Utbildning
Regndroppsmassage - Medicinsk Aromaterapi
För både hemmabruk & Yrkes Terapeuter

Regndroppstekniken är en uråldrig kunskap och mycket behaglig, avslappnande samt väldoftande behandling på fötter, nacke och rygg med ekologiska, första klassiska terapeutiska eteriska oljor ifrån Young Living.
I Regndroppstekniken kombineras lätt beröring och massage med kraften i eteriska oljor av allra högsta medicinska kvalitet enligt naturläkaren Gary Young som är grundaren till Regndroppstekniken. Välgörande för rygg och nackbesvär men åstadkommer även känslomässig läkning. Genom att på rätt sätt massera in eteriska oljor som är virusdödande, antibakteriella och antiinflammatoriska hjälper man kroppen att korrigera förskjutningar i ryggraden, minska smärta och inflammation, öka cirkulationen, frigöra emotionell stress och stimulera avgiftning av kroppen.

Alla kan lära sig denna behandlings from, passar både för hemmabruk och terapeuter.
Regndroppsbehandlingen är enkla att alla kan lära sig dem på en enda dag, även om du är oerfaren eller erfaren av kroppsbehandlingar.

***********************************************

Regndroppsmassage är en rogivande, avslappnade och väldoftande behandling på fötter, rygg och nacke som vem somhelst kan lära sig.

Den har använts under många år som en mycket effektiv metod för att balansera både fysiska och mentala kroppen. Lätt beröring och massage kombineras med ekologiska eteriska oljor av terapeutisk klass, vilket resulterar i en kraftfull och rogivande behandling för hela kroppen.
Behandlingen avslutas gärna med någon typ av värme på ryggen för djupgående effekt.

Regndroppstekniken är en kombination av Vitaflextekniken från Tibet, Lakotaindianernas fjäderlätta beröring och den uråldriga kunskapen om eteriska oljor tillsammans med ny forskning.
Gammal tradition möter de moderna sättet att jobba med eteriska oljor.

De essentiella oljorna i Young Livings regndroppskollektion främjar energi och vitalitet. När oljorna appliceras på rygg och fötter kan denna teknik justera elektriska strömmar och hjälpa till med att bibehålla en kroppslig balans. Cirkulationen stimuleras liksom immunförsvaret, och kroppens egna psykiska och fysiska självläkningsförmåga främjas.
Oljor som ingår i regndroppstekniken:

  •  Valor - är densamma som vår ryggrad. Den balanserar elektriska energier i kroppen. Den gör att vi kommer över rädsla och motstånd, ger oss styrka, mod, förtroende och ökar vår självaktning.
  • · Organo - Antivirus, balanserar matsmältningen, stärker vitala delar av kroppen. Grundande och balanserande, stärker känslan av säkerhet.
  • · Timjan - Antivirus stöd, hjälper till vid mental och fysisk trötthet efter sjukdom. Bra vid hosta och bronkit. Ger energi vid stress och svaghet.
  • · Basilika - Bra mot magproblem, dåligt minne, mental trötthet och avslappnande vid muskelkramp. Hjälp vid inflammation. Befrämjar ett öppet sinnelag.
  • · Cypress - Förbättrar cirkulationen, öppnar andningsvägarna, hjälper till vid svullna leder, åderbrock, celluliter. Lindrar kramp. Stärkande och hjälpande vid en förlust, inger känsla av säkerhet. Grundande och lugnande.
  • · Vintergröna - Antiflammatorisk och smärtstillande. Bra för både ben, muskler och ledbesvär. Kan hjälpa vid ledgångsreumatism, reumatism samt tinnitus. Höjer, öppnar och ökar medvetande i känselsinnet.
  • · Mejram - Muskelavslappnande. Lugnar andningsvägarna, lindrar kramp och migrän. Ger energi vid stress och svaghet.
  • · Pepparmint - Antimikrobisk. Höjer och öppnar känselsinnet. Bra för nerver, kan hjälpa mot feber, illamående, huvudvärk och muskelvärk. Stimulerar cirkulationen, medvetandet och hjälper minnet.
  • · Aromaseiz - Avslappnande och lugnande. Lindrar spända, ömma, trötta och värkande muskler som resultat från sportskador trötthet och stress.


Tekniken är enkel att lära sig och enkel att ge. Den är utmärkt att ge familj och vänner för att främja god hälsa.
Är du redan terapeut så kan du använda tekniken som komplement till andra behandlingsformer.
Inga förkunskaper krävs.

Kurs information
Utbildning - För hemmabruk och terapeuter till verksamhet.
Regndroppsteknik/massage är en härlig, väldoftande och rogivande behandling som rensar kroppen, stärker immunförsvaret, nervsystemet, ryggraden och bekämpar bl.a. virus, bakterier, inflammationer och minskar stress. 

Utmärkt att användas för hemmabruk för att ge sina nära och kära, även på sig själv via fötterna. Alla över 16 får lära sig denna metod. Utbildningen är även utmärkt att gå som par och lära sig att utföra på varandra och ge behandling.

Man kan även gå denna utbildning för att utföra inom sitt yrke som terapeut, rekommenderas varmt och bra komplement till dina övriga behandlingar. 

Under kursdagen går vi igenom teori där vi tar upp eteriska oljornas bakgrund, grundaren av regndroppsmassage och pratar om de särskilda eteriska oljorna vi använder i behandlingen. Det ingår även praktisk lära om hur man utför en regndroppsmassage, därefter får kursdeltagarna träna på varandra.

Kursen är 1 dag.
Oftast ca 5 timmar, tiden beroende på hur många vi är. Kan vara både vara mindre och mer tid.

Efter kursen får du kursintyg på att du gått kursen och kan direkt använda behandlingen både för hemmabruk och professionellt som regndroppsterapeut i din verksamhet. För att få diplom/Certifikat krävs de att man gör mist 7 behandlingar och sänder in till mig och där efter kan jag sända dig ditt diplom/certifikat.

Kursavgift: 2600:-
De ingår ett kit eteriska oljor värde av 1600:- och medlemskap i Young Living, samt kursmaterial och intyg.
Certifikat utdelas efter att man utför minst 7 dokumenterade behandlingar hemma.

Inga förkunskaper krävs.

Varmt välkommen att anmäla dig till denna underbara kurs.