Chakrabalanserings Meditation

Varmt välkommen till en meditationskväll där vi fokuserar på vårat chakrasystem.

Jag kommer börja stunden med lite chakra information innan vi går ner i meditationen.

Chakrabalans ger balans i livet. Detta är en snabb ”rehab” för dig som vill bjuda in till mer energi, liv och färg i ditt liv. För att få in mer liv och energi behöver man balansera sin chakran. Utan balans i chakrana kan man aldrig få balans i sitt liv och denna balans behöver man underhålla då och då. När chakrana är i balans växer man mentalt, utvecklar en större mentalt och andlighet samt känner sig allmänt inspirerad och full av liv. Och vem vill inte känna så?

Den fysiska kroppen kan inte bli sjuk utan att det uppstått en störning i energikroppen. Dessa två, den fysiska kroppen och energikroppen, talar till varandra genom de sju chakrana, som fungerar som membran. Genom att ha en intakt energikropp skapar du en långsiktig, hållbar hälsa på fysisk, psykisk, mental, existentiell och spirituell nivå.

Vi kan utveckla och balansera våra sju chakran för att må bra och vara i balans. Vi kan alltså hela och läka våra chakran med hjälp av chakrabalansering. Genom att förstå vilka symptom som är kopplade till vilket chakra så kan vi behandla energikroppen mer specifikt.

Det kan vara spännande att veta att kunskapen runt våra chakran är universell. 

Så under en djupavslappnade meditation kommer du får lära känna ditt chakrasystem bättre. Du kommer att få rena, rensa och skapa ny energi i varje chakra. Under meditationen kommer jag även ge dig lite chakrahealing för att öka effekten.

Datum onsdag 6 nov kl. 18 - pågår i ca 45-60min  Inställd!
Adress: Stinsgatan 2, karlstad

Boka din plats här
Anmälan är bindande