Medicinsk Aromaterapi

Rogivande och Avslappnande Behandlingar
Dessa behandlingar är lugnande och avstressande, men hjälper även att släppa kroppsspänningar både fysiskt och mentalt. Mjukgör musklerna med mjuk härlig massage med eteriska oljor som får dig ner i varv och öka cirulation. Dessa behandlingar är inte bara bra för kroppen utan även sinnet. Mediativt inslag i vissa av dessa behandlingar i menyn och menas med att behandlingen börjar och avslutas med meditation som ska hjälpa dig bättre ner i varv, stressa ner och ta kontakt med din kropp. Extra bra för dig som är utbränd, har depression eller stressad. 

I dessa behandlingar används eteriska oljor som är 100% första klassisk terapeutiska oljor.
Eteriska oljornas historia är flera tussen år. Många olika kulturer runt om i världen använde eteriska oljor för att hjälpa kroppen och sinne att öka läkningsprocesen. 

Regndroppsmassage / Regndropps teknik 

Regndroppsmassagen är en härlig, väldoftande och rogivande behandling som stärker hälsan både fysiskt och känslomässigt.
 
I Regndroppstekniken kombineras lätt beröring och massage med kraften av eteriska oljor av allra högsta medicinska kvalitet enligt naturläkaren Gary Young som är grundaren till Regndroppstekniken.
På ryggen droppas oljorna som regndroppar, på fötterna stryks och flexar man in oljorna. Massageteknik som används har anor från Tibet och medicintraditioner från Lakotaindianerna bl.a. När oljorna absorberas i ryggraden förstärks alla nerv-och motoriska funktioner. Ryggraden fungerar som en motorväg eller träffpunkt, likaså zonerna i fötterna där alla nerver utgår från, eller ansluter till och kontrollerar funktionerna av våra organ, körtlar och andra system i kroppen.
 
Välgörande för rygg och nackbesvär men åstadkommer även känslomässig läkning. Genom att på rätt sätt massera in eteriska oljor som är virusdödande, antibakteriella och antiinflammatoriska hjälper man kroppen att korrigera förskjutningar i ryggraden, minska smärta och inflammation, öka cirkulationen, frigöra emotionell stress och stimulera avgiftning av kroppen.
 
Eftersom dofterna kommer in i hjärnans känslocenter, kan effekten bli att du upplever en känslomässig balans och glädje.
 
En eterisk olja kan hjälpa dig att stressa av, en annan piggar upp, en tredje läker sår och ytterligare andra stärker immunförsvaret, hjälper minnet, stimulerar hormonsystemet, rätar ut ryggraden, reglerar matsmältningen, minskar ångest, förbättrar sömnen mm.
 
Behandlingen är bra för alla. För bästa effekt krävs upprepade behandlingar och vid särskilda åkommor kan man med fördel göra den varannan vecka under en viss period. Regelbundet rekommenderas va 4e vecka.

Rygg & Fötter: 50min 500:-       
Endast Rygg & Nacke: 40min 400:-     
Extra avslappning & Fotmassage 60min 550:-

Mindfullnessmassage 
Mindfullnessmassage är en mer meditativ behandling som handlar om att landa tillbaka i kroppen och att vara i nuet, i stunden. 

Eteriska oljornas inverkan via beröring på kroppen där huden suger in oljorna och transporteras via blodsystemet för att påverka våra muskler och celler, ökar cirkulationen samt höjer immunförsvaret, får bättre sömn och balanserar hormonerna. Via doft sinnet påverkar vi hjärnan som hjälper kroppen att slappna av och stressa ner. Vi landar mer i kroppen. Hjärnan i sig signalerar att slappna av, dra i handbromsen för att sakta ner. 

De här blandningarna av eteriska oljor har komponerats för att hjälpa till att frigöra och lösa upp negativa känslor och främja en upplevelse av hopp, mod och glädje. Oljornas molekyler passerar direkt till den känslomässiga hjärnan och kan hjälpa oss att få kontakt med de frågor som vi sedan länge har glömt.

