Healing Massage
En kombinerad behandling som sker i lugn miljö. Behandlingen börjar med en inledande avslappnande meditation som sen övergår till rogivande massage med eteriska oljor som hjälper din kropp att slappna av på alla plan. Sedan går jag över kroppen och förmedlar energin med händerna på olika positioner som verkar på flera nivåer- både fysiskt, mentalt och emotionellt. Den stimulerar igång immunförsvaret och startar en självläknings process i kroppen. Din kropp styr själv vart energin ska gå, och frigör blockeringar fysiskt och mentalt men kanske inte alltid där du själv tror..

I healing massagen ges även en balansering av chakrasysteme även kallat energikroppen. Chakrabalanseringen är en kraftfull energimassage som stimulerar och balanserar dina energiflöden i kroppen. Massagen påverkar dig fysiskt, mentalt och känslomässigt. Den ger kraft och energi så att du känner dig fysiskt och psykiskt stark. Den ger lugn och balans. Den medför ökad kroppsmedvetenhet, fördjupad självkännedom och ett bättre immunförsvar.

En balansering i ditt chakra system som är en del av din energi kropp, där 7 huvudchakran balanseras och reglerar till jämnt flöde och tar bort oönskade tunga energier/blockeringar. Den löser även spänningar, vitaliserar och renar kroppen från slaggprodukter, både fysiska och psykiska. Den ger ökad medvetenhet och självkännedom.

Healingmassagen lugnar ner puls och andning, aktiverar det välbefinnande hormonet i kroppen Oxytocin. En mental och fysisk "detox" där vissa utrensningar kan ske. Energin lindrar även smärta, är lugnande och sänker stressnivån mentalt och fysiskt samt går till orsaken av problemet. Denna behandling är djupt avslappnande och fantastisk när du känner dig trött, energi tömd, lindrar ångest, huvudvärk, smärtor, om du är spänd, stressad, har sömnproblem, vid posttraumatisk stress och har varit eller är utbränd.

Massage för rygg och nacke 60min 550:-
Massage för rygg, nacke och fötter 80min 660:-
Helkropp 105min 800:-

REIKI MASSAGE
Reiki massage är en kombination mellan en avslappnade klassisk massage och reiki healing. En behandling som ger en djupavslappnade effekt samt att den tillför energi för att avlägsna och frigöra tunga energiblockningar som har stoppat energi och cirkulations flödet i kroppen. I massagen används en särskild teknik som är kombinerad med svensk klassisk, regndroppstekniken och reikins handpositioner, samt att specifika eteriska oljor förekommer som hjälper kroppen fysiskt och mentalt att läka.  
Reiki energin och de eteriska oljorna arbetar med orsakerna till problemen och verkar alltid där den behövs som mest för tillfället även om man inte berör stället.

Rygg, nacke, fötter och ansikte 60min 550:-      

Energibalanserande Muskelmassage
För kropp och sinne
 
Alla vet att de är viktigt att ta hand om sin kropp både fysiskt och mentalt för att finna en balans i sitt välmående för att få energi som gör att vi mår bra. Den här massagen som ges av varma ödmjuka händer är både djup och frigörande muskelmassage som frigör blockerad energi, spänningar och ökar cirkulationen. Massage trycket anpassas till varje individ, ifrån mjukare till lite tuffare.
 
När energin inte flödar fritt i kroppen kan de skapa obalans som i sin tur skapar ömhet, stelhet, smärta i kroppen, samt även yrsel, huvudvärk, migrän, depression, känsligare för stress, ångest, utbränd, mentalt och emotionell ostabil. Kropp och sinne känns som ur balans när den saknar energi.
 
I massagen anpassas trycket till varje individ, från mjukare till lite hårdare. Terapeuten känner av vilket tryck som behövs för att få bästa effekten av behandlingen. I massagen används även olika handpositioner för att balansera och frigöra energin, samt också aroma/eteriska oljor som påverkar ditt sinne för att skapa djupavslappning och av stressande känsla. Oljorna hjälper även till att få igång kroppens energibanor igen så att du kan uppleva dig avslappnad och harmonisk i din kropp och sinne, samt hjälper kroppen fysiskt och mentalt att läka. Oljorna har en djup inverkan både muskulärt, vävnader, organ, blodcirkulationen, hjärnan funktion och immunförsvaret etc.
 
I massagen ingår även en avkopplande stund själv för att uppnå mer ro givenhet efter att massagen är avklarad. Massagen börjas och avslutas med meditativt inslag för att just bara få slappna av bättre, samt att vakna till och skapa medvetenhet till din kropp.
 
Massagen är anpassade efter ditt behov och önskemål. Behandlingen passar alla, både för dig som söker avslappning och för dig som söker muskelmassage.

För bättre effekt rekommenderas 2 ggr inom 14 dagar.
 
Rygg och Nacke 45min 440:-       Rygg, nacke, fötter och ansikte   80min 660:-         Helkroppmassage 105min 800:-