Healing & Energi Massage
Massage behandlingar som går ner djupt på alla 4 nivåer. Beroende på vad du vill ha hjälp med.
Tranformerar bort negativ energi och ersätter de med läkande, positiv energi istället.
Ska hjälpa dig att frigöra och rensa cellminnen och muskelminnen för att finna inre och yttre balans igen. 

Spirituell Healingmassage 
Mild  45min 450:-         Djupgående 90min 750:-     110-120min 1100:-

Upplever du dig i obalans och ev. ömmande/spända/värkande muskler?
Känner du dig ur fas?
Behöver du rening och energipåfyllning?

Oavsett ditt syfte till val av denna behandling av naturlig healingmassage där jag kombinerar klassisk massage med energimedicin inom healing, så fokuserar jag på att balansera, rena och frigöra blockeringar och tungenergi ifrån både din kropp, sinne, emotionella center och själen/anden. 

Healingmassagen ges på dem områden där jag som healer får till mig samt där du önskar. Att lägga fokus på att driva ut de som blockerar och skapa en läkningsprocess. Healingmassagen kan bli allt ifrån en helkroppsmassage till endast massage på vissa partier (halvkropp).

Healingmassagen lugnar ner puls och andning, aktiverar det välbefinnande hormonet i kroppen Oxytocin. En mental och fysisk "detox" där vissa utrensningar kan ske. Energin lindrar även smärta, är lugnande och sänker stressnivån mentalt och fysiskt samt går till orsaken av problemet. Denna behandling är djupt avslappnande och fantastisk när du känner dig trött, energi tömd, lindrar ångest, huvudvärk, smärtor, om du är spänd, stressad, har sömnproblem, vid posttraumatisk stress och har varit eller är utbränd.

Med mild menas med att jag främst jobbar med balansering av din kroppsenergier. 

Med djupgående menas med att jag använder mig av mer kraftfullare healing frekvens för att rena och starta en läkningsprocess

I Spirituell healing massage ingår de:
Chakrabalansering, rening och rensning av auran, stärker kroppen med kristaller mm.

Reiki Massage - Friskvårdsmassage
Rygg, nacke & Fötter 45min 450:-       Rygg, Nacke, Fötter & Ansikte 60min 600:-

Reiki Massage är en holistisk behandlingsmetod där klassisk massage, aromaterapi och reikienergi ingår, som syftar till att reducera stress och hjälpa kroppen till självläkning på alla nivåer. Reiki arbetar på flera plan samtidigt, dels genom den fysiska beröringen, som aktiverar "må-bra-hormoner" i kroppen som till exempel oxytocin.
Man aktiverar immunförsvaret och den självläkande kraften inifrån. Även om man inte tror på en övernaturlig kraft så fungerar de ändå och därför är bra att använda för stressreducering. Under total avslappning löses dessa kroppsminnen / spänningar upp, och undanträngda känslor kommer upp till ytan så man får en möjlighet att hantera dem. Klientens kraft kan riktas dit den behövs och inte till att behålla spänningar. Genom denna frigörelse av energi så ökar även kroppens förmåga att läka sig själv. Behandlingen utförs under ungefär en timme när man ligger påklädd på en behandlingsbänk i en lugn miljö.
 
En reiki nassagen ger dig bland annat:
• avslappning
• hjälp att frisläppa känslor
• minskad stress
• ökad medvetenhet / självkännedom
• emotionellt lugnande
• balansering / förstärkning av energiflödet
• ökad kreativitet
• utrensning av gifter och slaggprodukter
• snabbare naturlig läkning
• smärtlindring
• Förhöjt Immunförsvar
 
Reiki massage är mycket effektivt vid depression, stress, oro, utbrändhet och sömnbesvär kan även till fördel användas vid allergier och kronisk värk som fibromyalgi och olika reumatiska sjukdomar. Kan även ge goda resultat när det gäller ryggont, migrän och mensvärk.
 
Effekten av en Reiki massagen kan upplevas lite olika från gång till gång, Vissa människor upplever att de ser inre bilder och färger under behandlingens gång, de flesta brukar somna till och blir mycket avslappnade. Efteråt känner man sig utvilad och balanserad
 
Hur fungerar massagen.
Reiki energin flödar till det område som behöver den bäst. Energin söker sig automatiskt till obalanser och sjuka vibrationer i kroppen. Samt när du som terapeut släpper kontrollen kommer dina händer gå automatiskt till de om råden som behövs.
 
