Healing & Energi Massage
Massage behandlingar som går ner djupt på alla 4 nivåer. Beroende på vad du vill ha hjälp med.
Tranformerar bort negativ energi och ersätter de med läkande, positiv energi istället.
Ska hjälpa dig att frigöra och rensa cellminnen och muskelminnen för att finna inre och yttre balans igen. 

Healing Massage
50min 500:-   105min 800:-
En kombinerad behandling som sker i lugn miljö. Behandlingen börjar med en inledande avslappnande meditation som sen övergår till rogivande massage med eteriska oljor som hjälper din kropp att slappna av på alla plan. Sedan går jag över kroppen och förmedlar energin med händerna på olika positioner som verkar på flera nivåer- både fysiskt, mentalt och emotionellt. Den stimulerar igång immunförsvaret och startar en självläknings process i kroppen. Din kropp styr själv vart energin ska gå, och frigör blockeringar fysiskt och mentalt men kanske inte alltid där du själv tror..

En balansering i ditt chakra system som är en del av din energi kropp, där 7 huvudchakran balanseras och reglerar till jämnt flöde och tar bort oönskade tunga energier/blockeringar. Den löser även spänningar, vitaliserar och renar kroppen från slaggprodukter, både fysiska och psykiska. Den ger ökad medvetenhet och självkännedom.

Healingmassagen lugnar ner puls och andning, aktiverar det välbefinnande hormonet i kroppen Oxytocin. En mental och fysisk "detox" där vissa utrensningar kan ske. Energin lindrar även smärta, är lugnande och sänker stressnivån mentalt och fysiskt samt går till orsaken av problemet. Denna behandling är djupt avslappnande och fantastisk när du känner dig trött, energi tömd, lindrar ångest, huvudvärk, smärtor, om du är spänd, stressad, har sömnproblem, vid posttraumatisk stress och har varit eller är utbränd.


 

Reiki Massage
50min 500:-     90min 750:-

Reiki massage är en kombination mellan en avslappnade klassisk massage och reiki healing. En behandling som ger en djupavslappnade effekt samt att den tillför energi för att avlägsna och frigöra tunga energiblockningar som har stoppat energi och cirkulations flödet i kroppen. I massagen används en särskild teknik som är kombinerad med svensk klassisk, regndroppstekniken och reikins handpositioner, samt att specifika eteriska oljor förekommer som hjälper kroppen fysiskt och mentalt att läka.  Reiki energin och de eteriska oljorna arbetar med orsakerna till problemen och verkar alltid där den behövs som mest för tillfället även om man inte berör stället.  

Chakramassage - Balansering
50min 500:-

i kombination med klassisk massage ges även balansering till ditt chakrasystem.  En energimassage som stimulerar och balanserar dina energiflöden i kroppen. Massagen påverkar dig fysiskt, mentalt och känslomässigt. Den ger kraft och energi så att du känner dig fysiskt och psykiskt stark. Den ger handlingskraft, lugn och balans. Den medför ökad kroppsmedvetenhet, fördjupad självkännedom och ett bättre immunförsvar. Chakrabalasering är en healingmetod som påverkar hela människan såväl fysiskt som mentalt och emotionellt. Den innebär en balansering av energiflödena i varje enskilt chakra men också i energiflödet mellan de olika chakrana. Behandlingen balanserar hela chakrasystemet, hela människan.
Den startar en process som gör oss medvetna om våra egna begränsningar och låsningar. Balanseringen löser spänningar och ger energi så att du känner dig fysiskt och psykiskt stark. Den ger dig lugn, balans och ökad självkännedom.
Chakrabalanseringen rekommenderas vid alla former av obalans. När du är trött, spänd, stressad, har svårt att sova, har huvudvärk samt när du behöver extra energi. När du vill utvecklas, må bra och känna dig i balans.

Chakramassage med Kristallhealing
80min 680:-

Utöver kobinationen med klassisk massage och chakrabalansering utökar vi effekten med kristallhealing.

Kristallhealing är en fördjupning i kropp och själ. Mottagaren får i gång flödet i energikroppen och energi fylls på och balanserar varje chakra.  Mottagaren upplever en total känsla av frid och helhet.
Behandlingen fördjupar sig i det som behöver läkas känslomässigt. Vi lever i ett samhälle fyllt av krav och stress och vi tappar då lätt oss själva, inre friden, glädjen och kärleken. Vi går alla igenom med och motgångar. Motgångar som kan orsaka obalans och blockeringar. Med kristallhealing löser man upp dessa blockeringar, läker och fyller på med ny livskraft. Stenar och kristaller är från naturen, de är uppkopplade med energi och kraft. Denna kraft löser upp och fyller på där det behövs.