Energi & Healing Behandlingar

Holistisk Healing – 45min 450:-    70min 700:-
En healingmetod som är lugn men energirik. Healing är i grund och botten energiarbete. Det jag gör är att jag kanaliserar energi och arbetar med personens energier och energiblockeringar, både i kroppen och i auran. Den balanserar ditt energisystem, renar och rensar bort blockeringar samt tungenergi. Frisätter cirkulationen så att den fritt kan flöda.
Du ligger ner på en bänk med musik i bakgrunden och får gå ner i en lugn och djup meditativ meditation, där efter kommer jag som healer att börja arbeta med att balansera din kropp, i behandlingen används bl.a. kristaller och rökelse.

Behandlingen börjar med att du berättar om det är något du vill eller tycker jag bör veta innan vi börjar och jag förklarar kort hur det kommer att gå till.
Sedan får du lägga dig på rygg på bänken. Slut ögonen och bara slappna av, försök att inte tänka på något utan fokusera inåt. Jag jobbar övervägande tyst och om jag känner något speciellt eller får till mig några budskap skriver jag ner det och förmedlar efter behandlingen. Jag börjar med att lägga mina händer på dina axlar för att balansera dina energier. Eftersom jag arbetar mycket i energifältet jobbar jag mycket med händerna utanför/ovanför kroppen. Jag (som många andra med mig) jobbar även med viss "beröring" där jag känner att det behövs extra energi/hjälp.

Hur man upplever behandlingen är väldigt individuellt och kan även skilja från gång till gång. Du kan uppleva värme, kyla, stickningar/krypningar och/eller olika känsloförnimmelser så som glädje, ledsamhet, det kan också hända att du ser bilder och/eller hör något, men det är inget konstigt eller något du ska oroa dig över... Det kan också hända att du inte känner något under själva behandlingen eller upplever något annat än "bara" avslappning.

När healingen är klar får du ligga kvar på bänken någon minut för att landa, sedan stiger du upp och vi pratar lite. Jag berättar lite vad jag kände, vad jag har gjort och om jag eventuellt fått något budskap...

Efter behandlingen får du en sammanfattning över vad jag gjort och fått fram.

Spirituell Healing – 105min 880:-
En djupgående healing upplevelse där man arbetar med en så kallad intelligent energi. Den söker sig till det problem som påverkar dig mest negativt. Healingen arbetar med en så kallad intelligent energi. Den söker sig till det problem som påverkar dig mest negativt. Vid en healingbehandling börjar en balansering av de energier som stoppar upp flödet och hindrar läkning och de öppnas upp och smärta, värk, oro etc. släpper och healingens energibalansering skapar läkning och leder till ett helande. Det holistiska perspektivet är grunden för mig både som person och healer, så jag ser alla mina klienter utifrån “hela människan” och gör alltid när du kommer som ny klient en helhetsutvärdering där jag kartlägger och tar fram vilka behov och lösningar som är bäst för dig.

Denna ses som en helhetshealing och är en behandling där jag använder mig av flera olika healingtekniker för att hjälpa dig att frigöra blockeringar, öka energiflöde och känna välbefinnande.

Känner du dig dränerad på energi, trött, orkeslös och låg eller ur fas?
Välkommen på en mjuk behaglig och balanserande behandling som hjälper hela dig en bit på vägen mot ökad energi, lättnad och glädje.
Helhetshealingen utformas efter dina behov och önskemål. De kan vara allt ifrån lättare balansering till djupare healing som frigör blockeringar ifrån ett trauma för att kunna läka. 

Var kommer din energibrist från? Trötthet kan komma av känslomässig tyngd att inte se eller förstå sin riktning mening med livet. Att sitta fast i vardagens ekorrhjul inte känna lycka,att känna rädslor - ouppfyllda drömmar osv. Självklart påverkas tillslut sinne och kropp negativt och hela du går på halvfart. Det utvecklar stagnationer /slagg som sätter sig i kroppens energibanor (meridianer) som orsakar trötthet, minskad energi när system, organ bromsas. Fortgår detta kan det utvecklas till depression eller sjukdom.

