Zen & Avslappnings Meditation - Enskilt 45min 300:-    Par/Grupp 200:- per person
Zen meditation kommer ifrån buddismen och huvudsyftet är att lära sig att stilla sina tankar och återkoppla fokus till sin kropp igen, samt att uppleva medvetenheten. Många som arbetar med mindfullness använder just denna metod för att öka mer närvarande fokus och öka medvetenheten till att vara här och nu. Meditationen ska hjälpa en att hitta inre lugn, släppa tankar och bara vara för en stund.
 
I den stillasittande meditationen tränas vår förmåga till närvaro och uppmärksamhet. Likaså tränas vår förmåga att släppa taget om gamla mönster, idéer och tankar – och istället låta allt vara nytt i varje ögonblick. Ökad närvaro och öppenhet öppnar också vägar till insikten om att alla och allting är en del av en större helhet.

Erbjuder även par & gruppmeditation. Kontakta mig innan så ordnar vi de. Reducerat pris för fler.

Chakrabalansering - Enskilt 45min 300:-    Par/Grupp 200:- per person
Din energinivå är viktig för att du ska orka. Ibland tappar vi ovanligt mycket energi och ibland är vi starkare. Det är viktigt att inte vara gränslös och låta andra tanka din energi i ur och skur. Fyll på dina chakran för att stärka upp dig. Vi tappar energi både genom tankar och känslor. Förutom att andra kan ta vår energi så är vi många gånger själva som läckande såll. Oro, rädslor, stress eller vårt kontrollbehov är som stora hål som slukar all vår energi.

Ju mer energi ju mer öppnar man upp för universums överflöd. När vi tappar energi så stänger vi oss för att försöka spara på vår energi vilket gör att vi inte är öppna för att ta emot. Har man otur så kan man hamna hamna i en dålig cirkel där man får till sig mindre och mindre av det man önskar, just för att attraktionsmässigt så visar vi att vi inte vill ta emot. Vi attraherar nämligen utifrån vårt känsloläge och inte genom våra tankar om de inte är sammanlänkade med våra känslor.

Genom denna chakrabalanseringsmeditation stärker du alla dina 7 chakror samt jordenergin.
Meditationen hos mig hjälper dig att frigöra blockeringar och öppnars för självläkning samt flöde av livskraft.

Erbjuder även par & gruppmeditation. Kontakta mig innan så ordnar vi de. Reducerat pris för fler.

Änglameditation - Enskilt 45min 300:-    Par/Grupp 200:- per person
Meditationen hjälper dig att öppna portalen till änglarna så att du lättare kan få kontakt med dem. Under denna stund kommer du få kontakt med din egna specifika ängel som ska hjälpa dig och vägleda dig i ditt liv. Rena och rensa ditt chakrasystem samt att du kommer att få Änglahealing via en meditation som kallas ametistgrottan. En lugn stund i stillhet.

Shamansk Spirituell Meditation - Enskilt 45min 300:-    Par/Grupp 200:- per person

Förflytta ditt fokus och res genom tid och rum inåt i dig själv.
Genom djupare frekvenser och transformation kan man frigöra tung energi och tabort blockeringar inom en. Ska ny energi inom dig som skapar läkningsprocess för inre och yttre för alla nivåer. 
En djupare meditation med healing, du blir väggledd genom hela meditationen och in i mellan kommer de va tyst.

Meditation med mjuka rörelser

Qi Gong - Naturlig Balans & Harmoni
Qigong är en kinesisk konstform som kombinerar fysisk träning, meditation och alternativ läkning.
Qigong har utvecklats från kampsport, traditionell kinesisk medicin och antika filosofier. De som lär sig Qigong gör det för att få en balans och välmående i ens fysika samt sin mentala kropp. Med andra ord är Qigong är en träningsform där sinnet och kroppen kombineras för att få ett lugnt sinnestillstånd, fysisk balans och för att komma i kontakt med högre spirituella världar.

Naturlig Qigong
Genom att aktivera kroppen med rörelser som sätter fart på energin, utmanar musklerna, skelettet och balansen, fördjupar andningen, höjer metabolismen och värmen samtidigt som vi skärper alla våra sinnen, vår fokus och inre kraft.
 
Hjälper en att hitta inre fokus och balans, fysiska kroppens läkningsförmåga startar och ökad cirulation. Balanserar kroppens organsystem, nerver, hud och hormonbalansering osv.
 
Att vara stark handlar om att skapa flöde av ren energi och odla intelligens i kroppen och sinnet.  Qi Gong är ett väldigt bra sätt att göra det på. Var och en kör naturligtvis efter egna förutsättningar och aktuellt tillstånd.


Qi-gong är en del av den klassiska kinesiska läkevetenskapen. Inom kinesisk medicin ser man människan som en helhet, både vad gäller kropp och själ. Qi är det energiflöde som cirkulerar runt i kroppen. I denna naturliga qigong koncentrera vi oss på att balansera qi energin och stressa ner.
Ger ökad energi i kroppen.
 
Man får landa i sig själv och känna att man blir jordad och centrerad. Vilket hjälper en att bli mer koncentrerad och i harmonisk balans i sin vardag.
Inger en ökad självkänsla och självförtroende.
Syresätter kroppen, vilket behövs för inre och yttre balans samt för kroppensläkning.
Bättre och rörligare kropp.

 Enskilt 45min 300:-    Par/Grupp 200:- per person max 4 personer