Duo Behandling - Kom 2 personer
Ni kommer få varsin behandling i samma rum med varsin terapeut. 
En trevlig upplevelse att uppleva ihop.

Barn & Vuxen massage
30min 590:-

Både vuxna och barn från 8år behöver in i mellan avslappnade massage. 

Massage för barn kan vara ett effektivt sätt att få barnet att slappna av, lindra oro och stress samt ge bättre sömn. Massagen är behaglig och lugnande, terapeuten känner in barnets behov. 
Att få massage tillsammans med en vuxen ger ett lugn i sig och något trevligt man kan göra ihop.

Holisktisk Massage - Muskelmassage & Avslappningsmassage
Rygg och Nacke 30min 660:-   Rygg, nacke & fötter 45min 900:-   Rygg, nacke, fötter & ansikte 60min 1200:-

Holistisk massage är en behandling för dig som inte vet vad du ska välja i Menyn men att du söker en behandling som omger helheten. Konsultation + Behandling.

Massagen anpassas efter klientens/individens önskemål om hjälp, ut efter de kommer vi se på helhet som består av kropp, sinne och själ.
De kan vara allt ifrån att man söker hjälp för att frigöra muskelspänningar som ömmar och/eller smärtar. Kan även vara för dig som söker avslappning för att stressa ner, låta kropp och sinne få lite vila, samt för dig som känner att du har inre blockeringar som du vill frigöra dig ifrån.
Massage trycket anpassas efter önskemål och vad som passar bäst in vid behandlingstillfället. Terapeuten har fritt val under behandlingen att använda den teknik som funkar bäst för att uppnå bra resultat. Denna sköna massage lindrar obalanser i såväl kropp som själ. En lätt massage med fokus på avslappning och att minska stress.

Regndroppsmassage Duo
Rygg 40min 800:-   Rygg & fötter 60min 1200:-

Regndroppsmassage är en behandling med eteriska oljor som masseras in med lättberöring liknade taktil, går att önska lite hårdare.
Regndroppsmassage är en mycket kraftfull form av aromaterapi, även klassade medicinsk aromaterapi. Behandlingen utförs på fötter, rygg och nacke. 
Välgörande för rygg och nackbesvär men åstadkommer även känslomässig läkning som depression och ångest. Genom att på rätt sätt massera in eteriska oljor som är virusdödande, antibakteriella och antiinflammatoriska hjälper man kroppen att korrigera förskjutningar i ryggraden, minska smärta och inflammation, öka cirkulationen, frigöra emotionell stress och stimulera avgiftning av kroppen.
Behandlingen ökar kroppens förmåga att ta upp syre och näring till cellerna och syftar till att uppnå balans i kropp och själ. Immunförsvaret stärks. Denna behandling har också en normaliserande effekt på kroppens olika funktioner som t ex blodtryck, ämnesomsättning och hormonbalans.

Behandling som passar alla, extra bra för dig som lider av fibromyalgi, reumatism eller utbränd. Samt bra för muskelvärk. 

Balanserande Healing Duo - 40 min 800:-

Stressa ner en stund och njut av en balanserande energimedicin metod att harmoniera och balansera din energikropp. Varje dag utses kroppen för stress medvetet och omedvetet. 

En upplevelse att få dela denna stund med någon.
Genom meditativ meditation, healing och kristallhealing så ska vi få er ner i varv.

Balanserande Kristallhealing Duo - 60 min 1200:-

En upplevelse att dela med en annan inger en inre trygghet och få dela upplevelsen med någon man känner.
kristaller och skänker dig en underbar avslappning samtidigt som du får påfyllnad av energi och orkar möta vardagen med nya krafter.

Kristaller är magiska och fascinerande. I urminnes tider har kristaller använts i energimedicin i olika kulturer och naturfolk för att hjälpa människan att helas, rena hem och ge kraft. Kristallterapi är en alternativ behandlingsmetod som fungerar på ett holistiskt sätt. Den harmoniserar sinnena, kroppen, känslorna och ökar vårt välbefinnande, ökar läkningsprocessen, neutraliserar negativa känslor, att få känna sig hel.

Kristaller anses vara naturens och mineralrikets mest perfekta skapelse. Kristaller har en perfekt molekylär uppbyggnad, vilket gör att de alltid befinner sig i ett tillstånd av jämvikt och harmoni.

Lås upp energiblockeringar
Kristaller har visat sig ha en stark effekt på de energifält som omger vår kropp. När våra energier råkar i obalans kan vi använda kristaller för att korrigera och återställa harmonin. Uppstår en blockering i energifälten påverkas den fysiska kroppen och celler förstörs. Detta påverkar i sin tur organen som kommer ur balans. Vi känner oss ofta trötta och kraftlösa och blir lätt sjuka. Om vi med hjälp av kristaller löser upp blockeringen och för tillbaka balanserande energier, stimuleras återuppbyggnaden av energifälten och nya celler kan börja bildas i vår kropp. Healingen hjälper oss ofta att uppnå en större livskvalitet och att få en mer positiv inställning till tillvaron. Kristallerna aktiverar bl.a. intuitionen, skärper intellektet och har hämmande effekt på strålning och radioaktivitet.

Du ligger på en behandlingsbänk med kläder på. Jag ”känner in” din kropp och placerar kristaller där de bäst behövs. Sedan tar jag bort dålig energi och tillför ny. En helt underbar metod!

Trumhealing - 45min 900:-

Trumma som redskap för transformation. Ljudet av trumman hjälper dig att distrahera dig från dina tankar och därigenom underlättar dig att släppa taget och slappna av i både kropp och sinne. Trumman hjälper också till med att läka och balansera kroppens energier. När energiflödet inte är i balans så kan kroppen värka och sinnet blir tungt. Ljudvågorna från trumman strömmar genom kroppens vätskor och ger massage samt lossar på sk blockeringar. Det sägs att trumman har länge använts som effektiv healinginstrument vid olika sjukdomar och hälsobesvär så som utbrändhet, ångest, depression, känslomässiga trauman, kronisk smärta och mycket annat. Alla dessa tillstånd har egentligen en gemensam nämnare, stress. Historisk spegling: Schamaner från olika naturgrupper trummade för att läka kroppar, ta bort negativa energier, fördjupa medvetenheten och kopplingen till naturen. De trummar till hjärtats rytm. När hjärtats rytm går ner i varv och energin kan komma in och balansera upp kroppen försvinner smärtan, lindrar ångesten, depressioner, utbrändhet, lindrar kronisk smärta, känslomässiga trauman, oron, negativa tankar mm. och för en stund kan du vara i rymdens stillhet. Det är just i den stillheten som din kropp kan läka ut. Forskare har i USA konstaterat att trummandet kan ”bota” många av våra stressrelaterade sjukdomar. Trummandet reducerar spänningar, stress, kronisk värk, stärker upp immunförsvaret, det gör dig medveten och ökar hjärnaktiviteten.