheten till oktober 2009 då las verksamheten på vilande av personliga själv och den förändringsfas jag var i livet då, även pga flytt.
Januari 2011 Startades verksamheten igen i Molkom och senare till Lindfors strax utanför Molkom. Våren 2015 börjande startade jag upp verksamheten även i  centrala Karlstad, då hyrde jag in mig hos en befintlig friskvårdsverksamhet.
Hösten 2016 i samband när jag   flyttade verksamheten till ett nytt eget friskvårdscenter byte jag namn ifrån Anettes Hälso Energi till Helhetskroppen. Byte av namn var för att jag ville ha ett företagsnamn som beskrev min verksamhet bättre och med de jag jobbar med
Varför då Helhetskroppen som namn.
Eftersom jag jobbar både med den fysiska kroppen, mentala kroppen och energi kroppen för att lösa den blockering som orsakar ett brått, de vill säga öm och stel rygg eller trötthet och depression. När jag behandlar en klient påverkas alla dessa 3. Att behandla någons besvär tex öm nacke eller rygg gäller de att vara en detektiv för att hitta orsaken till problemet och inte bara behandla där klienten säger ha ont eller stel utan försöker även behandla musklerna runt omkring området efter dem påverkar.

De gäller att se varje individ precis som dem är utan att döma någon. De gäller att se individens behov och önskan.
Jag jobbar för att varje individ ska hitta sin balans, harmoni och välmående i sin vardag.

De jag arbetar som och inom är Friskvård, Hälsa, behandlingsterapeut, Spabehandling, Muskelterapi, Avslappning, 
Mindfullness, Meditaton och Healing
Information om mig
Jag som bedriver Helhetskroppen heter Anette Karlsson, bor i ett litet hus i ett litet villaområde på landet nära naturen på en ort som heter Lindfors som ligger strax utanför Molkom, öster om Karlstad ca. 4 mil.
Här bor jag tillsammans med min make Robin Karlsson, inga barn men 1 hund och 2 katter.

Jag kommer ifrån västkusten och är en hallänning ifrån början då jag som barn är uppväxt i Onsala och tonåring i Sätila. Även bott i Göteborg.

Hamnade i Värmland pga kärleken och jag har alltid känt mig dragen till Värmlands djupa skogar. 

Som person är jag jordnära, omtänksam, ansvarsfull, snäll, ärlig och öppet hjärta.
Älskar att vara nära naturen och när jag inte jobbar umgås jag med min man, fiskar gärna under sommaren, ute i skogen med våran hund Bamse som är en Berner Sennen och slappar o njuter av vad livet har att erbjuda, samt när lusten faller in målar jag lite. 
Jag har alltid tyckt om att hjälpa andra människor och med hjälp av mina snälla föräldrar påbörjad jag min resa som terapeut direkt efter gymnasiet 2005. Man kan säga att jag följer min mammas fotspår som oxå är terapeut. Började min utbildning på ggi (Göteborgs Gymnastiska Institut) på en Svensk Klassisk Massage + Triggerpunkts utbildning.
Gjorde praktik hos en jätte duktig och omtyckte kvinna efter utbildningen som hette Sol-Britt Andersson (finns tyvärr inte med oss längre), där fick jag vara med och lära mig kund bemötande och andra behandlingstekniker som jag haft god nytta av. 
Efter de fortsatte jag min resa med utbildning bl.a. till Motions och friskvårdsledare -06/07 på Malungsfolkhögskola. Under Malungstiden var jag även bugg lärare för gymnasieelever. 
Jobbade ett litet tag på spa avdelningen på Smögenshasvsbad, där ifrån fick jag lärdom om Hot Stone massage och express ansiktsbehandling.
2007 utbildande jag mig vidare till Friskvårdsterapeut hos GGI och fick lära mig bl.a. kroppsbalansering, kinesiologi, bindvävsmassage, idrottsmassage och energimassage mm. 
2008 Startade jag företaget, hösten 08 gick jag friskvårdslinjen på Molkomsfolkhögskola endast 1 termin.
Som jag skrev tidigare så startade jag verksamheten 100% 2011.
Har haft grupper i promenader och i stavgång. Har även tillsammans med en vän haft barngympa i 4 terminer.

Jag älskar att utbilda mig och törstar alltid efter ny kunskap, delvis för min egen skull men extra särskilt för att hjälpa andra människor till ett bra välmående och hälsa. 

Anette Karlsson
Mina olika titlar
Massage Terapeut
Friskvårdsterapeut
StressCoach
MindfullnessCoach
SamtalsCoach
Qi Gong instruktör
Motions & Friskvårdsterapeut 
Reiki Master
Naturlig Healer
 

MIN MEDIALA RESA
Här kommer de lite information om mig och min egna mediala utveckling och min erfarenhet.

Jag har nog alltid vetat och trott med de mediala, som barn visste jag inte så mycket om de utan levde ofta i min egna värld och pratade ofta till andlia varelser och trodde mycket på änglar.

Men de var inte förrän jag var runt 12år gammal som jag blev medveten medial. De blev jag genom att min mamma började sin mediala resa och började gå på meditationer och kurser, vilket jag ibland följde med på. Intressent med indianer gjorde de mer verkligt för mig.
På somrarna var vi på på indianfestival som då var i Falkenberg, min mors djupa intresse då av indianer gjorde att hon skapade kontakt och särskilt med en Shoshone indian som kallas Mike - Greywolf efter att hon hade varit i USA och rest runt + att han senare kom till Sverige och hade ceremoni. Dem band sin vänskap och Mike tillsammans med sin sambo Wanda kom hem till oss i Sätila, där hade vi tillsammans med dem svetthyddceremonier, föreläsningar och kurser. Samt byggde tipi. De val väl mitt uppstart till mitt mediala uppvaknade för att börja min resa.

