Hälsa & Välbefinnande
Coaching - Qigong - Meditation

Coaching & Vägledning  - 60min 500:- - återbesök 400:-
Inom Stresshantering, hälsa & livsstil

Vill du uppnå en bättre hälsa?
Lever du ett stressat liv?
Svårt att finna ro eller få tiden att räcka till?
Har du mål du vill uppnå med din hälsa men vet inte vart du ska börja?
Jag finns här för att hjälpa dig att tydliggöra ditt mål
Känslan om att ekorrhjulet bara löper på utan stopp?
Genom ett coachande samtal får vi tillsammans en bild över ditt ditt liv ser ut idag och vi tittar på de mål du vill uppnå i ditt liv.
Genom vägledande samtal kommer du få olika verktyg som du kan använda för att träna på för att finna bättre struktur och mindre stress. Lämna de negativa bakom dig och börja se framåt och positivt istället. 
Lev efter dina aktiva val och mål i livet.

Går även att få coaching inom andra områden, du styr samtalet.

Stressrelease
90min 700:-   Boka 3 träffar för endast 1700:-

Vill du frisläppa inre och yttre stress?
Vill du skapa mer energi och ork till kropp & sinne?
Vill du komma i fas med dig själv?
Öka din medvetenhet till positiv energi.

Stressrelease är en kombinerad metod med coachande stresshantering, qigong med mjuka rörelser och avslappningsmeditation.

Få nycklar till ett bättre mående och mindre stress.

Medial Coaching & Vägledning
75 min 600:-         Boka 2 samtal för endast 1000:-

Känner du att du sitter fast eller känner dig vilsen?
Att det finns något annat för dig, något du inte får grepp om?
Hur kan du komma dit du vill i livet?
Hur kommer olika val påverka dig och ditt liv?
Vad är det i din situation du inte ser klart, som om du såg det skulle ge dig möjligheten att förändra ditt liv till något bättre?
Vilka styrkor har du som kan hjälpa dig på vägen? Vilka utmaningar har du som du behöver ta dig an?
Har du funderingar kring olika relationer är korten ett fint verktyg för att du ska få en större förståelse och sedan utifrån det kunna göra dina val.

Medial vägledning är ett kraftfullt verktyg när du behöver hjälp att bena ut olika delar av ditt liv. De flesta av oss är nyfikna på vad som komma skall och det är ofta frestande. Men i denna mediala vägledning har jag valt att arbeta med och lysa upp vad som pågår just nu i ditt liv, vad är orsaken och hur kan du göra det bästa av din situation, samt ge dig vägledning om hur du kan uppnå ditt mål.

Mitt syfte med en medial vägledning och coaching är att du själv med hjälp av samtal ska hitta vägen till hur du bäst kan disponera din kraft och ditt liv. Det är alltid de svar man själv finner som ger mest kraft och för att finna dem behöver man ibland någon annan som kan ge olika vinklar, vinklar man själv inte ser på grund av olika orsaker. Du har allt inom dig och jag hjälper dig till insikt.

Qi Gong - Naturlig Balans & Harmoni
Qigong är en kinesisk konstform som kombinerar fysisk träning, meditation och alternativ läkning.
Qigong har utvecklats från kampsport, traditionell kinesisk medicin och antika filosofier. De som lär sig Qigong gör det för att få en balans och välmående i ens fysika samt sin mentala kropp. Med andra ord är Qigong är en träningsform där sinnet och kroppen kombineras för att få ett lugnt sinnestillstånd, fysisk balans och för att komma i kontakt med högre spirituella världar.

Naturlig Qigong
Qi-gong är en del av den klassiska kinesiska läkevetenskapen. Inom kinesisk medicin ser man människan som en helhet, både vad gäller kropp och själ. Qi är det energiflöde som cirkulerar runt i kroppen. I denna naturliga qigong koncentrera vi oss på att balansera qi energin och stressa ner.
Ger ökad energi i kroppen.
 
Man får landa i sig själv och känna att man blir jordad och centrerad. Vilket hjälper en att bli mer koncentrerad och i harmonisk balans i sin vardag.
Inger en ökad självkänsla och självförtroende.
Syresätter kroppen, vilket behövs för inre och yttre balans samt för kroppensläkning.
Bättre och rörligare kropp.

Enskilda pass: 250:- - Kan bokas som par och mindre grupp, pris diskuteras. 

Power Qi Gong
Power Qi Gong, ett pass med flertusenåriga anor.
Genom att aktivera kroppen med rörelser som sätter fart på energin, utmanar musklerna, skelettet och balansen, fördjupar andningen, höjer metabolismen och värmen samtidigt som vi skärper alla våra sinnen, vår fokus och inre kraft.

Hjälper en att hitta inre fokus och balans, fysiska kroppens läkningsförmåga startar och ökad cirulation. Balanserar kroppens organsystem, nerver, hud och hormonbalansering osv.
 
Att vara stark handlar om att skapa flöde av ren energi och odla intelligens i kroppen och sinnet.  Qi Gong är ett väldigt bra sätt att göra det på. Var och en kör naturligtvis efter egna förutsättningar och aktuellt tillstånd.
 
