Relax & Spa

Relax Spa Massage - 55min 550:-

Massagen  är en upplevelse som verkar djupavslappnade och harmoniserande på sinnet och låter vardagens bekymmer glömmas bort för en stund. Mjuka varma händer med en särskild massageolja som masseras in tillför huden antioxidanter och sägs ha antidepressiva egenskaper, minska risken för blodproppar och höja koncentrationsförmågan, samt stimulera kroppens eget anti-stress system genom en aktivering och en ökad frisättning av lugn och ro hormonet oxytocin.
Denna massage påverkar nervsystemet och stimulerar de hormoner i kroppen som frambringar lyckokänsla (endorfiner). Massagen dämpar ner stress och ger en lugnad inverkan  på kroppen.

Massage som passar alla: För den som vill mjuka upp ömma o stela muskler och leder samt för den som behöver varva ner en liten stund.

Massagen ges över rygg, nacke, fötter och ansikte

Ansiktsbehandling - Avslappnade stund - 45min 450:-

Unna dig lite extra lyx och få en njutbar avkopplande ansiktsbehandling som ger dig näring och lyster till din hy samt avkoppling till kropp och sinne. Behandlingen består av en rengöringskräm, ansiktsvatten, peeling, mask, ögonkräm samt fuktkräm. Avslutar med en ansiktsmassage. 

För dig som bara vill unna dig något extra i vardagen - Ej hudterapeut

Spa Relax - 90min 700:-
Välbefinnande Massage & Ansiktsbehandling

Unna dig lite vardagslyx. Varma mjuka händer masserar din kropp och stimmulerar lugn och ro hormonet oxytocin. Massagen ges på rygg, nacke, axlar, fötter och ansikte. Över går sedan till avslappnade ansiktsbehandling som hjälper din hy att få en ny lyster och näring till sig.