Vad kan jag förvänta mig av massagen?
Eftersom Reiki energin renar kroppen från gifter kan fysiska avgiftningssymptom uppstå t ex. rinnande ögon, slem i halsen, ökad urinavgång. Utrensningen är kroppens naturliga medel för att uppnå hälsa. Man kan få nya idéer och visioner, och hitta lösningar på sina problem, och det är inte ovanligt att man får mod att ta vissa avgörande steg till förändring som att byta arbete, sluta röka, börja motionera, bli vegetarian eller börja meditera. Reiki Healing är helt ofarligt och kan inte överdoseras.

Reiki Massage - Djupgående Muskelmassage
 70min 700:-      110-120min 1100:-

Denna reikimassage är en holisktisk massage form som går djupare ner för att frigöra muskelspänningar än vad Friskvårds reikin gör. De innebär inte att att massage i sig är hårdare tryck eller liknade, nej, utan i denna massage går vi ner på djupet för att få fram de cellminne och muskelminne som finns bevarar i områden som ger sig till känna och är redo att släppa taget. Man identifierar blockeringen och drar ut de. Så man använder reikins mer spirituella del som kallas aura rening. Klienten och Terapeuten för samtal under behandlingens gång.

Massagen i sig är mjuk och avslappnade med eteriska oljor som frisläpper inre och yttre spänningar och blockeringar. Ökar energin och cirkulationen i kroppen. Man kommer förhoppnings vis känna en viss förändring i kroppen direkt. 

Klienter som har fått liknade denna behandling har påvisat positivt resultat när de här berättat efteråt eller vid nästa behandlings tillfälle. 

 

Kristallhealing Massage
Rygg & Nacke 45min 450:-     Rygg, nacke, fötter och ansikte 70min 700:-

Massagen, kristallerna, musiken och dofterna av eteriska oljor skänker dig en underbar avslappning samtidigt som du får påfyllnad av energi och orkar möta vardagen med nya krafter.
 
Kristaller är magiska och fascinerande. I urminnes tider har kristaller använts i energimedicin i olika kulturer och naturfolk för att hjälpa människan att helas, rena hem och ge kraft. Kristallterapi är en alternativ behandlingsmetod som fungerar på ett holistiskt sätt. Den harmoniserar sinnena, kroppen, känslorna och ökar vårt välbefinnande, ökar läkningsprocessen, neutraliserar negativa känslor, att få känna sig hel.
 
Kristaller anses vara naturens och mineralrikets mest perfekta skapelse. Kristaller har en perfekt molekylär uppbyggnad, vilket gör att de alltid befinner sig i ett tillstånd av jämvikt och harmoni.
 
Lås upp energiblockeringar
Kristaller har visat sig ha en stark effekt på de energifält som omger vår kropp. När våra energier råkar i obalans kan vi använda kristaller för att korrigera och återställa harmonin. Uppstår en blockering i energifälten påverkas den fysiska kroppen och celler förstörs. Detta påverkar i sin tur organen som kommer ur balans. Vi känner oss ofta trötta och kraftlösa och blir lätt sjuka. Om vi med hjälp av kristaller löser upp blockeringen och för tillbaka balanserande energier, stimuleras återuppbyggnaden av energifälten och nya celler kan börja bildas i vår kropp. Healingen hjälper oss ofta att uppnå en större livskvalitet och att få en mer positiv inställning till tillvaron. Kristallerna aktiverar bl.a. intuitionen, skärper intellektet och har hämmande effekt på strålning och radioaktivitet.
 
Så här går det till
Du ligger ner på bänken med musik i bakgrunden. Jag leder dig in i en lätt meditativt tillstånd, sedan  känner jag in din kropp, börjar massera dig mjukt över ryggen med lugnande eteriska oljor och sedan känner jag in vilka kristaller du behöver och börjar massera med kristallerna i mina händer på din kropp. Sen placeras kristaller där de bäst behövs. Sedan tar jag bort dålig energi och tillför ny. En helt underbar metod!