Spirituell Distanshealing
Distanshealing är minst lika effektivt som en fysisk behandling. Under en meditation kanaliserar och förmedlar healern healing via en bön oavsett var du befinner dig i världen. 
Distanshealingen hjälper dig att frigöra dig ifrån obalanser och åter finna balans och harmoni i dig själv. Healingenergin kommer från det som vi kan välja att kalla för Gud, chi, livsenergi, universums kärlek eller ljuset och det är mycket vanligt att du blir medveten om att överföringen av healing sker. Som mottagare behöver du inte göra någonting, mer än att vid den avtalade tiden för distanshealingen ska ske att vara i en lugnmiljö (tex hemmamiljö) där man inte blir störd av något, sitta bekvämt gärna fötterna på golvet och händerna i knät, ha några tända ljus och lugn musik gärna för att få mer en avslappnad stund.
Du har din meditation/avslappnade stund så länge du behagar dig att vara i energin som skickas till dig. Efter sessionen skickar healern ett mail. Dels för att healern ska kunna delge dig eventuella budskap den fått till sig, och dels för att du ska få möjlighet att ställa frågor, och kanske berätta hur du upplevde healingen. Tystnadsplikt är en självklarhet, så att du kan känna dig trygg i din kontakt med mig. I själva distanshealingen känner healern av din energikropp, skickar helandekraft för ökad livsenergi och läkning. Har du ett särskilt önskemål meddela de innan sessionen.


En session 300:-     Boka 3 sessioner 700:-
Betalning i förskott via faktura eller swish. 


REIKI DISTANS HEALING 
Reiki Healing på distans är lika effektivt som i fysisk. Healer använder reiki symboler, dvs.
Distanssymbol som används för distanshealing i tid och rum, Kraftsymbolen Ki som förstärker energi och fokuserar energin på ett bestämt ställe föremål eller person som ska helas och helar även den mentala /känslomässiga aspekten. Balanssymbolen som behandlar emotionella, mentala och andliga besvär. Den mentala aspekten används för ökad kreativitet samt för att lättare minnas .
Distanshealingens syfte är att skapa balans och harmoni i mottagarens  kropp och själ samtidigt i chakra
och reparera dennes aura.
Distanshealing botar inte sjukdomar utan är enbart kanalen för livskraft energi som är 
läkande på ett intelligent och obegripligt sätt för människor.

Har du ett särskilt önskemål och avsikt med sin distanshealing meddela de innan sessionen.
Man behöver inte ha någon avsikt för att få reiki distanshealing.
Distanshealing kan skickas för t ex balansering för människor, djur och platser. 

Vanligast är distanshealing skickas till en själv. 
Efter distanshealing kan man känna sig trött, få lätt yrsel och även somna men för fler tillfällen av disantanshealing kommer man uppleva hur man blir piggare och att värk är mer eller mindre borta.

Upplevelser av reiki healing är väldigt individuella. Under distanshealing kan man känna stickningar, pirrande eller bultande känsla, kyla eller värme, lugnet. Alla upplever healing olika och de flesta människor känner av den dock inte alla men det betyder inte att healing inte kommer fram, att somna en stund under healing är ganska vanlig.

En session 300:-     Boka 3 sessioner 700:-
Betalning i förskott via faktura eller swish.