När medarbetarna trivs ökar också företagets lönsamhet. Satsa på friskvård och få personalen långtidsfrisk. Medarbetare som är nöjda och friska presterar mycket bättre. Som bonus får du nöjdare och gladare medarbetare och det syns utåt mot dina kunder.
 
Vi erbjuder Er ett helhetskoncept inom friskvård där ledorden är kvalitet, känsla och service.
 
Helhetskroppen anpassar oss efter behovet på Er arbetsplats och önskemål.
 
Hälsa är något högst individuellt som varierar från person till person.
För att öka hälsan på just din arbetsplats är det viktigt att man vidtar rätt åtgärder som passar Er.

Friskvård för företag är ren vinst för alla. Du som företagare får friskare anställda som orkar mer och presterar bättre. För dina anställda ökar tillfredsställelsen med att göra ett bra jobb. Dessutom får de bättre hälsa.

Allt du behöver veta om friskvård för företag.
Friskvård är ett av det effektivaste sättet för företag att förbättra personalens hälsa, så att de anställda mår bättre, presterar mer och är mindre stressade. Kostnader för friskvård är avdragsgilla för företaget och en skattefri löneförmån för personalen.

Är friskvård för företag avdragsgill?
Alla friskvårdsaktiviteter vi erbjuder är avdragsgilla för dig som arbetsgivare. En förutsättning för att en friskvårdsaktivitet ska vara avdragsgill är att den vänder sig till alla anställda. Förutom aktiviteter som företaget anordnar är det även avdragsgillt att betala personalens årskort på till exempel gym eller simhallar, samt oxå för massage behandlingar och coaching samtal.

Friskvård på jobbet tips
Se till att göra det enkelt för personalen genom att möjliggöra friskvård på jobbet. Det kan vara så enkelt som att anordna lunchpromenader. Om ni har möjlighet kan ett träningsrum vara en bra investering. Mitt bästa tips för friskvård på jobbet är dock att teckna ett friskvårdsavtal.

Mitt namn är Anette Karlsson
Mina titlar & Utbildning är bl.a.
* Cert. Friskvårdsterapeut
* Cert. Massör
* Cert. Stresscoach
* Cert. Mindfullnesscoach
* Cert. Qigong instruktör
* Motions & Friskvårdsledare


Jag började min resa som terapeut och friskvårdsledare 2005.

Jag på Helhetskroppen har flera alternativ åt dig som vill erbjuda dina anställda/medarbetar någon typ av friskvård. Kanske att du vill få bättre koll på deras mående och vill hjälpa dem att uppnå bättre välbalnserande hälsa och välmående.

Utbud:
Stresshantering & Mindfullness
Hälsosamtal och hälsocoaching
Massage & Friskvårdsbehandling
Qigong träning
Hälsodag eller workshop

Massage & Friskvårdsbehandlingar
Massage är ett ypperligt redskap mot smärta och stelhet.
Massage är även underbart att få som avkoppling, friskvård och lite vardagslyx!

Här finns 2 alternativ
Atl 1: Personen kommer till min mottagning i Viken/Karlstad, enligt de avtal vi kommer överensom skickas en faktura till er slutet på månaden. ev. att personen har förmån att gå iväg på arbetstid eller tidigare ifrån jobbet.

Alt 2: Jag kommer till er arbetsplats. Att inte behöva gå iväg till en extern massageklinik spar tid, detta brukar personalen gilla då scheman under och efter arbetstid ofta är tighta.

Mer info klicka här...

Stresshantering & Mindfullness
Många lider idag av stress både medvetet och omedvetet. Stresshantering är ett sätt att lära sig känna av och minska den stress man upplever. Det är viktigt att känna igen symptom och göra något åt dem, då stressrelaterade sjukdomar har blivit mycket vanligare i vårt samhälle.

Hälsosamtal & Coaching
God hälsa är för de allra flesta människor en av de viktigaste sakerna i livet.
Genom hälsosamtal och hälsocoaching får personen lätta på sitt hjärta en stund och berätta hur den mår och om de finns saker i livet den vill ändra på.

Hjälp din personal att uppnå en bättre hälsa som är de mest värdefulla dem har! 
Är du redo att låta dem investera i sig själv till ett bättre välmående?

Varje val varje person gör påverkar de deras hälsa och som hälsocoach guidar jag dem i resan till att bli mer medveten att leva en livsstil som sätter dem i förarsätet för sin hälsa och för dem närmre sina mål.

Hälsosamtalen och coachingen är enligt vad personen själv vill ta upp med mig och vilken förändring dem vill göra. Jag kommer oxå att följa upp personerna vilket ger dem en motivation till att jobba mot sina mål.

De hjälper även dig som ledare att få en översyn om din personals hälsa. Varje samtal är dock tystnadsplinkt inriktat men att du som ledare kan få en sammanställning. Allt beroende på vad vi kommer överens om.

Qigong träning
Qigong är en kinesisk konstform som kombinerar fysisk träning, meditation och alternativ läkning. 
Den är en träningsform som är lätt att lära sig, och den kräver ingen utrustning. Den är fysiskt inte särskilt krävande och kan tillämpas av de flesta personer. Den har visats ha dämpande effekt på stressrelaterade symtom. Qigong är en träningsform där sinnet och kroppen kombineras för att få ett lugnt sinnestillstånd, fysisk balans och för att komma i kontakt med högre spirituella världar.
De flesta som lär sig Qigong i väst gör det främst för fysiska syften. Att lära sig Qigong förbättrar kroppens rörelser och ger dig balans, stärker olika kroppsdelar och ge dig en särskild flytande, lätt och smidig rörelse, oavsett ålder, kön eller livsstil. 

Mindfullness Meditation
En djupavslappnade meditation i inre stillhet och guidad resa.
Meditationsstunden handlar om att lära sig att vara i nuet – medveten om denna stund. Individen får lära sig att andas lugnt och stressa ner, känna in sin kropp och slappna av i varje muskel och kroppsdel, låta tankarna försvinna och bli mer medveten om nuet.