Holistisk Massage - Terapeutisk Aromamassage - Healingmassage

Holistisk Helhetsmassage
Både för Muskel- & Avslappnade massage
30min 330:-     45min 450:-    50min 500:-   60min 600:-   70min 700:-

Holistisk massage är en behandling för dig som inte vet vad du ska välja i Menyn men att du söker en behandling som omger helheten. Konsultation + Behandling.

Massagen anpassas efter klientens/individens önskemål om hjälp, ut efter de kommer vi se på helheten som består av kropp, sinne och själ.
De kan vara allt ifrån att man söker hjälp för att frigöra muskelspänningar som ömmar och/eller smärtar. Kan även vara för dig som söker avslappning för att stressa ner, låta kropp och sinne få lite vila, samt för dig som känner att du har inre blockeringar som du vill frigöra dig ifrån.
Massage trycket anpassas efter önskemål och vad som passar bäst in vid behandlingstillfället. Terapeuten har fritt val under behandlingen att använda den teknik som funkar bäst för att uppnå bra resultat. Denna sköna massage lindrar obalanser i såväl kropp som själ. En lätt massage med fokus på avslappning och att minska stress.Massager i menyn att välja på
Rygg och Nackmassage 30min och 45min 

Hela baksidan - Rygg, nacke, baksida ben och fötter.
50min avslappning   60min muskelmassage

Rygg, nacke, fötter & Ansite 60min 600:-

Hela baksidan & Ansikte 70min 700:-

 

Regndroppsmassage / Regndropps teknik 
Rygg 40min 400:-       Rygg & Fötter 60min 600:-
Regndroppsmassagen är en härlig, väldoftande och rogivande behandling som stärker hälsan både fysiskt och känslomässigt.
 
I Regndroppstekniken kombineras lätt beröring och massage med kraften av eteriska oljor av allra högsta medicinska kvalitet enligt naturläkaren Gary Young som är grundaren till Regndroppstekniken.
På ryggen droppas oljorna som regndroppar, på fötterna stryks och flexar man in oljorna. Massageteknik som används har anor från Tibet och medicintraditioner från Lakotaindianerna bl.a. När oljorna absorberas i ryggraden förstärks alla nerv-och motoriska funktioner. Ryggraden fungerar som en motorväg eller träffpunkt, likaså zonerna i fötterna där alla nerver utgår från, eller ansluter till och kontrollerar funktionerna av våra organ, körtlar och andra system i kroppen.
 
Välgörande för rygg och nackbesvär men åstadkommer även känslomässig läkning. Genom att på rätt sätt massera in eteriska oljor som är virusdödande, antibakteriella och antiinflammatoriska hjälper man kroppen att korrigera förskjutningar i ryggraden, minska smärta och inflammation, öka cirkulationen, frigöra emotionell stress och stimulera avgiftning av kroppen.
 
Eftersom dofterna kommer in i hjärnans känslocenter, kan effekten bli att du upplever en känslomässig balans och glädje.
 
En eterisk olja kan hjälpa dig att stressa av, en annan piggar upp, en tredje läker sår och ytterligare andra stärker immunförsvaret, hjälper minnet, stimulerar hormonsystemet, rätar ut ryggraden, reglerar matsmältningen, minskar ångest, förbättrar sömnen mm.
 
Behandlingen är bra för alla. För bästa effekt krävs upprepade behandlingar och vid särskilda åkommor kan man med fördel göra den varannan vecka under en viss period. Regelbundet rekommenderas va 4e vecka.

De-Stress Massage
Rygg och fötter 60min 600:-

På ryggen droppas eteriska oljor som regndroppar, på fötterna stryks och flexar man in oljorna. Massageteknik som används har anor från Tibet och medicintraditioner från Lakotaindianerna bl.a. När oljorna absorberas i ryggraden förstärks alla nerv-och motoriska funktioner. Ryggraden fungerar som en motorväg eller träffpunkt, likaså zonerna i fötterna där alla nerver utgår från, eller ansluter till och kontrollerar funktionerna av våra organ, körtlar och andra system i kroppen.

Välgörande för rygg och nackbesvär men åstadkommer även känslomässig läkning.
Genom att på rätt sätt massera in eteriska oljorna frigörs emotionell stress, stimulera lugn och ro hormonet, att öka välbehaget ännu djupare. 

Eftersom dofterna kommer in i hjärnans känslocenter, kan effekten bli att du upplever en känslomässig balans och glädje.

Behandlingen är bra för alla. För bästa effekt krävs upprepade behandlingar och vid särskilda åkommor kan man med fördel göra den varannan vecka under en viss period. Regelbundet rekommenderas va 4e vecka.