Min mamma träffade sin väninna Gro och dem tillsammans har haft flera olika kurser i medial utveckling som jag deltog i mycket.
Bl.a. meditation, inre resor, trumcirkel, art måleri, själsresor mm Kommer knappt ihåg alla idag.

Men 2005 gick jag min första riktiga kurs i healing och personlig utveckling vilket va Reiki Steg 1, samt 2 månader senare Reiki steg 2

De blev ett långt uppehåll tills jag gick nästa kurs. Men detta har alltid sen jag va 12år haft brinnande intresse för att lära mig mer om mediala/energikroppen och hur man kan utveckla sig själv. Jag har mycket på egen hand genom att läsa mycket böcker och information på internet så har jag utvecklat mig själv och gjort min resa.

Men under en period mellan 2010-2012 genom gick jag ett stort trauma som satte mig ur fokus, men jag tog mig ur de och har lärt mig mycket sen dess.

Jag har alltid haft min förmåga att lyssna på min intuition och magkänsla, att ha en tillit till den känsla eller information jag får stämmer.
Jag kan erkänna att jag ibland tampar min fokus på min intuition och tillit med blir snabbt medveten om de och när jag låter min intuition och tillit flöda så flyter livet på ... livet ska inte vara en dans på rosor, vi är här för att lära oss och lära ut vidare. 

2012 tog jag min master grad i reiki

runt våren 2013 om jag minns rätt träffade jag Victor Forselius för första gången, följde med en vän på hans föreläsning om inka indianernas tro och livsstil, där på den föreläsningen tog mitt liv en vändning den dagen, varje sak som jag fått till mig tidigare med inte förstått helt så ramlande polletten ner för varje sak han sa och jag rös i hela kroppen. Jag förstod där med lives mening och hur vår energikroppen fungerar plus massa annat. Jag gick senare på flera av hans olika föreläsningar och ceremonier.
Att förstå innebörden att leva i nuet, bearbeta de förflutna och vara tacksam till livet... För att få något måste man så ett frö, låta de växa innan man kan skörda, samt detta med spegel spegel är väldigt intressant. De vi ser i någon ser vi hos oss själva.

Gick flera distans kurser 2013 för att komma djupare kontakt med mig själv. 

De som förändrade mig mest var när jag gick kursen Munay Ki - Healande av hjärtat som jag blev till att må bättre av, livet 
tog en djup vändning.

Jag fördjupande mig verkligen i inka indianernas kultur en stund och tappade lite andra saker tills en dag när jag kommer in i mitt arbetsrum och ser att mitt diplom i reiki steg 2 hade ramlat ner men spiken och fästet till ramen satt kvar i väggen, fattade ingenting, till en av mina männskliga guider sa att du måste börja jobba mer med ditt inre kall, glöm inte dina andra kunskaper.

Sen där och då har de hänt oändligt mycket. Jag har tagit till användning av alla mina kunskapar i alla områden och använder mig av alla mina verktyg. Jag lyssnar till min egna intituin mer och jag tillåter andarna använda mig som ett verktyg för att hjälpa andra som att varie individ jag möter får de dem behöver den dagen och av detta lär jag mig mycket.

De handlar inte om hur många diplom jag har på väggen min, utan vad jag får för kunskap.
Jag har förstått och jag ska lära ut mycket av mina djupa kunskaper, genom min kunskap kan jag ge andra en bra grundvägledning på deras start på sin mediala och personliga resa. 

Jag är mig själv, jag är ärlig, jag är rak på sak, jag är gåtfull och jordnära person.
Jag är här för att lära ut grundbalans, harmoni och välmående. 

Andliga namn jag har
Ghost woman & Medicin woman 
namn jag bär stolt. 

Just nu är jag i en process där jag lär mig jobbar med kristaller och stenar.
Samt fördjupar min kunskap genom att gå mediala utbildningar

De är kort om min resa.

Alla Utbildningar
Kroppsbehandling
- 05 Svensk Klassisk Massage + Triggerpunkt
-06/07 Motions och Friskvårdsledare
- Hot Stone & Ansiktsbehandling (enkel)
- 07 Frivårdsterapeut
-08 Friskvård
- 11 Regndroppsmassage
- 15 Mobilisering 

Andlig utveckling och Healing
-05 Reiki Steg 1 och 2
- 05 Meditation
- 12 Reiki Master
-13 Mindfullness och Stresshantering
-13 Shamansk Ama deus
-13 Avancerad Healing
-13 Munay Ki
-16 Kristallhealing 
-16 Silver violetta Flamman
-17 Kundalini Reiki
-18 Golden Reiki
-18 Månljushealing
-18 Solljushealing

Coachning
-18 Dipl. Stresscoach
-18 Dipl. Självkänsla/ACC Coach
-18 Dipl. Mindfullness Coach

Träning
- 08 Stavgång
- 08 Lätt gympa
- 08 Medelgympa
- 07 Vattengympa medel
-13 Stavgångs instruktör 
-18 Dipl. Power Qi Gong
-18 Dipl. Qi Andnings Qi Gong