De-Stress & Avslappning

Rogivande och Avslappnande Behandlingar
Dessa behandlingar är lugnande och avstressande, men hjälper även att släppa kroppsspänningar både fysiskt och mentalt. Mjukgör musklerna med mjuk härlig massage med eteriska oljor som får dig ner i varv och öka cirulation. Dessa behandlingar är inte bara bra för kroppen utan även sinnet. Mediativt inslag i vissa av dessa behandlingar i menyn och menas med att behandlingen börjar och avslutas med meditation som ska hjälpa dig bättre ner i varv, stressa ner och ta kontakt med din kropp. Extra bra för dig som är utbränd, har depression eller stressad. 

I dessa behandlingar används eteriska oljor som är 100% första klassisk terapeutiska oljor.
Eteriska oljornas historia är flera tussen år. Många olika kulturer runt om i världen använde eteriska oljor för att hjälpa kroppen och sinne att öka läkningsprocesen. 

Avslappningsmassage & Återhämtning
50min 500:-   90min 750:-

Upplev en lugnande massage med svensk klassisk mjuk muskelmassage som hjälper din kropp att frisläppa på spänningar och öka cirkulation. Behandlingen avslutas med att du endast ligger och är i ca 5-7min för att kroppen ska få återhämta sig och för att du ska få chansen och känna hur kroppen har slappnat av.

Mindfullnessmassage
30min 330:-      60min 560:-

Avslappnade massage för kropp och sinne. Behandlingen börjar och avslutas med mediativt inslag för att få dig ner i varv och medvetengöra dig om din kropp. Att släppa på inre och yttre stress. Frisläppa tankar, oro, späningar och ångest.
I behandlingen används särskilda eteriska oljor som hjälper både din kropp och sinne att slappna av och finna ny energi och kraft.

Regndroppsmassage / Regndropps teknik 
60min 560:-

Regndroppsmassagen är en härlig, väldoftande och rogivande behandling som stärker hälsan både fysiskt och känslomässigt.
 
I Regndroppstekniken kombineras lätt beröring och massage med kraften av eteriska oljor av allra högsta medicinska kvalitet enligt naturläkaren Gary Young som är grundaren till Regndroppstekniken.
På ryggen droppas oljorna som regndroppar, på fötterna stryks och flexar man in oljorna. Massageteknik som används har anor från Tibet och medicintraditioner från Lakotaindianerna bl.a. När oljorna absorberas i ryggraden förstärks alla nerv-och motoriska funktioner. Ryggraden fungerar som en motorväg eller träffpunkt, likaså zonerna i fötterna där alla nerver utgår från, eller ansluter till och kontrollerar funktionerna av våra organ, körtlar och andra system i kroppen.
 
Välgörande för rygg och nackbesvär men åstadkommer även känslomässig läkning. Genom att på rätt sätt massera in eteriska oljor som är virusdödande, antibakteriella och antiinflammatoriska hjälper man kroppen att korrigera förskjutningar i ryggraden, minska smärta och inflammation, öka cirkulationen, frigöra emotionell stress och stimulera avgiftning av kroppen.
 
Eftersom dofterna kommer in i hjärnans känslocenter, kan effekten bli att du upplever en känslomässig balans och glädje.
 
En eterisk olja kan hjälpa dig att stressa av, en annan piggar upp, en tredje läker sår och ytterligare andra stärker immunförsvaret, hjälper minnet, stimulerar hormonsystemet, rätar ut ryggraden, reglerar matsmältningen, minskar ångest, förbättrar sömnen mm.
 
Behandlingen är bra för alla. För bästa effekt krävs upprepade behandlingar och vid särskilda åkommor kan man med fördel göra den varannan vecka under en viss period.
Regelbundet rekommenderas va 3e vecka.

Reikimassage / Energibalanserande Muskelmassage
För kropp och sinne

50min 500:-   90min 750:-
 
Alla vet att de är viktigt att ta hand om sin kropp både fysiskt och mentalt för att finna en balans i sitt välmående för att få energi som gör att vi mår bra. Den här massagen som ges av varma ödmjuka händer är både djup och frigörande muskelmassage som frigör blockerad energi, spänningar och ökar cirkulationen. Massage trycket anpassas till varje individ, ifrån mjukare till lite tuffare.
 
När energin inte flödar fritt i kroppen kan de skapa obalans som i sin tur skapar ömhet, stelhet, smärta i kroppen, samt även yrsel, huvudvärk, migrän, depression, känsligare för stress, ångest, utbränd, mentalt och emotionell ostabil. Kropp och sinne känns som ur balans när den saknar energi.
 
I massagen anpassas trycket till varje individ, från mjukare till lite hårdare. Terapeuten känner av vilket tryck som behövs för att få bästa effekten av behandlingen. I massagen används även olika handpositioner för att balansera och frigöra energin, samt också aroma/eteriska oljor som påverkar ditt sinne för att skapa djupavslappning och av stressande känsla. Oljorna hjälper även till att få igång kroppens energibanor igen så att du kan uppleva dig avslappnad och harmonisk i din kropp och sinne, samt hjälper kroppen fysiskt och mentalt att läka. Oljorna har en djup inverkan både muskulärt, vävnader, organ, blodcirkulationen, hjärnan funktion och immunförsvaret etc.
 
I massagen ingår även en avkopplande stund själv för att uppnå mer ro givenhet efter att massagen är avklarad. Massagen börjas och avslutas med meditativt inslag för att just bara få slappna av bättre, samt att vakna till och skapa medvetenhet till din kropp.
 
Massagen är anpassade efter ditt behov och önskemål. Behandlingen passar alla, både för dig som söker avslappning och för dig som söker muskelmassage.


 

Vita Flex - Fotmassage
- 40min 400:-
Med Vita Flex teknik, som betyder "vitalitet genom reflexer" lägger man de eteriska oljorna på kroppens kontrapunkter. Vita flex metoden skapar volt i kroppen. Den helande energin sätts igång genom elektriska impulser mellan fingertopparna och reflexpunkterna. Detta stimulerar en elektrisk laddning som följer nervsystemets vägar fram till den punkt där det är ett brott i den elektriska strömbanan. Detta har visat sig vara relaterat till en energiblockering orsakad av gifter, trasiga vävnader eller syrebrist. Detta kontroll-reflex-system, utlöser olika typer av spänningar, blockeringar och obalanser.

Denna teknik sägs ha sitt ursprung från Tibet, för flera tusen år sedan, långt innan akupunkturen upptäcktes. Med hjälp av Vita Flex korrigeras de svaga eller skadade områderna på de elektriska reflexpunkterna och förhindrar därmed vidare skador, vilket resulterar i mindre stress, vilket i sin tur tillåter ett snabbare och mer effektivt helande/tillfriskande.