Andlig & Medial Healing
Healing är en energibehandlingsform där man går ner och jobbar på energikroppens anatomi för att frigöra blockeringar och tungenergi som kan blockera flödet för livskraft och cirkulation.
Oavsett vilken behandling man väljer arbetar man på 4 nivåer - fysiskt, känslomässigt, själsligt och andligt. 

Blockeringar, obalanser och tungenergi orsakas av bl.a. trauma, minnen som ligger på cell och muskelnivå, stress, ångest och depression, vilket i sin tur leder till trötthet, humörsvängningar, sömnbrist och värk i kroppen m.m. När de ligger en obalans och blockering i en längre tid kan sjukdom uppstå, därför är de viktigt att balansera upp sin energikropp emellanåt. När de sker ett trauma så sker även traumat på atom och molekylsystemet rent fysiskt. 

I dem flesta behandlingar arbetar man för att frigöra blockeringar, åter få balans och harmoni i alla 4 nivåer, man kontrollerar bl.a. auran, chakrasystemet och jordenergin är i intakt och balans innan man går
ner något djupare. 

Healing botar ingenting - viktigt att veta - Men bra alternativbehandlingsform för stöd.  

De finns flera behandlingsmetoder inom healing, välj den du tror passar dig.
Är du dock osäker kan du välja Helhetshealing. 

Att komma på healingbehandling behöver man inte alltid ha en avsikt för, de kan va för att få mer energi och balans i sitt liv. Medan man kanske har en avsikt med den behandling man väljer och då uppskattas de att man berättar för att kunna veta hur man ska behandla på bästa sätt men inte nödvändigt.

Terapeuten har tystnadsplikt. 

Helhetshealing / Spiriturll healing  - 90min 700:-
Helhetshealing är en behandling där jag använder mig av flera olika healingtekniker för att hjälpa dig att frigöra blockeringar, öka energiflöde och känna välbefinnande.

Helhetshealingen utformas efter dina behov och önskemål. De kan vara allt ifrån lättare balansering till djupare healing som frigör blockeringar ifrån ett trauma för att kunna läka.

Healingen arbetar med en så kallad intelligent energi. Den söker sig till det problem som påverkar dig mest negativt. Om Du till exempel har ont i ditt högra knä och kommer till mig för att få behandling och hjälp med smärtlindring och läkning, härstammar kanske ditt onda knäs orsak från din höft. Då går healing-energin till höften och ditt knä helas och blir bättre. Alltså, healingen och dess energi helar och läker orsaken, inte symtomen. 85 – 90 % av alla våra sjukdomar grundar sig i det obearbetat känslomässiga och själens sår och om de inte blir sedda och hörsammade leder de till fysiska besvär.

Vid en healingbehandling börjar en balansering av de energier som stoppar upp flödet och hindrar läkning och de öppnas upp och smärta, värk, oro etc. släpper och healingens energibalansering skapar läkning och leder till ett helande. 

Det holistiska perspektivet är grunden för mig både som person och healer, så jag ser alla mina klienter utifrån “hela människan” och gör alltid när du kommer som ny klient en helhetsutvärdering där jag kartlägger och tar fram vilka behov och lösningar som är bäst för dig. allis aliquam, lectus turpis varius lorem, eu posuere nunc justo tempus leo. Donec mattis, purus nec placerat bibendum, dui pede condimentum odio, ac blandit ante orci ut diam.

Medial Coaching & Vägledning - 75 min 600:-
Känner du att du sitter fast eller känner dig vilsen?
Att det finns något annat för dig, något du inte får grepp om?
Hur kan du komma dit du vill i livet?
Hur kommer olika val påverka dig och ditt liv?
Vad är det i din situation du inte ser klart, som om du såg det skulle ge dig möjligheten att förändra ditt liv till något bättre?
Vilka styrkor har du som kan hjälpa dig på vägen? Vilka utmaningar har du som du behöver ta dig an?
Har du funderingar kring olika relationer är korten ett fint verktyg för att du ska få en större förståelse och sedan utifrån det kunna göra dina val.

Medial vägledning är ett kraftfullt verktyg när du behöver hjälp att bena ut olika delar av ditt liv. De flesta av oss är nyfikna på vad som komma skall och det är ofta frestande. Men i denna mediala vägledning har jag valt att arbeta med och lysa upp vad som pågår just nu i ditt liv, vad är orsaken och hur kan du göra det bästa av din situation, samt ge dig vägledning om hur du kan uppnå ditt mål.

Mitt syfte med en medial vägledning och coaching är att du själv med hjälp av samtal ska hitta vägen till hur du bäst kan disponera din kraft och ditt liv. Det är alltid de svar man själv finner som ger mest kraft och för att finna dem behöver man ibland någon annan som kan ge olika vinklar, vinklar man själv inte ser på grund av olika orsaker. Du har allt inom dig och jag hjälper dig till insikt.

Naturlig Healing & Andlig Coaching
90-105min 800:-

En behandling där helhetshealing och samtal kombineras för att kunna hjälpa dig på ett djupare plan. Andlig coaching innebär att finna svar inom sig själv. Utifrån samtalet utförs även en healingbehandling för att frigöra tungenergi och blockering som kanske orsakar stress, oro, depression och ångest mm.
Efteråt kan de kännas som en inspiration till något nytt, inre lugn och harmoni.

Reiki - Friskvård & Balansering - 45min 450:-

En healing som är lugnande och stressreducerande.
Reiki healing är en holistisk behandlingsmetod, som utgår från att kropp och psyke är en helhet genom att stimulera den naturliga läkningsförmågan. En japansk energimedicin som bidrar till djup avslappning, stressreducerande, lindring och självläkning på alla nivåer: psykiskt, fysiskt, emotionellt och andligt.

