Företagsmassage & Friskvårdsbehandling

Jag erbjuder ett variationsrikt utbud av olika massagetekniker. 
Bland annat: Svensk klassisk massage, friskvårdsmassage och minfullnessmassage.
 

Fördelar med massage:

  • Stärker immunförsvaret
  • Ökar välbefinnandet
  • Sänker utsöndring av stresshormon
  • Ökar koncentrationsförmågan
  • Löser muskelspänningar

Svensk klassisk massage
De är en djupgående massage som minskar muskelspänningar i kroppen. Hjälper bland annat vid träningsvärk och ökar cirkulationen i kroppen. Regelbunden massage motverkar trötthet, smärta i axlar, rygg och nacke. Dessutom sänker massage nivån av stresshormoner i kroppen som gör att du känner dig mer avslappnad.
 
Pris exempel - massage på arbetsplats
Rygg, nacke och axlar 25min 350:-  40min 480:-
Hela baksidan Rygg, nacke, ben och fötter 55min 580:-

alla priser är exkl. moms + andra avgifter.

Sittande Massage / Energimassage
Massage sittande är lika mycket avkopplande och effektivt mot spända muskler som liggande. Dock så har personen kläderna kvar på och ingen olja används. Massage av nacke, rygg, axlar. Vid önskemål även armar och huvud. Sittande massage minskar muskelspänningar, förbättrar blodcirkulationen, minskar stresskänsla och ger en bättre stämning på jobbet!
 
Pris exempel - massage på arbetsplats
15-20min 300:-

alla priser är exkl. moms + andra avgifter.

Kan endast erbjudas på arbetsplatsen hos företget.
Med fördel behövs inget privat rum om de inte finns att till gå.
 

Så går det till

Massage på jobbet eller på mottagningen?
Olika lösningar för massage för era anställda. De flesta väljer att massörer kommer till företaget och ger de anställda massage på jobbet/arbetsplatsen. En del företag har dock inte förutsättningar/yta där massagerna kan ske och då finns möjlighet till att era anställda kommer till min mottagning i Viken, Karlstad

Massören till arbetsplatsen
Men de rekommedneras att massören kommer till arbetsplatsen till eran personal då tid är begränsat. Att inte behöva gå iväg till en extern massageklinik spar tid, detta brukar personalen gilla då scheman under och efter arbetstid ofta är tighta.

Hur ofta massören ska komma?
De är lite upp till varje företag att bestämma hur ofta man vill erbjuda sin personal att gå på massage samt hur många som är anställda i företaget. Vanligast är 1 gång i månaden eller varannan vecka, men 1 gång i veckan är extra bra om man kan erbjuda.

Yta, bör finnas en yta mellan 9-12 kvm så att massören får plats med massagebänk och mindre bord,
samt 2 stolar.

Lösning om massören ska ta med massagbänk och material eller om de finns möjlighet att förvara massagebänk i samma rum varje gång diskuteras. Ju smidigare de är för massören ju mer förmånligare pris.

Olika tidsintervall för behandling är 15, 25, 40 och 55min.
Tex: med 15-20min sittande massage hinner massören med 3 personer på 1 timme
       med 25min massage på bänk hinner massören med 2 personer på 1 timme

Minst antal personer är 4 och max antal personer är 10 på en dag/gång.

Bokning
Hur de anställda ska boka kommer vi överens om.
Men smidigast är via online på en sida som endast är för er. tex via boka direkt.

Betalning på det vis som passar er bäst
De mest förmånliga är att massören skickar faktura till företaget, de i sin tur sköter om de står för hela eller delar av behandlingen och ev. avdrag på lön för den anställde om delar ska betalas själv.

Jag vill göra det enkelt för er som arbetsgivare likväl för er personal att betala för massagerna oavsett hur ni väljer kring betallösning.

Vi skräddarsyr en lösning för just ert företag, faktura, betalning via friskvårdsbidraget eller genom tex Actiway, eller Om ni väljer att de anställda skall betala själva så tar jag Swish, kort och Klarna/izettle fakura. 

Massage på mottagningen
Den anställde tar sig till massörens/terapeutens mottagning i Viken i Karlstad.
Har ni inte plats eller yta på arbetsplatsen går de bra att göra förmånligt avtal så att era anställda kommer till mig istället. Vilka behandlingar de ska gälla de kan välja mellan kommer vi oxå överens om samt om de ska vara enskild bokningssida eller via min ordenarie bokningssida. 

För att veta att den personen som kommer till min mottagning verkligen är anställd hos er kommer jag begära bevis. Bevis som ett kort som ni delar ut till era anställda som vill komma på behandling och de ska stå företagsnamn, personens namn, person nr eller anställnings nr och mobil nr.
Ni er eran tur kan kontrollera i efterhand när jag kontaktar er för kontroll.

Betalning:
De mest förmånliga är att terapeuten skickar faktura till företaget som sammanställning slutet av månaden,
de i sin tur sköter om de står för hela eller delar av behandlingen och ev. avdrag på lön för den anställde om delar ska betalas själv.

Jag vill göra det enkelt för er som arbetsgivare likväl för er personal att betala för massagerna oavsett hur ni väljer kring betallösning.

Vi skräddarsyr en lösning för just ert företag, faktura, betalning via friskvårdsbidraget eller genom tex Actiway, eller Om ni väljer att de anställda skall betala själva så tar jag Swish, kort och Klarna/izettle fakura. 

______________________________________________

Förköpskort/presentkort
Ett annat alternativ är att du som företagsledare köper förköpskort/presentkort hos mig och ger bort till era anställda så att dem kan komma till mig samt ta hand om sin hälsa. 

Ni har möjlighet att välja olika kort.

Mer info via länk