Reiki Massage Utbildning

Boka din plats
inget datum planerar i nuläget

Varmt välkommen att delta på en 2 dagars Reiki Massage utbildning.
 
Denna utbildning vänder sig till dig som tidigare gått steg 1 och 2 i Reiki och vill lära dig att kombinera Reiki med massage. Denna reiki massage som jag utför och lär ut är en variant som jag själv skapat i kombination med Reikins handpositioner och aromaterapi massage.
 
I massagen som jag lär ut använder jag 6 special eteriska oljor som är djupverkande på alla plan, ökar läkning, smärtlindring och avspänning på en helt annan nivå. Mina klienter som provat reiki massage brukar säga ”att det var den bästa massagen jag har fått någonsin”.
Mina massagegrepp som används är utformande ifrån Reikins handpositioner och av regndroppsmassagen, samt att jag använder reiki symbolerna intoning med en djupfrekvens.
 
Ki-energin i kroppen får flödet att cirkulera, ökar livsenergin och en naturlig balans i kroppen infinner sig. Effekten av massagen varar i flera dagar.
 
De delar jag masserar är rygg, nacke, fötter och ansikte.
 

En bonus del jag kommer lära ut är hur jag gör min intoning innan en session, vilket är en reiki qigong som ökar mitt egna flöde i kroppen och kontakt med reiki källans energi.
 
Innehåll av Reiki Massage utbildningen:
-  Andningen – vikten av hur viktigt de är att andas
-  Enkel anatomi lära
-  Eteriska oljorna historia och inverkan
-  Massage metoden
-  Meditativ meditation
-  Effekter av behandlingen
-  Riktlinjer att följa
-  Qigong – uppvärmning
 
Reiki Massage är en holistisk behandlingsmetod, som syftar till att reducera stress och hjälpa kroppen till självläkning på alla nivåer. Reiki arbetar på flera plan samtidigt, dels genom den fysiska beröringen, som aktiverar "må-bra-hormoner" i kroppen som till exempel oxytocin.
Man aktiverar immunförsvaret och den självläkande kraften inifrån. Även om man inte tror på en övernaturlig kraft så fungerar de ändå och därför är bra att använda för stressreducering. Under total avslappning löses dessa kroppsminnen / spänningar upp, och undanträngda känslor kommer upp till ytan så man får en möjlighet att hantera dem. Klientens kraft kan riktas dit den behövs och inte till att behålla spänningar. Genom denna frigörelse av energi så ökar även kroppens förmåga att läka sig själv. Behandlingen utförs under ungefär en timme när man ligger påklädd på en behandlingsbänk i en lugn miljö.
 
En reiki nassagen ger dig bland annat:
• avslappning
• hjälp att frisläppa känslor
• minskad stress
• ökad medvetenhet / självkännedom
• emotionellt lugnande
• balansering / förstärkning av energiflödet
• ökad kreativitet
• utrensning av gifter och slaggprodukter
• snabbare naturlig läkning
• smärtlindring
• Förhöjt Immunförsvar
 
Reiki massage är mycket effektivt vid depression, stress, oro, utbrändhet och sömnbesvär kan även till fördel användas vid allergier och kronisk värk som fibromyalgi och olika reumatiska sjukdomar. Kan även ge goda resultat när det gäller ryggont, migrän och mensvärk.
 
Effekten av en Reiki massagen kan upplevas lite olika från gång till gång, Vissa människor upplever att de ser inre bilder och färger under behandlingens gång, de flesta brukar somna till och blir mycket avslappnade. Efteråt känner man sig utvilad och balanserad
 
Hur fungerar massagen.
Reiki energin flödar till det område som behöver den bäst. Energin söker sig automatiskt till obalanser och sjuka vibrationer i kroppen. Samt när du som terapeut släpper kontrollen kommer dina händer gå automatiskt till de om råden som behövs.
 
Vad kan jag förvänta mig av massagen?
Eftersom Reiki energin renar kroppen från gifter kan fysiska avgiftningssymptom uppstå t ex. rinnande ögon, slem i halsen, ökad urinavgång. Utrensningen är kroppens naturliga medel för att uppnå hälsa. Man kan få nya idéer och visioner, och hitta lösningar på sina problem, och det är inte ovanligt att man får mod att ta vissa avgörande steg till förändring som att byta arbete, sluta röka, börja motionera, bli vegetarian eller börja meditera. Reiki Healing är helt ofarligt och kan inte överdoseras.

Efter kurstillfället får man ett intyg på att man gått utbildningen, för att få sitt diplom krävs de att man utför 16 behandlingar hemma och redovisar detta genom dokumentation som mailas till mig.
 
Kursmaterialet som används är utarbetat efter min erfarenhet. Kommer oxå krävas att du tar egna anteckningar.

förkunskaper krävs - reiki 2 som minst.

När du bokar din plats godkänner du dessa villkor.
Anmälan är bindande. Kursen blir av när minst 2 anmält sig. Sista anmälningsdagen är 20 sep, detta för att jag ska hinna få hem oljorna.

De är begränsat antal platser, så boka din plats i tid!

Kursdatum inget datum planerat    Tid: 10-17 ca.
Adress: Stinsgatan 2, Karlstad

Kostnad för kursen: 3900:- 
Betalning med Payson, direktbetalning, faktura, swish eller delbetala 3, 6 el. 12 mån räntefritt. 
Ingår massage olja och eteriska oljor värde 2284:-, kursmaterial, kristall och fika under kursen.

Medtag till kursdagarna:
Penna och Anteckningsbok
Egen Lunch (bjuder på lätt fika endast)
Ha på dig mjuka bekväma kläder
Handdukar

Frågor E- maila mig: helhetskroppen@hotmail.com