Meditation
Ordet meditera betyder ”att röra sig mot mitten”. Det handlar om att stilla sitt sinne, bara vara, i stillhet och observera vad som händer. Att meditera är som att ta ett break, starta om, fylla på batterierna. Att meditera är att rengöra sitt sinne. Meditation är vägen till att skapa en livslång relation till din egen röst och hålla den kontakten med dig själv. Detär egentligen så enkelt, men samtidigt så svårt.
Hos Helhetskroppen finns de olika meditationer beroende på din avsikt vad du vill nå och rensa.
Huvudsakligen är att finna balans, harmoni och välmående,samt frigöra obalanser.

Zen Meditation
45min 200:-


Zen meditation kommer ifrån buddismen och huvudsyftet är att lära sig att stilla sina tankar och återkoppla fokus till sin kropp igen, samt att uppleva medvetenheten.
Många som arbetar med mindfullness använder just denna metod för att öka mer närvarande fokus och öka medvetenheten till att vara här och nu. Meditationen ska hjälpa en att hitta inre lugn, släppa tankar och bara vara för en stund.
 
I den stillasittande meditationen tränas vår förmåga till närvaro och uppmärksamhet. Likaså tränas vår förmåga att släppa taget om gamla mönster, idéer och tankar – och istället låta allt vara nytt i varje ögonblick. Ökad närvaro och öppenhet öppnar också vägar till insikten om att alla och allting är en del av en större helhet.

Erbjuder även par & gruppmeditation. Kontakta mig innan så ordnar vi de. Reducerat pris för fler.

Avslappningsmeditation
45 min 200:-


En djupavslappnade meditation i inre stillhet och guidad resa.
Meditationsstunden handlar om att lära sig att vara i nuet – medveten om denna stund. Individen får lära sig att andas lugnt och stressa ner, känna in sin kropp och slappna av i varje muskel och kroppsdel, låta tankarna försvinna och bli mer medveten om nuet. I meditationen går vi även in i en fantasivärld som hjälper individen att samla kraft och energi. 

Erbjuder även par & gruppmeditation. Kontakta mig innan så ordnar vi de. Reducerat pris för fler.

Chakrabalansering
45 min 200:-


Din energinivå är viktig för att du ska orka. Ibland tappar vi ovanligt mycket energi och ibland är vi starkare. Det är viktigt att inte vara gränslös och låta andra tanka din energi i ur och skur. Fyll på dina chakran för att stärka upp dig. Vi tappar energi både genom tankar och känslor. Förutom att andra kan ta vår energi så är vi många gånger själva som läckande såll. Oro, rädslor, stress eller vårt kontrollbehov är som stora hål som slukar all vår energi.

Ju mer energi ju mer öppnar man upp för universums överflöd. När vi tappar energi så stänger vi oss för att försöka spara på vår energi vilket gör att vi inte är öppna för att ta emot. Har man otur så kan man hamna hamna i en dålig cirkel där man får till sig mindre och mindre av det man önskar, just för att attraktionsmässigt så visar vi att vi inte vill ta emot. Vi attraherar nämligen utifrån vårt känsloläge och inte genom våra tankar om de inte är sammanlänkade med våra känslor.

Genom denna chakrabalanseringsmeditation stärker du alla dina 7 chakror samt jordenergin.
Meditationen hos mig hjälper dig att frigöra blockeringar och öppnars för självläkning samt flöde av livskraft.

Erbjuder även par & gruppmeditation. Kontakta mig innan så ordnar vi de. Reducerat pris för fler.

Trum meditaion
45 min 200:-


Låt dig försvinna iväg in i dig själv på en inre resa med trummans magiska vibrerande frekvenser. 
Ljudet av trumman hjälper dig att distrahera dig från dina tankar och därigenom underlätta för dig att släppa taget och slappna av i både kropp och sinne. Trumman hjälper också till med att läka och balansera kroppens energier. När energiflödet inte är i balans så kan kroppen värka och sinnet blir tungt. Ljudvågorna från trumman strömmar genom kroppens vätskor och ger massage samt lossar på sk blockeringar.

Trummans effekter:
Det sägs att trumman har länge använts som effektiv healinginstrument vid olika sjukdomar och hälsobesvär så som utbrändhet, ångest, depression, känslomässiga trauman, kronisk smärta och mycket annat. Alla dessa tillstånd har egentligen en gemensam nämnare, stress.
 
Historisk spegling: Schamaner från olika naturgrupper trummade för att läka kroppar, ta bort negativa energier, fördjupa medvetenheten och kopplingen till naturen. De trummar till hjärtats rytm. När hjärtats rytm går ner i varv och energin kan komma in och balansera upp kroppen försvinner smärtan, lindrar ångesten, depressioner, utbrändhet, lindrar kronisk smärta, känslomässiga trauman, oron, negativa tankar mm. och för en stund kan du vara i rymdens stillhet.
 
Det är just i den stillheten som din kropp kan läka ut. Forskare har i USA konstaterat att trummandet kan ”bota” många av våra stressrelaterade sjukdomar.  Trummandet reducerar spänningar, stress, kronisk värk, stärker upp immunförsvaret, det gör dig medveten och ökar hjärnaktiviteten.

Erbjuder även par & gruppmeditation. Kontakta mig innan så ordnar vi de. Reducerat pris för fler.

Shamansk Spirituell Meditation
60min 560:-


Förflytta ditt fokus och res genom tid och rum inåt i dig själv.
Genom djupare frekvenser och transformation kan man frigöra tung energi och tabort blockeringar inom en. Ska ny energi inom dig som skapar läkningsprocess för inre och yttre för alla nivåer. 
En djupare meditation med healing, du blir väggledd genom hela meditationen och in i mellan kommer de va tyst.