Muskelterapi - Massage
Har du ömma och stela muskler, även värk?
Helhetskroppen erbjuder flera olika behandlingar inom muskelterapi för att öka cirkulationen, frigöra muskelknutot till smidighet. Behandlingarna är allt ifrån tuffs till mjukare massage. Tuff och hårda tryck är inte alltid lösningen för bästa resultatet. Jag som terapeut känner under massagen vilket tryck som är lämpligast till varje individ och för varje massage omgång.
Massagen anpassas efter dina behov.

Holistisk Helhetsmassage
Både för Muskel- & Avslappnade massage
30min 330:-     45min 450:-    50min 500:-   60min 600:-    90min 750:- 

Holistisk massage är en behandling för dig som inte vet vad du ska välja i Menyn men att du söker en behandling som omger helheten. Konsultation + Behandling.

Massagen anpassas efter klientens/individens önskemål om hjälp, ut efter de kommer vi se på helheten som består av kropp, sinne och själ.
De kan vara allt ifrån att man söker hjälp för att frigöra muskelspänningar som ömmar och/eller smärtar. Kan även vara för dig som söker avslappning för att stressa ner, låta kropp och sinne få lite vila, samt för dig som känner att du har inre blockeringar som du vill frigöra dig ifrån.
Massage trycket anpassas efter önskemål och vad som passar bäst in vid behandlingstillfället. Terapeuten har fritt val under behandlingen att använda den teknik som funkar bäst för att uppnå bra resultat. Denna sköna massage lindrar obalanser i såväl kropp som själ. En lätt massage med fokus på avslappning och att minska stress.

Massager i menyn att välja på
Rygg och Nackmassage 30min och 45min 

Hela baksidan - Rygg, nacke, baksida ben och fötter.
50min avslappning   60min muskelmassage

Hela överkroppen - Rygg, nacke, bröstkorg, armar och ansikte 60min 
Framsidan överkropp - Armar, bröstkorg och Ansikte 45min

Helkroppsmassage 90min

 

Avslappnade Ansiktsmassage - 30min 330:-
Denna ansiktsmassage är en djupavslappnade massage som ges framförallt på ditt ansikte, huvud och hårbotten Man mjukar upp musklerna i ansiktet och i hårbotten, ger ett härligt välbefinnande.

Ansiktsmassage 
Ansikte, Nacke, bröstkorg & skalpmassage
- Bra emot huvudvärk och Migrän - 45min 450:-

För dig som kanske lider av huvudvärk, migrän eller spända käkar eller har en tendens att bita ihop käkarna / kanske gnisslar du tänder nattetid och/eller känner dig stressad, oro och sömnsvårigheter rekommenderas den längre tiden.  Med lätta rörelser ökar cirkulationen i huden, bindväven och musklerna, detta hjälper till att lösa upp spänningar och blockeringar som kan ligga djupt ner och orsaka obalans. Rekommenderas att man kommer på regelbunden på behandling. Massagen utförs på ansikte, hårbotten, bröstkorg och nacke.

Kommer inom kort - Ansiktsmassage & Express rengöring - 50min 500:-
Njut av en härlig ansikts och hårbottenmassage som avslutas med en effektiv enkel ansiktsrengöring som ger din hy näring och lyster. 
 

Fotmassage - 30min 330:-
Visste du att fötterna är kroppens spegelbild? Genom att bara behandla fötterna så kommer hela kroppen i balans och harmoni. Fotmassage är en urgammal metod för självläkning. Fotmassage är oxå väldigt avslappnade för hjärnan. Vänster hjärnhalva med sitt logiskt tänkande, är ofta fylld med stress och tanketjatter. När den lugnar ner sig kan höger hjärnhalva träda fram och ge upplevelser av inre frid och närvaro samtidigt som den är öppen för sinnesintryck och idéer.
Frigör spänningar i fotens muskulatur.

Fotmassage med vita flex reflexologi 30min 330:-
En fotmassage behandling med vita flex reflexologi som är en slags kroppsbalansering med medicinska aromaoljor. Mjukgörande för fötterna och balanserande för kroppen. Inger ett lugn i kroppen och sinnet

Regndroppsmassage / Regndropps teknik 
40min 400:-       60min 600:-

Regndroppsmassagen är en härlig, väldoftande och rogivande behandling som stärker hälsan både fysiskt och känslomässigt.
 
I Regndroppstekniken kombineras lätt beröring och massage med kraften av eteriska oljor av allra högsta medicinska kvalitet enligt naturläkaren Gary Young som är grundaren till Regndroppstekniken.
På ryggen droppas oljorna som regndroppar, på fötterna stryks och flexar man in oljorna. Massageteknik som används har anor från Tibet och medicintraditioner från Lakotaindianerna bl.a. När oljorna absorberas i ryggraden förstärks alla nerv-och motoriska funktioner. Ryggraden fungerar som en motorväg eller träffpunkt, likaså zonerna i fötterna där alla nerver utgår från, eller ansluter till och kontrollerar funktionerna av våra organ, körtlar och andra system i kroppen.
 
Välgörande för rygg och nackbesvär men åstadkommer även känslomässig läkning. Genom att på rätt sätt massera in eteriska oljor som är virusdödande, antibakteriella och antiinflammatoriska hjälper man kroppen att korrigera förskjutningar i ryggraden, minska smärta och inflammation, öka cirkulationen, frigöra emotionell stress och stimulera avgiftning av kroppen.
 
Eftersom dofterna kommer in i hjärnans känslocenter, kan effekten bli att du upplever en känslomässig balans och glädje.
 
En eterisk olja kan hjälpa dig att stressa av, en annan piggar upp, en tredje läker sår och ytterligare andra stärker immunförsvaret, hjälper minnet, stimulerar hormonsystemet, rätar ut ryggraden, reglerar matsmältningen, minskar ångest, förbättrar sömnen mm.
 
Behandlingen är bra för alla. För bästa effekt krävs upprepade behandlingar och vid särskilda åkommor kan man med fördel göra den varannan vecka under en viss period. Regelbundet rekommenderas va 4e vecka.


De-Stress Massage
Rygg och fötter 60min 600:-

På ryggen droppas eteriska oljor som regndroppar, på fötterna stryks och flexar man in oljorna. Massageteknik som används har anor från Tibet och medicintraditioner från Lakotaindianerna bl.a. När oljorna absorberas i ryggraden förstärks alla nerv-och motoriska funktioner. Ryggraden fungerar som en motorväg eller träffpunkt, likaså zonerna i fötterna där alla nerver utgår från, eller ansluter till och kontrollerar funktionerna av våra organ, körtlar och andra system i kroppen.

Välgörande för rygg och nackbesvär men åstadkommer även känslomässig läkning.
Genom att på rätt sätt massera in eteriska oljorna frigörs emotionell stress, stimulera lugn och ro hormonet, att öka välbehaget ännu djupare. 

Eftersom dofterna kommer in i hjärnans känslocenter, kan effekten bli att du upplever en känslomässig balans och glädje.

Behandlingen är bra för alla. För bästa effekt krävs upprepade behandlingar och vid särskilda åkommor kan man med fördel göra den varannan vecka under en viss period. Regelbundet rekommenderas va 4e vecka.