Den meditativa delen av behandlingen är att man utför en meditation under behandlingens gång medan du får behandlingen med de eteriska oljorna. Själva meditationen är en kombination med avslappnade inledning och avslutning, samt med affirmationer som de ska få tänka på/manifestera inom sig medan man tar emot behandlingen. 

Rygg och Nacke 80min 660:-

Deep Relax
Även kallad Regndroppsmassage med
bibliska oljor. Världen snurrar fort, och de är mycket stress i våra liv som påverkar våra kroppar negativt.  Hitta tillbaka till lugnet, sakta ned, stanna upp och hitta de små, korta ögonblick av harmoni som hjälper dig att nå balans i din spirituella, mentala och emotionella hälsa. Väck din egen inre livskraft med hjälp av eteriska oljor och blandningar som satts samman på grund av sina positiva egenskaper för att skapa inre lugn och emotionellt välbefinnande

Regndroppsmassagen är en mjuk och upplyftande behandling som är mycket effektiv mot rygg och nackproblem genom kraften i de terapeutiska eteriska oljorna från Young Living. 
Behandlingen är mycket lugn och behaglig hjälper särskilt dig som är stressad, utbränd, ångest eller lider av depression. 

Njut av de 10 bibliska oljornas effekt som mjukt och varsamt masseras in på fötter och rygg med en mjuk och lätt massage som liknar taktil, ingen hård knådning. 
Eteriska oljor användes på biblisk tid för emotionell rening & helig smörjelse, de främjar hälsa, vitalitet, mental klarhet och är andligt upplyftande och fysiskt helande.
De har nämnts över 1000 gånger i bibeln eftersom eteriska oljor och/eller aromatiska växter var den tidens medicin.

Oljorna riktar sig till alla system i kroppen på den fysiska, känslomässiga och andliga nivån.
De eteriska oljorna stimulerar kroppens läkningsförmåga inifrån och utifrån med hjälp av olika tekniker att arbeta in dem där även doftcentrat stimuleras som verkar avstressande och energihöjande. Regndroppsmassagen balanserar kroppen genom dess avslappnande och milda applikationer.

60min 550:-

Helande Regndroppe
- 80min 660:-
En avslappnade regndroppsmassage som kombineras med energihealing för att jämna ut och balansera energierna på djupet. Balanserar bl.a. jordenergin och chakrorna.
Löser upp blockeringar och negativ energi. Uppnå en djup avslappnade stund för både kropp och sinne. 
Förutom regndroppsmassagen som utför på fötter, rygg och nacke, så leds du in i en avslappnade meditation som hjälper dig att släppa taget för en stund. 

Vita Flex - Fotmassage
- 40min 400:-
Med Vita Flex teknik, som betyder "vitalitet genom reflexer" lägger man de eteriska oljorna på kroppens kontrapunkter. Vita flex metoden skapar volt i kroppen. Den helande energin sätts igång genom elektriska impulser mellan fingertopparna och reflexpunkterna. Detta stimulerar en elektrisk laddning som följer nervsystemets vägar fram till den punkt där det är ett brott i den elektriska strömbanan. Detta har visat sig vara relaterat till en energiblockering orsakad av gifter, trasiga vävnader eller syrebrist. Detta kontroll-reflex-system, utlöser olika typer av spänningar, blockeringar och obalanser.

Denna teknik sägs ha sitt ursprung från Tibet, för flera tusen år sedan, långt innan akupunkturen upptäcktes. Med hjälp av Vita Flex korrigeras de svaga eller skadade områderna på de elektriska reflexpunkterna och förhindrar därmed vidare skador, vilket resulterar i mindre stress, vilket i sin tur tillåter ett snabbare och mer effektivt helande/tillfriskande.

Dem eteriska oljor som används kommer ifrån märket Young Living. Ett kvalite säkert märke med 100% eko och rena oljor. 

Behandlingarna som erbjuds finns även som kurser att gå för att utbilda sig för att ge både sig själv och andra