Barn & Ungdom
Barn ifrån 8års ålder är tillåtet i Sverige att ge behandling till enligt lagen i Sverige.
De är inte bara vuxna idag som kan behöva få hjälp med lugnade massage eller för att lösa upp spänningar i kroppen, utan även barn och ungdomar med all den press dem lever i idag, dagens samhälle ser annorlunda ut.
Därför har jag på helhetskroppen valt att erbjuda barn/ungdomar 8-15år på behandlingar.
Barn och ungdomar mellan 8-15år krävs en förälders närvaro i rummet/lokalen. 

Barn/ungdom & Vuxen Massage 
60 min 560:-
De är inte bara vuxna mår bra av massage, även barn kan behöva få en avkopplande stund. Vad är då inte bättre än att boka en behandling ihop (barn och förälder) under 1 timme och få ca 30min varsin avslappnade och uppmjukande massage.

Att för en stund få ta emot massage med härliga oljor och varsamma mjuka händer hjälper även en liten kropp att minska stress och spänningar, så unna både dig och någon liten i din närhet en avkopplande stund.

Barn/ungdomsmassage  
Rygg och Nacke/ben och fötter 20-25 min 200:-
Rygg, nacke och ansikte 30min 240:-
Helkroppsmassage 60min 460:-

Massage har visat sig vara en enkel väg till att förbättra minnet och koncentrationsförmågan. Problem med aggressivitet, stress, sömnlöshet och oro i skolan har visat sig minska påtagligt när barn får massage. Här får barnet en halvtimmes mjukare massage av det området som den behöver.

Målsman följer med och vi pratar lite tillsammans, sen får målsman välja att vara kvar inne i behandlingsrum eller gå ut & vänta.

Regndroppsmassage - Barn & Ungdom
50 min 440:-
Låt ditt barn eller ungdom testa på en massage med eteriska oljor som hjälper den att släppa på spänningar både fysiskt och mentalt. Uppnå en djupare avslappnings upplevelse.

Behandlingen dämpar stress, frisläpper på spänningar, bättre sömn och ökar koncentrationen.

Behandlingen utförs på fötter, rygg och nacke. Ligger lugnt med värme efter massagen med oljorna för att öka effekten av oljorna och välbefinnandet. 

Målsman följer med in och vi pratar lite tillsammans, sen får målsman välja att vara kvar inne i behandlingsrum eller gå ut och vänta.

Reiki Healing - För barn & ungdom
50min 440:-

Reiki är en japansk form av stressreduktion och avslappning, som befrämjar kroppens läknings förmåga.

Reiki påverkar barn gynnsamt som har svårt att koncentrera sig. Forskning har visat att barn med diagnos som tex autism, ADHD,ADD, Asberger och liknande reagerar väldigt bra inför Reiki. Eftersom reiki är så balanserande på både mentalt, känslomässigt, själsligt och fysiskt plan så hjälper detta barnen på så många plan. Barn och yngre vuxna har mindre blockader än vi vuxna och är mycket "renare" och en perfekt kanal för Reiki energin. Reikin kan hjälpa mot ångest, depression, låg självkänsla , sömn svårigheter, dålig koncentrations förmåga med mera. Reiki hjälper för stress och oro, den ger ny kraft och energi. Reikin löser upp blockeringar kopplade till känslor och/eller stress. . I många länder utövas Reiki redan på barn sjukhus som tex England och USA. Allt levande är beroende av livsenergin som ger kraft till organ och celler i vår kropp samt till vårt psyke. Om energiflödet hindras, så kallade blockeringar , så störs funktionerna i kroppen .

De kan hjälpa barn att finna lugn och ro samt trygghet.