Muskelterapi - Massage
Har du ömma och stela muskler, även värk?
Helhetskroppen erbjuder flera olika behandlingar inom muskelterapi för att öka cirkulationen, frigöra muskelknutot till smidighet. Behandlingarna är allt ifrån tuffs till mjukare massage. Tuff och hårda tryck är inte alltid lösningen för bästa resultatet. Jag som terapeut känner under massagen vilket tryck som är lämpligast till varje individ och för varje massage omgång.
Massagen anpassas efter dina behov.

Terapeutisk Helhetsmassage - Halvkropp
Både för Muskelmassage & Avslappnade massage
Du väljer behandlings längd:   
30min 330:-    45min 440:-     60min 550:- 
Halvkropp innebär tex Rygg och Nacke, eller Nacke och Armar eller Ben och Fötter


Terapeutisk Helkroppsmassage
Både för Muskelmassage & Avslappnade massage
Du väljer behandlings längd: 90min 720:-
Helkroppsmassag är Både fram och bak. Rygg, nacke, rumpa, axlar, armar, händer, ben, fötter och ansikte
( viss del kan väljas bort)

Behandling för dig som inte vet vad du ska välja i Menyn. Konsultation + Massage.
Massagen anpassas efter klientens/individens önskemål om hjälp. De kan vara allt ifrån att man söker hjälp för att frigöra muskelspänningar som ömmar och/eller smärtar. Kan även vara för dig som söker avslappning för att stressa ner, låta kropp och sinne få lite vila. Massage trycket anpassas efter önskemål och vad som passar bäst in vid behandlingstillfället.
Terapeuten har fritt val under behandlingen att använda den teknik som funkar bäst för att uppnå bra resultat.

Energibalanserande Muskelmassage
För kropp och sinne

 
Alla vet att de är viktigt att ta hand om sin kropp både fysiskt och mentalt för att finna en balans i sitt välmående för att få energi som gör att vi mår bra. Den här massagen som ges av varma ödmjuka händer är både djup och frigörande muskelmassage som frigör blockerad energi, spänningar och ökar cirkulationen. Massage trycket anpassas till varje individ, ifrån mjukare till lite tuffare.
 
När energin inte flödar fritt i kroppen kan de skapa obalans som i sin tur skapar ömhet, stelhet, smärta i kroppen, samt även yrsel, huvudvärk, migrän, depression, känsligare för stress, ångest, utbränd, mentalt och emotionell ostabil. Kropp och sinne känns som ur balans när den saknar energi.
 
I massagen anpassas trycket till varje individ, från mjukare till lite hårdare. Terapeuten känner av vilket tryck som behövs för att få bästa effekten av behandlingen. I massagen används även olika handpositioner för att balansera och frigöra energin, samt också aroma/eteriska oljor som påverkar ditt sinne för att skapa djupavslappning och av stressande känsla. Oljorna hjälper även till att få igång kroppens energibanor igen så att du kan uppleva dig avslappnad och harmonisk i din kropp och sinne, samt hjälper kroppen fysiskt och mentalt att läka. Oljorna har en djup inverkan både muskulärt, vävnader, organ, blodcirkulationen, hjärnan funktion och immunförsvaret etc.
 
I massagen ingår även en avkopplande stund själv för att uppnå mer ro givenhet efter att massagen är avklarad. Massagen börjas och avslutas med meditativt inslag för att just bara få slappna av bättre, samt att vakna till och skapa medvetenhet till din kropp.
 
Massagen är anpassade efter ditt behov och önskemål. Behandlingen passar alla, både för dig som söker avslappning och för dig som söker muskelmassage.

För bättre effekt rekommenderas
2 ggr inom 14 dagar.
 
Rygg och Nacke 45min 440:-       
Rygg, nacke, fötter och ansikte   80min 660:-         Helkroppmassage 105min 800:-

Helhetsmassage -  Muskelmassage
- Svensk Klassisk Massage

Både för Muskelmassage & Avslappnade massage
Är en djupgående muskelmassage för att frigöra muskelspänningar och öka cirkulationen i kroppen. Massagen påverkar både fysiska och mentala kroppen samt känslocentrum. Varma, generösa, lyhörda händer som mjukar upp dina muskler, jobbar efter tryck dina muskler svarar på och ger dig en känsla av välbefinnande. Massagen varierar från lättare beröring i avslappningssyfte till tuffare tekniker och direkt behandling av t.ex. muskulära skador eller smärttillstånd.

Halvkropp: 
30min 330:-   45min 440:-   60min 550:-   
Hela baksidan: 60min 550:-   
 Helkropp:  80min 660:-

Avslappnade Ansiktsmassage - 30min 330:-
Denna ansiktsmassage är en djupavslappnade massage som ges framförallt på ditt ansikte, huvud och hårbotten Man mjukar upp musklerna i ansiktet och i hårbotten, ger ett härligt välbefinnande.

Ansiktsmassage
- Bra emot huvudvärk och Migrän
- 45min 440:-
För dig som kanske lider av huvudvärk, migrän eller spända käkar eller har en tendens att bita ihop käkarna / kanske gnisslar du tänder nattetid och/eller känner dig stressad, oro och sömnsvårigheter rekommenderas den längre tiden.  Med lätta rörelser ökar cirkulationen i huden, bindväven och musklerna, detta hjälper till att lösa upp spänningar och blockeringar som kan ligga djupt ner och orsaka obalans. Rekommenderas att man kommer på regelbunden på behandling. Massagen utförs på ansikte, hårbotten, bröstkorg och nacke.

Fotmassage - 30min 330:-
Visste du att fötterna är kroppens spegelbild? Genom att bara behandla fötterna så kommer hela kroppen i balans och harmoni. Fotmassage är en urgammal metod för självläkning. Fotmassage är oxå väldigt avslappnade för hjärnan. Vänster hjärnhalva med sitt logiskt tänkande, är ofta fylld med stress och tanketjatter. När den lugnar ner sig kan höger hjärnhalva träda fram och ge upplevelser av inre frid och närvaro samtidigt som den är öppen för sinnesintryck och idéer.
Frigör spänningar i fotens muskulatur.


Fot och Vadmassage - 45min 440:- 
Förutom den härlig fotmassage, får även dina vader en omgång massage som hjälper att släppa på spänningar och ökad cirkulation