Man stimmulerar Ki energi och dess livsenergi ska öka självläkningsprocessen
 
Reikienergin arbetar på flera plan samtidigt, dels genom den fysiska beröringen, som aktiverar "må-bra-hormoner" i kroppen som till exempel oxytocin. När man får en reikibehandling lägger man händerna i olika positioner för att stärka livsenergin och aktivera den självläkande förmågan hos människan. Man aktiverar immunförsvaret och den självläkande kraften inifrån. Reiki är den mest använda healingtraditionen i Sverige och den som det också går att visa vetenskapligt mätbara effekter från, eftersom beröringen ger stressreducering, lindrar smärta, och aktiverar ett välbefinnandehormon, oxytocin. Även om man inte tror på en övernaturlig kraft, och därför är bra att använda för stressreducering.

Reiki - Djupare balansering av energi kroppen
80-90min 700:-

En mer djupare Reiki behandling där man jobbar med din specifika avsikt, avsikten kan va ett område som ömmar eller smärtar fysiskt, kan va att man känner en tyngd på särskilt ställe, de kan även vara mentala/psykiska ting som du bär på t ex trauma, depression, stress eller ångest m.m. 

Behandlingen kan ske både i tysthet och/eller under samtal/meditation. Reiki terapeuten gör en byscaning för att hitta blockeringarna och därefter används tekniker som reikis handpositioner, aura rening, identifiera området, andlig kirurgisk healing, samt andra verktyg som kristaller och skallror m.m.

Chakrabalansering - 45min 450:-

Denna healingmetod är syftet till att harmonisera energikroppens energicenter via chakrasystemet.

Chakrabalanseringen bygger på att människan har flera olika energicenter i kroppen som kallas chakra. Chakra betyder hjul och rörelse. Genom chakrasystemet tar människan in energier och fördelar den i kroppen. De är främst våra 7 huvud chakror man jobbar med för att balansera upp. Många gånger tar vi in negativ energi som inte är bra för oss, vilket i sin tur leder till olika besvär fysiskt och psykiskt i våran kropp.
Genom denna chakrabalansering frigör man blockeringar och ser till att flödet i varje chakra flödar som det ska.

Även en balansering av jordenergi ingår i denna healing. Hjälper dig att landa i din kropp igen. Genom balansering kan du fokusera bättre, mindre stress, ökad cirkulation och gladare.  
Behandlingen utförs genom meditation och handpåläggning. 

Spirituell Trum- & kristallhealing - 55min 550:-
Gå in i dig själv i ett avslappnade tillstånd.
Låt trummans magiska vibbrerande frekvens & kristallernas helande frekvens hela djupt ner i dig.  Läkande energi startar upp en reningsproscess på alla dina 4 nivåer. Frigör dig ifrån tung energi och blockeringar.
Hjälper dig att finna välbefinnande, återhämta kraft, balans och ny energi. 

Kristallhealing är en behandling som fördjupar sig i kropp och själ. Mottagaren får i gång flödet i energikroppen och energi fylls på och balanserar varje chakra. Det är en kraftfull behandling som har en läkande effekt på både kropp och själ. Mottagaren upplever en total känsla av frid och helhet under behandlingen.
Behandlingen fördjupar sig i det som behöver läkas känslomässigt. Vi lever i ett samhälle fyllt av krav och stress och vi tappar då lätt oss själva, inre friden, glädjen och kärleken. Vi går alla igenom med och motgångar. Motgångar som kan orsaka obalans och blockeringar. Med kristallhealing löser man upp dessa blockeringar, läker och fyller på med ny livskraft. Stenar och kristaller är från naturen, de är uppkopplade med energi och kraft. Denna kraft löser upp och fyller på där det behövs.

Trumma som redskap för transformation.
Ljudet av trumman hjälper dig att distrahera dig från dina tankar och därigenom underlättar dig att släppa taget och slappna av i både kropp och sinne.
Trumman hjälper också till med att läka och balansera kroppens energier. När energiflödet inte är i balans så kan kroppen värka och sinnet blir tungt. Ljudvågorna från trumman strömmar genom kroppens vätskor och ger massage samt lossar på sk blockeringar.
 
Trummans effekter:
Det sägs att trumman har länge använts som effektiv healinginstrument vid olika sjukdomar och hälsobesvär så som utbrändhet, ångest, depression, känslomässiga trauman, kronisk smärta och mycket annat. Alla dessa tillstånd har egentligen en gemensam nämnare, stress.
 
Historisk spegling: Schamaner från olika naturgrupper trummade för att läka kroppar, ta bort negativa energier, fördjupa medvetenheten och kopplingen till naturen. De trummar till hjärtats rytm. När hjärtats rytm går ner i varv och energin kan komma in och balansera upp kroppen försvinner smärtan, lindrar ångesten, depressioner, utbrändhet, lindrar kronisk smärta, känslomässiga trauman, oron, negativa tankar mm. och för en stund kan du vara i rymdens stillhet.
 
Det är just i den stillheten som din kropp kan läka ut. Forskare har i USA konstaterat att trummandet kan ”bota” många av våra stressrelaterade sjukdomar.  Trummandet reducerar spänningar, stress, kronisk värk, stärker upp immunförsvaret, det gör dig medveten och ökar hjärnaktiviteten.

Behandlingen börjar med uppstart handpåläggning och går in i en avslappnade meditation. Där efter plaseras de kristaller över din kropp som just du behöver. En stund in i behandlingen börjar trummans frekvens att slå. 

Denna behandling passar alla. Extra bra för dig som är stressad, ofta trött, dåligt med energiflöde, depression och ångest m.m.