Är du intresserad att vidare utbilda dig inom medicinsk aromaterapi + inslag av den mediala och meditativa biten med regndroppskitet + 2 oljor till? Då har du hittat rätt

Helande Regndroppsmassage är en slags regndroppsmassage men terapeuter ger även healing för att frigöra kroppen från tung energi, få balans i inre och grundar kroppen. Behandlingen är lugnade och ger välmående effekt. 
Härlig behandling som bör upplevas, man behöver inte tro på healing för att de ska fungera eftersom oljorna gör inverkan via klientens alla sinnen. behandling utförs på fötter, rygg och nacke.

Helande Regndroppe är en energimetod där man balanserar, grundar och harmoniserar energikroppen. Man hjälper kroppen att frigöra den ifrån energistörningar som orsakas av en energiblockring och tungenergi, genom att frigöra energistörningen får man ökad cirkulation och magnetfältet i kroppen kommer i balans igen och kan läka sig själv.
 
Syftet med behandlingen kan variera beroende på vad du som terapeut erbjuder och vad klienten i sin tur önskar.  Först och främst är helande regndroppe en metod som är avslappnade och balanserande, behandlingen går ut på att balansera fysiska och mentala kroppen.
Man ser till att klienten är jordad och chakrasystemet i balans.

Kurs information
Utbildning - För hemmabruk och terapeuter till verksamhet.
Kursen kan man gå fysiskt är 1 dag eller på distans.

Efter kursen får du kursintyg och kan använda behandlingen både för hemmabruk
och professionellt som regndroppsterapeut i din verksamhet.

Kursavgift: 
Fysisk kurs: 950:-
Distans kurs: 550:-

Inköp av oljor tillkommer 
Extra oljorna Grounding och Harmony rekommenderas att inneha

Förkundskap i Regndroppsmassage krävs.