Mindfullness / Feeling Massage
- Mediativ stress release

Regndroppsmassage med oljorna ifrån feeling + 2 ytligare oljor är en mer meditativ behandling som handlar om att landa tillbaka i kroppen och att vara i nuet, i stunden. Man kan även kalla denna behandling för Mindfulnessmassage med aromaterapi.
 
Eteriska oljornas inverkan via beröring på kroppen där huden suger in oljorna och transporteras via blodsystemet för att påverka våra muskler och celler, ökar cirkulationen samt höjer immunförsvaret, får bättre sömn och balanserar hormonerna. Via doft sinnet påverkar vi hjärnan som hjälper kroppen att slappna av och stressa ner. Vi landar mer i kroppen. Hjärnan i sig signalerar att slappna av, dra i handbromsen för att sakta ner.
 
De här blandningarna av eteriska oljor har komponerats för att hjälpa till att frigöra och lösa upp negativa känslor och främja en upplevelse av hopp, mod och glädje. Oljornas molekyler passerar direkt till den känslomässiga hjärnan och kan hjälpa oss att få kontakt med de frågor som vi sedan länge har glömt.
 
Den meditativa delen av behandlingen är att man utför en meditation under behandlingens gång medan du ger behandlingen med de eteriska oljorna. Själva meditationen är en kombination med avslappnade inledning och avslutning, samt med affirmationer som de ska få tänka på/manifestera inom sig medan personen tar emot behandlingen.

Kurs information
Utbildning - För hemmabruk och terapeuter till verksamhet.
Kursen kan man gå fysiskt är 1 dag eller på distans.

Efter kursen får du kursintyg och kan använda behandlingen både för hemmabruk
och professionellt som regndroppsterapeut i din verksamhet.

Kursavgift: 
Fysisk kurs hos mig: 1200:-
Distans kurs: 750:-

Inköp av oljor tillkommer, vilket du gör själv ifrån Youngliving
Extra oljorna Grounding och Gratitude

Förkundskap i Regndroppsmassage krävs. 

Planerad kurs

Datum:
Tid:
Adress: