Avslappnade Ansiktsmassage 
30min 330:-

Denna ansiktsmassage är en djupavslappnade massage som ges framförallt på ditt ansikte, huvud och hårbotten Man mjukar upp musklerna i ansiktet och i hårbotten, ger ett härligt välbefinnande.
Djupavslappnade Ansiktsmassage med Kristaller - 45min 450:-

Unna dig en ljuvlig stund med total återhämtning i kristallernas balanserande värld.
Upplev en ansiktsmassage utöver de vanliga, massage i kombination med kristaller. Massagen utförs på ansiktet, nacke och hårbotten. Varje tillfälle är unik, och kristallerna väljs ut beroende på vad just du behöver den dagen. Sedan får du njuta av kristallernas helande och avstressande effekt.

Ansiktsmassage med Ansiktsbehandling med kristaller - 60min 600:-

Upplev en annorlunda ansiktsbehandling som ger dig återhämtning och lugn i kropp och sinne.
Frigör spänningar genom massage på antisktet med kristaller. Massagen med kristallerna ger inte bara huden lyster utan även musklerna i ansiktet som sällan blir aktiverade får ett ökat flöde. Varje tillfälle är unik, och kristallerna väljs ut beroende på vad just du behöver den dagen.

Där efter rengörs huden med ekologiska ansiktsprodukter ifrån Young living och My Havtorn.
Produkterna renar inte bara bort smuts utan ger även huden ny näring och lyster. 

Sedan får du njuta av kristallernas helande och avstressande effekt emot slutet igen.
Som ger en total balans. 

Fotmassage 
30min 330:-

Visste du att fötterna är kroppens spegelbild? Genom att bara behandla fötterna så kommer hela kroppen i balans och harmoni. Fotmassage är en urgammal metod för självläkning. Fotmassage är oxå väldigt avslappnade för hjärnan. Vänster hjärnhalva med sitt logiskt tänkande, är ofta fylld med stress och tanketjatter. När den lugnar ner sig kan höger hjärnhalva träda fram och ge upplevelser av inre frid och närvaro samtidigt som den är öppen för sinnesintryck och idéer.
Frigör spänningar i fotens muskulatur.

Vita Flex Fotmassage
 30min 330:-

En fotmassage behandling med vita flex reflexologi som är en slags kroppsbalansering med medicinska aromaoljor. Mjukgörande för fötterna och balanserande för kroppen. Inger ett lugn i kroppen och sinnet.

Vita Flex är en sorts akupressur, som inte är så känd i Sverige men används i stor utsträckning i andra länder. Vita Flex är ett komplett vetenskapligt system av punkter som frigör läkande energier inom oss. Det är en grundteknik i Regndroppsmassagen och betyder ”vitality through the reflexes”. Tekniken sägs ha sitt ursprung i Tibet för tusentals år sedan.
Om man utför Vita Flex tekniken på rätt sätt och på de rätta punkterna, så går det en elektrisk vibrerande puls till exakt det område eller det organ som motsvaras av den punkten. Man kan säga att det frigör en vibrerande läkande energi som vi alla har inom oss.