4 Hands Behandlingar

4 Hands menas med att 2 terapeuter behandlar dig samtidigat.

Just nu sammarbetar jag med en kvinna vid namn Sofia Siia Samuelsson. Vi arbetar vissa dagar tillsammans. 

Har även sammarbete med Carina Garvin ifrån USA, när hon är i Sverige jobbar vi tillsammans med olika behandlingar

Vilka behandlingar som erbjuds, se nedanför 

Holistisk 4 hands Massage
Rygg, nacke och fötter - 30min  450:-      Helkroppsmassage 60min 700:-
Upplev en total avslappnade behandling där 4 varma mjuka händer masserar din kropp samtidigt. En unik upplevelse som ger kroppen, sinnet och själen en boost av en djupavslappnade avkoppling.

Hjälper din kropp att frigöra muskelspänningar och öka cirkulationen i kroppen.

Massagen anpassas efter klientens/individens önskemål om hjälp, ut efter de kommer vi se på helhet som består av kropp, sinne och själ.
De kan vara allt ifrån att man söker hjälp för att frigöra muskelspänningar som ömmar och/eller smärtar. Kan även vara för dig som söker avslappning för att stressa ner, låta kropp och sinne få lite vila, samt för dig som känner att du har inre blockeringar som du vill frigöra dig ifrån.
Massage trycket anpassas efter önskemål och vad som passar bäst in vid behandlingstillfället. Terapeuten har fritt val under behandlingen att använda den teknik som funkar bäst för att uppnå bra resultat. Denna sköna massage lindrar obalanser i såväl kropp som själ. En lätt massage med fokus på avslappning och att minska stress.

Healingmassage
Balanserande - 60min 700:-     Djupgående - 90min 990:- (80-90min)     
tiderna som anges är ca tider om hur länge behandlingen pågår. Behandling + samtal

Upplever du dig i obalans och ev. ömmande/spända/värkande muskler?
Känner du dig ur fas?
Behöver du rening och energipåfyllning?

Oavsett ditt syfte till val av denna behandling av naturlig healingmassage där jag kombinerar klassisk massage med energimedicin inom healing, så fokuserar jag på att balansera, rena och frigöra blockeringar och tungenergi ifrån både din kropp, sinne, emotionella center och själen/anden. 

Healingmassagen ges på dem områden där jag som healer får till mig samt där du önskar. Att lägga fokus på att driva ut de som blockerar och skapa en läkningsprocess. Healingmassagen kan bli allt ifrån en helkroppsmassage till endast massage på vissa partier (halvkropp).

Healingmassagen lugnar ner puls och andning, aktiverar det välbefinnande hormonet i kroppen Oxytocin. En mental och fysisk "detox" där vissa utrensningar kan ske. Energin lindrar även smärta, är lugnande och sänker stressnivån mentalt och fysiskt samt går till orsaken av problemet. Denna behandling är djupt avslappnande och fantastisk när du känner dig trött, energi tömd, lindrar ångest, huvudvärk, smärtor, om du är spänd, stressad, har sömnproblem, vid posttraumatisk stress och har varit eller är utbränd.

Med djupgående menas med att jag använder mig av mer kraftfullare healing frekvens för att rena och starta en läkningsprocess

Spirituell Healing
Balanserande - 60min 700:-     Djupgående - 90min 990:- (80-90min)     
tiderna som anges är ca tider om hur länge behandlingen pågår. Behandling + samtal

Spirituell healing är en behandling där vi använder oss av flera olika healingtekniker för att hjälpa dig att frigöra blockeringar, öka energiflöde och känna välbefinnande.

Spirituella healingen utformas efter dina behov och önskemål. De kan vara allt ifrån lättare balansering till djupare healing som frigör blockeringar ifrån ett trauma för att kunna läka.

Healingen arbetar med en så kallad intelligent energi. Den söker sig till det problem som påverkar dig mest negativt. Om Du till exempel har ont i ditt högra knä och kommer till mig för att få behandling och hjälp med smärtlindring och läkning, härstammar kanske ditt onda knäs orsak från din höft. Då går healing-energin till höften och ditt knä helas och blir bättre. Alltså, healingen och dess energi helar och läker orsaken, inte symtomen. 85 – 90 % av alla våra sjukdomar grundar sig i det obearbetat känslomässiga och själens sår och om de inte blir sedda och hörsammade leder de till fysiska besvär.

Vid en healingbehandling börjar en balansering av de energier som stoppar upp flödet och hindrar läkning och de öppnas upp och smärta, värk, oro etc. släpper och healingens energibalansering skapar läkning och leder till ett helande. 

Det holistiska perspektivet är grunden för oss både som person och healers, så vi ser alla våra klienter utifrån “hela människan” och gör alltid när du kommer som ny klient en helhetsutvärdering där vi kartlägger och tar fram vilka behov och lösningar som är bäst för dig.