Vid tecken eller misstanke om sjukdom ber jag dig vända dig till vårdcentral.

Vad ger behandlingen?
- Kroppsligt och mentalt ökar energin och där med utrensning av slaggprodukter och gifter.
- Känslor och tankar lugnas, renas och lyfts.
- Själv medvetenhet ökar, du kommer i kontakt med dig själv, ditt högre jag.
- Ökat flöde i energibanor och chakra - samt yttre energifält sk aura.
- Känner dig mer uppfylld, gladare, lättare.

SESSION När du kommer hit
- Först samtal om dig och vad du vill ha hjälp med samt information om behandling. Under behandlingen vilar du påklädd på en bekväm behandlingsbänk kanske med en filt på kroppen.Med lätt beröring känner jag in din kropps energi och ger den behandling just du behöver.

Återbesök inom 14 dagar 600:- (60min session och uppföljning av tidigare behandling)

Energibehandling ersätter INTE traditionell sjukvård utan är ett komplement eller används i förebyggande syfte. Samtal före och efter ingår alltid vid behandling,även uppföljning som en del av processen.

Flera behandlingar?
För bästa möjliga hjälp till återhämtning krävs oftast fler behandlingar då återhämtning sker på flera plan. Minst tre behandlingar rekomenderas med 10 till max 14 dagars mellanrum. Självfallet kan du prova på enstaka gång för att se om du tror att det är något för dig och en gång är bättre än ingen.

Att hjälpa kropp och sinne med att underhålla energiflöde - balansera och städa systemet då och då är ochså ett bra sätt att hjälpa sig själv.
En behandling va 4e - 6e vecka rekommenderas, precis som att gå på vanlig massage kan även energibalansering behövas

Native Healing - 90min 790:-   120min 1200:-
En djup spirituell inre resa för att skifta din personliga energifrekvens. 
Den balanserar ditt energisystem, renar och rensar bort blockeringar samt tungenergi. Frisätter cirkulationen så att den fritt kan flöda.

Känner du dig dränerad på energi, trött, orkeslös och låg eller ur fas?
Var kommer din energibrist från? Trötthet kan komma av känslomässig tyngd att inte se eller förstå sin riktning mening med livet. Att sitta fast i vardagens ekorrhjul inte känna lycka,att känna rädslor - ouppfyllda drömmar osv. Självklart påverkas tillslut sinne och kropp negativt och hela du går på halvfart. Det utvecklar stagnationer /slagg som sätter sig i kroppens energibanor (meridianer) som orsakar trötthet, minskad energi när system, organ bromsas. Fortgår detta kan det utvecklas till depression eller sjukdom.

Under denna sessions behandling skiftar vi din energifrekvens, renar och starar upp en läkningsprocess i din kropps och energisystem.

I behandlingen används bl.a. en trumma som med sin djupa vibration berör kroppen och lika så ljudet ifrån en skallra som lätt nuddar din kropp.

Sessionen startar upp med ett samtal där du berättar vad du vill ha hjälp med.
Där efter börjar healingen som andarna visar oss. Du får ligga på en mjuk bänk insvept i en filt och lugn musik i bakgrunden. 
 

Hur man upplever behandlingen är väldigt individuellt och kan även skilja från gång till gång. Du kan uppleva värme, kyla, stickningar/krypningar och/eller olika känsloförnimmelser så som glädje, ledsamhet, det kan också hända att du ser bilder och/eller hör något, men det är inget konstigt eller något du ska oroa dig över... Det kan också hända att du inte känner något under själva behandlingen eller upplever något annat än "bara" avslappning.

Skillnaden på 90 och 120min session.
Vid längre tid hinner vi med mycket mer, samt mer tid för återhämning och bara att få ligga i energierna och låta dem stabiliseras i kroppens alla nivåer. 

Reiki Session

Reiki - Friskvård & Balansering - 45min 450:-

En healing som är lugnande och stressreducerande.
Reiki healing är en holistisk behandlingsmetod, som utgår från att kropp och psyke är en helhet genom att stimulera den naturliga läkningsförmågan. En japansk energimedicin som bidrar till djup avslappning, stressreducerande, lindring och självläkning på alla nivåer: psykiskt, fysiskt, emotionellt och andligt.