Helande Regndroppe - 90min790:-

Helande Regndroppsmassage ger en helhetsupplevelse där kroppen och själen kommer till ro. Själva massagen sätter igång kroppens egen läkande förmåga. I vardagen blockeras vi ofta
t ex när vi upplever rädsla, oro, stress, ilska, trauma osv. Dessa blockeringar resulterar ofta i obearbetade känslor vilka har en tendens att komma upp till ytan under en behandling, när det sker så bearbetas dessa genom samtal.

Beröring är ett grundläggande behov vi har och en upplevelse vi alla behöver för att må bra. Under massagen uppstår en djup vila och avslappning i både kropp och själ. Orsaken till smärta sitter sällan på samma ställe som där vi har ont. Balanseringen påverkar också kroppens cirkulation med mål att skynda på den egna förmågan till läkning. Massagen kan även lösa upp blockeringar och ge den universella kraften möjlighet att arbeta fritt i vårt cirkulationssystem (vår kropp).

Eteriska oljor anpassas efter varje tillfälle för varje individ. 
Börjar och avslutar behandlingen med lättare samtal. 

Massagen innehåller:
Chakrasystemets naturliga flöden.
Balansering av chakrasystemet och kroppens viktigaste huvudkörtlar.
Healing.
Holisktiskmassage
Eteriska oljor med örter arbetas in i kroppen i syfte att uppnå en medvetandehöjning hos personen
Jordande energi
Frigöra blockeringar

Behandlingen utförs på fötter, rygg och nacke. Värme används under behandlingen

Holistisk Healingmassage med kristaller – 60min 600:-

Holistiskt healingmassage är en mild och mjuk energibalansering.
Massagen, kristallerna, musiken och dofterna av eteriska oljor skänker dig en underbar avslappning samtidigt som du får påfyllnad av energi och orkar möta vardagen med nya krafter.
Massagen sker på rygg, nacke och fötter.

Kristaller är magiska och fascinerande. I urminnes tider har kristaller använts i energimedicin i olika kulturer och naturfolk för att hjälpa människan att helas, rena hem och ge kraft. Kristallterapi är en alternativ behandlingsmetod som fungerar på ett holistiskt sätt. Den harmoniserar sinnena, kroppen, känslorna och ökar vårt välbefinnande, ökar läkningsprocessen, neutraliserar negativa känslor, att få känna sig hel.

Kristaller anses vara naturens och mineralrikets mest perfekta skapelse. Kristaller har en perfekt molekylär uppbyggnad, vilket gör att de alltid befinner sig i ett tillstånd av jämvikt och harmoni.

Lås upp energiblockeringar
Kristaller har visat sig ha en stark effekt på de energifält som omger vår kropp. När våra energier råkar i obalans kan vi använda kristaller för att korrigera och återställa harmonin. Uppstår en blockering i energifälten påverkas den fysiska kroppen och celler förstörs. Detta påverkar i sin tur organen som kommer ur balans. Vi känner oss ofta trötta och kraftlösa och blir lätt sjuka. Om vi med hjälp av kristaller löser upp blockeringen och för tillbaka balanserande energier, stimuleras återuppbyggnaden av energifälten och nya celler kan börja bildas i vår kropp. Healingen hjälper oss ofta att uppnå en större livskvalitet och att få en mer positiv inställning till tillvaron. Kristallerna aktiverar bl.a. intuitionen, skärper intellektet och har hämmande effekt på strålning och radioaktivitet.

Spirituell Healingmassage - Djupgående  - 90min 790:-    

Upplever du dig i obalans och ev. ömmande/spända/värkande muskler?
Känner du dig ur fas?
Behöver du rening och energipåfyllning?

En mer djupgående healingmassage för att frigöra blockeringar på djupare frekvensnivå. I denna behandling kombineras klassisk massage med energimedicin inom healing. Healingmassagen ges på dem områden där jag som healer får till mig samt där du önskar. Att lägga fokus på att driva ut de som blockerar och skapa en läkningsprocess.

Healingmassagen lugnar ner puls och andning, aktiverar det välbefinnande hormonet i kroppen Oxytocin. En mental och fysisk "detox" där vissa utrensningar kan ske. Energin lindrar även smärta, är lugnande och sänker stressnivån mentalt och fysiskt samt går till orsaken av problemet. Denna behandling är djupt avslappnande och fantastisk när du känner dig trött, energi tömd, lindrar ångest, huvudvärk, smärtor, om du är spänd, stressad, har sömnproblem, vid posttraumatisk stress och har varit eller är utbränd.

I Spirituell healing massage ingår de:
Chakrabalansering, rening och rensning av auran, stärker kroppen med kristaller mm.

Omdöme - Vad tyckte du om din behandling hos mig?