Behandling till Gravida kvinnor

Hos Helhetskroppen erbjuds behandling på ansikte och fötter.


Önskar du tex massage på ryggen rekommenderar jag att kontakta min kollega som jag jobbar tillsammans med på WellnessCenter Karlstad

Avslappnade Ansiktsmassage
Denna ansiktsmassage är en djupavslappnade massage som ges framförallt på ditt ansikte, huvud och hårbotten 

Man mjukar upp musklerna i ansiktet och i hårbotten, ger ett härligt välbefinnande.

För dig som kanske lider av huvudvärk, migrän eller spända käkar eller har en tendens att bita ihop käkarna / kanske gnisslar du tänder nattetid och/eller känner dig stressad, oro och sömnsvårigheter.  Med lätta rörelser ökar cirkulationen i huden, bindväven och musklerna, detta hjälper till att lösa upp spänningar och blockeringar som kan ligga djupt ner och orsaka obalans. 
Rekommenderas att man kommer på regelbunden på behandling.

30min 330:-  

FOTMASSAGE
Visste du att fötterna är kroppens spegelbild? Genom att bara behandla fötterna så kommer hela kroppen i balans och harmoni. Fotmassage är en urgammal metod för självläkning. Fotmassage är oxå väldigt avslappnade för hjärnan. Vänster hjärnhalva med sitt logiskt tänkande, är ofta fylld med stress och tanketjatter. När den lugnar ner sig kan höger hjärnhalva träda fram och ge upplevelser av inre frid och närvaro samtidigt som den är öppen för sinnesintryck och idéer.
Frigör spänningar i fotens muskulatur.

30min 330:-

ANSIKTSBEHANDLING & FOTMASSAGE
Upplev en härlig kombinerad ansiktsbehandling, ansiktsmassage och fotmassage. En avkopplande stund som hjälper kroppen att släppa på spänningar och blockeringar, samt balanserar och harmoniserar kroppen. 

60 min 550:-

Ansikte & Fotmassage
En avslappnade timme där du får en rogivande ansikts- och fotmassage.
Minskar stress och svulnader. Balansera upp kroppen. 

60min 550:-

Reiki - Energibalansering -   45min 440:-
En behandling som är lugn och stress reducerande.
Klienten ligger på bänken fullt på kläd med filt över sig  och lugn musik i bakgrunden.
Behandlingen i sig är tyst och samtal efteråt om något kommit upp. Reiki terapeuten börjar med en byscaning som görs för att hitta kroppens obalanser  och blockeringar. Sen kommer reiki terapeuten att utföra olika handpositioner för att frigöra obalansen och blockeringen, samt att balansera och jämna ut energierna i energikroppen.