Man stimmulerar Ki energi och dess livsenergi ska öka självläkningsprocessen
 
Reikienergin arbetar på flera plan samtidigt, dels genom den fysiska beröringen, som aktiverar "må-bra-hormoner" i kroppen som till exempel oxytocin. När man får en reikibehandling lägger man händerna i olika positioner för att stärka livsenergin och aktivera den självläkande förmågan hos människan. Man aktiverar immunförsvaret och den självläkande kraften inifrån. Reiki är den mest använda healingtraditionen i Sverige och den som det också går att visa vetenskapligt mätbara effekter från, eftersom beröringen ger stressreducering, lindrar smärta, och aktiverar ett välbefinnandehormon, oxytocin. Även om man inte tror på en övernaturlig kraft, och därför är bra att använda för stressreducering.

Reiki - Coaching & Behandling - 105min 880:-

Känner du dig vilsen?  Känner du dig blockerad?  Har du oarbetade trauman/händelser som du vill få hjälp med att bearbeta med hjälp av reiki?    Har du en ovana du vill bli av med?

Oavsett vad din avsikt är med reiki sessionen, finns jag här för dig.
Allra ofta börjar jag varje session med samtal som tar upp de du vill ha hjälp med för varje session. De händer ibland att man bara samtalar för de i sig kan vara länkande, kanske inslag med meditation, andra gånger är de själva reiki behandlingen som tar upp tiden.

I en reikibehandling bearbetar man olika ting, löser upp blockeringar och tungenergi, målet är att finna välmående och ny vägrikning. 

Att minska ner stressen, att kapa ohälsosammaband som tex kan vara kopplat till matvanonr, sörvanor, alkeholvanor, hur man skyddar sig ifrån energitjuvar eller bygga upp ett starkare själv förtroende och självkänslan. Reiki energin går dit där den behövs.

Mitt mål är att hjälpa dig att se klarare på olika tings orsaker, samt att hjälpa till att behandla och frigöra energier som stoppar ens väg till läkning.

Viktigt att veta är att reiki är en kompliment behandling till andra behandlingar och vårdbehandlingar, inget alternativ.

Man måste vara över 18år och inte vara gravid för att få denna behandling.

Trumhealing - 45min 450:-

Unna dig en ljuvlig stund med total avslappning till trummansvibrationer. Låt dig försvinna iväg in i dig själv på en inre resa med trummans magiska vibrerande frekvenser. Ljudet av trumman hjälper dig att distrahera dig från dina tankar och därigenom underlätta för dig att släppa taget och slappna av i både kropp och sinne. Trumman hjälper också till med att läka och balansera kroppens energier. När energiflödet inte är i balans så kan kroppen värka och sinnet blir tungt. Ljudvågorna från trumman strömmar genom kroppens vätskor och ger massage samt lossar på sk blockeringar.

Trummans effekter:
Det sägs att trumman har länge använts som effektiv healinginstrument vid olika sjukdomar och hälsobesvär så som utbrändhet, ångest, depression, känslomässiga trauman, kronisk smärta och mycket annat. Alla dessa tillstånd har egentligen en gemensam nämnare, stress.

Historisk spegling: Schamaner från olika naturgrupper trummade för att läka kroppar, ta bort negativa energier, fördjupa medvetenheten och kopplingen till naturen. De trummar till hjärtats rytm. När hjärtats rytm går ner i varv och energin kan komma in och balansera upp kroppen försvinner smärtan, lindrar ångesten, depressioner, utbrändhet, lindrar kronisk smärta, känslomässiga trauman, oron, negativa tankar mm. och för en stund kan du vara i rymdens stillhet.

Det är just i den stillheten som din kropp kan läka ut. Forskare har i USA konstaterat att trummandet kan ”bota” många av våra stressrelaterade sjukdomar. Trummandet reducerar spänningar, stress, kronisk värk, stärker upp immunförsvaret, det gör dig medveten och ökar hjärnaktiviteten.

Lämna gärna ditt omdöme här
- Ange Vilken behandling du var på och när gärna och vad va din upplevelse under och efter behandlingen?