Healing & Energi Massage
Massage behandlingar som går ner djupt på alla 4 nivåer. Beroende på vad du vill ha hjälp med.
Tranformerar bort negativ energi och ersätter de med läkande, positiv energi istället.
Ska hjälpa dig att frigöra och rensa cellminnen och muskelminnen för att finna inre och yttre balans igen. 

Spirituell Healingmassage 
Mild  45min 450:-          Djupgående 90min 700:-

Upplever du dig i obalans och ev. ömmande/spända/värkande muskler?
Känner du dig ur fas?
Behöver du rening och energipåfyllning?

Oavsett ditt syfte till val av denna behandling av naturlig healingmassage där jag kombinerar klassisk massage med energimedicin inom healing, så fokuserar jag på att balansera, rena och frigöra blockeringar och tungenergi ifrån både din kropp, sinne, emotionella center och själen/anden. 

Healingmassagen ges på dem områden där jag som healer får till mig samt där du önskar. Att lägga fokus på att driva ut de som blockerar och skapa en läkningsprocess. Healingmassagen kan bli allt ifrån en helkroppsmassage till endast massage på vissa partier (halvkropp).

Healingmassagen lugnar ner puls och andning, aktiverar det välbefinnande hormonet i kroppen Oxytocin. En mental och fysisk "detox" där vissa utrensningar kan ske. Energin lindrar även smärta, är lugnande och sänker stressnivån mentalt och fysiskt samt går till orsaken av problemet. Denna behandling är djupt avslappnande och fantastisk när du känner dig trött, energi tömd, lindrar ångest, huvudvärk, smärtor, om du är spänd, stressad, har sömnproblem, vid posttraumatisk stress och har varit eller är utbränd.

Med mild menas med att jag främst jobbar med balansering av din kroppsenergier. 

Med djupgående menas med att jag använder mig av mer kraftfullare healing frekvens för att rena och starta en läkningsprocess

Reiki Massage - 55min 550:-

Reiki massage är en kombination mellan en avslappnade klassisk massage och reiki healing. En behandling som ger en djupavslappnade effekt samt att den tillför energi för att avlägsna och frigöra tunga energiblockningar som har stoppat energi och cirkulations flödet i kroppen. I massagen används en särskild teknik som är kombinerad med svensk klassisk, regndroppstekniken och reikins handpositioner, samt att specifika eteriska oljor förekommer som hjälper kroppen fysiskt och mentalt att läka.  Reiki energin och de eteriska oljorna arbetar med orsakerna till problemen och verkar alltid där den behövs som mest för tillfället även om man inte berör stället. 

Massagen ges på rygg och nacke 

Chakramassage - Balansering - 45min 450:-

i kombination med klassisk massage ges även balansering till ditt chakrasystem.  En energimassage som stimulerar och balanserar dina energiflöden i kroppen. Massagen påverkar dig fysiskt, mentalt och känslomässigt. Den ger kraft och energi så att du känner dig fysiskt och psykiskt stark. Den ger handlingskraft, lugn och balans. Den medför ökad kroppsmedvetenhet, fördjupad självkännedom och ett bättre immunförsvar. Chakrabalasering är en healingmetod som påverkar hela människan såväl fysiskt som mentalt och emotionellt. Den innebär en balansering av energiflödena i varje enskilt chakra men också i energiflödet mellan de olika chakrana. Behandlingen balanserar hela chakrasystemet, hela människan.
Den startar en process som gör oss medvetna om våra egna begränsningar och låsningar. Balanseringen löser spänningar och ger energi så att du känner dig fysiskt och psykiskt stark. Den ger dig lugn, balans och ökad självkännedom.
Chakrabalanseringen rekommenderas vid alla former av obalans. När du är trött, spänd, stressad, har svårt att sova, har huvudvärk samt när du behöver extra energi. När du vill utvecklas, må bra och känna dig i balans.