Efter själva Qigongen gör man en meditation.
Meditation - Efter den fysiska och rörliga delen ägnar vi oss åt guidad meditation för
att i stillhet ge plats för eftertanke, begrundan och reflektion som är essentiellt för att skapa balans. Detta gör att vi kan mycket lättare komma i kontakt med de mer subtila och djupare nivåerna av vårt varande och känna oss ett med oss själva.
 
Power Qi Gong tar ca 45min per pass

Enskilda pass: 250:-   

Erbjuder även par & grupp. Kontakta mig innan så ordnar vi de. Reducerat pris för fler.

Zen & Avslappnings Meditation - 45min 300:-
Zen meditation kommer ifrån buddismen och huvudsyftet är att lära sig att stilla sina tankar och återkoppla fokus till sin kropp igen, samt att uppleva medvetenheten. Många som arbetar med mindfullness använder just denna metod för att öka mer närvarande fokus och öka medvetenheten till att vara här och nu. Meditationen ska hjälpa en att hitta inre lugn, släppa tankar och bara vara för en stund.
 
I den stillasittande meditationen tränas vår förmåga till närvaro och uppmärksamhet. Likaså tränas vår förmåga att släppa taget om gamla mönster, idéer och tankar – och istället låta allt vara nytt i varje ögonblick. Ökad närvaro och öppenhet öppnar också vägar till insikten om att alla och allting är en del av en större helhet.

Erbjuder även par & gruppmeditation. Kontakta mig innan så ordnar vi de. Reducerat pris för fler.

Chakrabalansering - 45 min 300:-
Din energinivå är viktig för att du ska orka. Ibland tappar vi ovanligt mycket energi och ibland är vi starkare. Det är viktigt att inte vara gränslös och låta andra tanka din energi i ur och skur. Fyll på dina chakran för att stärka upp dig. Vi tappar energi både genom tankar och känslor. Förutom att andra kan ta vår energi så är vi många gånger själva som läckande såll. Oro, rädslor, stress eller vårt kontrollbehov är som stora hål som slukar all vår energi.

Ju mer energi ju mer öppnar man upp för universums överflöd. När vi tappar energi så stänger vi oss för att försöka spara på vår energi vilket gör att vi inte är öppna för att ta emot. Har man otur så kan man hamna hamna i en dålig cirkel där man får till sig mindre och mindre av det man önskar, just för att attraktionsmässigt så visar vi att vi inte vill ta emot. Vi attraherar nämligen utifrån vårt känsloläge och inte genom våra tankar om de inte är sammanlänkade med våra känslor.

Genom denna chakrabalanseringsmeditation stärker du alla dina 7 chakror samt jordenergin.
Meditationen hos mig hjälper dig att frigöra blockeringar och öppnars för självläkning samt flöde av livskraft.

Erbjuder även par & gruppmeditation. Kontakta mig innan så ordnar vi de. Reducerat pris för fler.

Trum meditaion - 45 min 300:-
Låt dig försvinna iväg in i dig själv på en inre resa med trummans magiska vibrerande frekvenser. 
Ljudet av trumman hjälper dig att distrahera dig från dina tankar och därigenom underlätta för dig att släppa taget och slappna av i både kropp och sinne. Trumman hjälper också till med att läka och balansera kroppens energier. När energiflödet inte är i balans så kan kroppen värka och sinnet blir tungt. Ljudvågorna från trumman strömmar genom kroppens vätskor och ger massage samt lossar på sk blockeringar.

Trummans effekter:
Det sägs att trumman har länge använts som effektiv healinginstrument vid olika sjukdomar och hälsobesvär så som utbrändhet, ångest, depression, känslomässiga trauman, kronisk smärta och mycket annat. Alla dessa tillstånd har egentligen en gemensam nämnare, stress.
 
Historisk spegling: Schamaner från olika naturgrupper trummade för att läka kroppar, ta bort negativa energier, fördjupa medvetenheten och kopplingen till naturen. De trummar till hjärtats rytm. När hjärtats rytm går ner i varv och energin kan komma in och balansera upp kroppen försvinner smärtan, lindrar ångesten, depressioner, utbrändhet, lindrar kronisk smärta, känslomässiga trauman, oron, negativa tankar mm. och för en stund kan du vara i rymdens stillhet.
 
Det är just i den stillheten som din kropp kan läka ut. Forskare har i USA konstaterat att trummandet kan ”bota” många av våra stressrelaterade sjukdomar.  Trummandet reducerar spänningar, stress, kronisk värk, stärker upp immunförsvaret, det gör dig medveten och ökar hjärnaktiviteten.

Erbjuder även par & gruppmeditation. Kontakta mig innan så ordnar vi de. Reducerat pris för fler.

Shamansk Spirituell Meditation - 60min 560:-

Förflytta ditt fokus och res genom tid och rum inåt i dig själv.
Genom djupare frekvenser och transformation kan man frigöra tung energi och tabort blockeringar inom en. Ska ny energi inom dig som skapar läkningsprocess för inre och yttre för alla nivåer. 
En djupare meditation med healing, du blir väggledd genom hela meditationen och in i mellan kommer de va tyst.